BLOG

Știri, comunicate de presă

Comunicate de presă din următoarele domenii de interes: Administratie publica, Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Politic, Sanatate, Social, Sport, Stiinta / Cercetare, Juridic, HR, Farmaceutic, Institutii publice, Turism Aici poți să vezi zilnic în timp real ultimele știri – comunicate de presă publicate pe site-ul comunicatedepresa.ro: Poți accesa de mai multe ori pe zi această pagină pentru aCitește în continuare „Știri, comunicate de presă”

Cum alegi un brad de Crăciun când adopți soluții prietenoase cu mediul

De abia și-a intrat în drepturi toamna mohorâtă cu frigul, ploile și primele ei frunze ruginii că deja s-au și postat în rețelele sociale promoții online la produsele specifice sărbătorilor de iarnă. Ai văzut-o pe aceea cu ”până la -30% reducere de prețuri la brazi artificiali de Crăciun” sau pe cea cu ”voucher cadou înCitește în continuare „Cum alegi un brad de Crăciun când adopți soluții prietenoase cu mediul”

Fiecare toamnă este cu și despre SuperBlog, competiția bloggerilor

E toamnă iar, dar nu și în mintea sau în sufletul meu. Încerc să mă bucur de anotimpul instalat ascultând ploaia care cade cu zgomot ritmat pe streașini și în geam. Ador să stau acasă pe o astfel de vreme care nu îmi inspiră melancolie, tristețe, înfrigurare, ci îmi dă o stare de liniște interioară.Citește în continuare „Fiecare toamnă este cu și despre SuperBlog, competiția bloggerilor”

Motive pentru care un sistem de panouri solare trebuie adoptat de cât mai mulți consumatori

Pentru că problemele de mediu, de politici energetice și de economie națională sunt de interes general, iată câteva dintre întrebările menite să identifice motivele pentru care un sistem de panouri fotovoltaice trebuie adoptat de cât mai mulți consumatori din România: Ți-ai analizat facturile la energie electrică după liberalizarea prețurilor și majorarea tarifelor? Le-ai comparat cuCitește în continuare „Motive pentru care un sistem de panouri solare trebuie adoptat de cât mai mulți consumatori”

Articole sportive pentru copii sub 100 lei de la Decathlon

1 Iunie, prima zi de vară în emisfera nordică, este totodată ziua în care la noi în țară vom sărbători, ca în fiecare an, Ziua Internațională a Copilului. Un mult așteptat prilej de bucurie în familii și în mediul instituțional pentru a le organiza petreceri, surprize și a le oferi cadouri celor mici. Este ocaziaCitește în continuare „Articole sportive pentru copii sub 100 lei de la Decathlon”

Finalist la concursul de creație Spring SuperBlog 2022

S-a terminat perioada probelor, perioada contestațiilor, s-a stabilit clasamentul final și sunt pentru a doua oară finalist la concursul de creație Spring SuperBlog 2022. Nu-i rău, dar în clasament mă puteam situa ceva mai bine. Am terminat concursul pe locul 18 deși punctajele obținute au fost destul de bunicele. Premiile vor fi obținute de primiiCitește în continuare „Finalist la concursul de creație Spring SuperBlog 2022”

Interviu despre povestea EvaNoir.ro, brand online în Fashion Retail. Despre succes și obiective în 2022

Pentru că mi-au plăcut foarte mult produsele EvaNoir, site-ul pe care funcționează magazinul online, modul ușor de comandă și livrare, am scris deja două articole despre ele pe acest blog, însă era nevoie de povestea brandului care să completeze percepțiile mele despre articolele lor vestimentare. Am considerat că un interviu va acoperi acest vid deCitește în continuare „Interviu despre povestea EvaNoir.ro, brand online în Fashion Retail. Despre succes și obiective în 2022”

Cea mai frumoasă lenjerie intimă de damă cu plata în rate

Între alte stări de bine este important să ne simțim confortabil în sinea noastră, să avem încredere în noi, să știm că suntem în siguranță, să conștientizăm faptul că arătăm bine, că suntem frumoase și admirate. Astfel de sentimente nu vin din senin fără un suport, ci un complex de factori conduc la ele, întreCitește în continuare „Cea mai frumoasă lenjerie intimă de damă cu plata în rate”

Cum se transmit mai departe valorile generațiilor viitoare

Îngrijirea personală este un proces care se deprinde încă din primii ani de viață în familie, se învață și se experimentează ulterior în cursul vieții. Dacă părinții, bunicii și alte rude cu care copii fiind am luat contact aveau diferite obiceiuri în felul lor de a se igieniza, de a-și îngriji pielea, unghiile și părul,Citește în continuare „Cum se transmit mai departe valorile generațiilor viitoare”

Cea mai frumoasă rochie neagră dintre cele mai elegante rochii negre

Ai încercat să faci un exercițiu de imaginație privind utilitatea unei rochii negre și multitudinea împrejurărilor în care poate fi purtată? De zi, de seară, de cocktail, office, pentru evenimente frumoase sau pentru împrejurări nefaste, pentru o ieșire în oraș, pentru o ținută festivă, pentru o vizită protocolară – o rochie neagră corect accesorizată esteCitește în continuare „Cea mai frumoasă rochie neagră dintre cele mai elegante rochii negre”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.