Care sunt cele mai bune planuri de călătorie

Îndemn zilnic ca să scrii
What are your future travel plans?

Cuprins:

  1. Prefer călătoriile cu trenul pentru distanțe lungi
  2. Cele mai bune planuri de călătorie
  3. Prefer vacanțele în România prin intermediul agenției de turism

Dintre toate tipurile de călătorii, cele mai dorite rămân cele efectuate de plăcere în timpul liber, în condiții de relaxare. Fie că este o excursie de o zi, un city break de 3-4 zile, un weekend, sau un întreg concediu, toate ridică aceleași probleme și exigențe în privința călătoriei până la destinație și înapoi acasă. Nimeni nu își dorește să ajungă obosit și stresat la locație, sau chiar să nu ajungă la timp fiind blocat în trafic sau chiar mai rău.

Vatra Dornei

Prefer călătoriile cu trenul pentru distanțe lungi

Pentru călătoriile pe distanțe lungi preferatul meu a fost și va rămâne trenul, cu toate tarele companiei de căi ferate. Îmi place atât de mult transportul feroviar încât nu m-au deranjat niciodată întârzierile trenurilor de călători pentru că nu am plecat în călătorii la limită de timp. Temperatura, curățenia precară și faptul că nu se fumează m-au deranjat de mai multe ori însă nu atât de mult încât să vreau să călătoresc mai multe ore cu mașina.

Am fost în călătorie cu trenul și ne-am întors cu mașina de mai multe ori, astfel încât știu sigur faptul că prefer trenul în toate cazurile. Este și foarte comod pentru că singura sarcină este să cumpărăm biletele de călătorie din timp, să ne prezentăm în gară cu ceva timp înainte de îmbarcare și să ne urcăm în trenul potrivit. În rest sarcina este să ne bucurăm de călătorie și de peisaje dacă circulăm pe timp de zi.

Poți să consulți chiar și acum mersul trenurilor CFR de la informatica feroviară și poți plănui cea mai frumoasă și mai liniștită călătorie, fără grija mașinii, a locurilor de parcare, a aglomerației din trafic și, mai important decât toate, fără să mai contribui și tu la poluare. Cel puțin cu atât putem să contribuim și noi la o planetă verde, alegând cât mai des metode sustenabile, între care și transportul în comun.

Cele mai bune planuri de călătorie

Compania plăcută, bagajele adecvate, banii suficienți, transportul, masa și cazarea de bună calitate asigurate, destinația frumoasă, vremea bună, călătoria fără evenimente nedorite sunt câteva dintre aspectele cu potențial de a face o vacanță reușită. Nu există spontaneitate în astfel de planuri de călătorie spre concediul de vis, însă alegerile înțelepte și planificările riguroase s-ar putea să ne ferească de multe neplăceri.

Litoralul românesc, Venus

Nu se întâmplă în toate cazurile așa pentru că veniturile nu ne permit întotdeauna să achiziționăm pachetele cu cele mai bune servicii sau cu all inclusive. Uneori, chiar dacă banii nu reprezintă o problemă, s-ar putea ca momentul deciziei să fie tardiv, când nu mai putem achiziționa decât ceea ce a mai rămas neocupat în cea mai aglomerată perioadă din sezon.

Prefer vacanțele în România prin intermediul agenției de turism

Alteori s-ar putea ca, ajunși la destinație, să constatăm faptul că serviciile achiziționate nu coincid cu cele din fotografiile și descrierile care au determinat achiziționarea lor. Agenția de turism cu care colaborăm ne va feri pe cât este posibil de astfel de neplăceri pentru vacanțele în România pe care le planificăm.

Oferta agenției este destul de variată și de atractivă, agenția se ocupă de rezervări, companiile de transport se ocupă să ne ducă la destinație și să ne aducă înapoi în bune condiții, astfel încât grijile noastre sunt banii de cheltuială, bagajele și buna dispoziție.

Castelul Bran
Bucovina

Ai putea încerca modalitatea noastră de călătorie și să ne împărtășești din experiențele tale ca să învățăm și noi metodele tale de călătorii și destinații de vacanță. Vizitează toate locurile minunate din România destinate turismului înainte de a planifica vacanțe spre mirajul străinătății.

Dacă ne vom cheltui toți banii în țară, sau pe majoritatea acestora, atunci o parte din aceștia – cei care nu vor fi deturnați necorespunzător – vor ajunge la dezvoltarea locală și la dezvoltarea durabilă a țării. Hai să sprijinim transporturile și turismul românesc, căci cu siguranță nu te vei plictisi!

Sursa fotografiilor: Agenția online de turism Perfect-Tour.ro

Lasă un comentariu