Un brand celebru: Calvin Klein. Paltoane bărbătești din lână

Cuprins:

  1. Calvin Klein, un brand celebru
  2. Paltoane bărbătești din lână propuse de Calvin Klein
    1. Culorile folosite
    2. Materialul utilizat
    3. Croiala paltoanelor bărbătești Calvin Klein
  3. Promoție online activă

Hai să facem cunoștință periodic cu produsele câte unui brand celebru ca să vedem ce se poartă, ce e la modă, ce e în trend, ce este chic, să ne menținem în pas cu noutățile vestimentare. Scopul nu este să ne cumpărăm tot ceea ce apare nou, ci să ne facem o idee despre modul în care ar fi bine să arate hainele pe care le purtăm ca să nu părem că suntem îmbrăcați în afara timpului actual.

În acest blog post vei vedea șase stiluri vestimentare pe care le-ai putea adopta fără teama de inadecvare în împrejurările potrivite în care te-ai putea afla în zilele și serile cu vreme rece din toamnă, iarnă sau, uneori, chiar și la început de primăvară. Privește cu atenție fotografiile de mai jos ca să îți formezi imaginar ținutele care simți că ți-ar veni bine și că te reprezintă.

Calvin Klein, un brand celebru

Obișnuiești să folosești produsele premium ale brandurilor celebre? Cu siguranță ai auzit despre marca Calvin Klein, dar cu ce anume o asociezi? Acest brand a înregistrat succese de excepție pentru creațiile sale de îmbrăcăminte, bijuterii, ceasuri, parfumuri. Cine nu cunoaște azi sau nu își dorește parfumurile CK One, ceasurile, curelele, portofelele sau hainele Calvin Klein?

Palton bărbătesc din lână, Calvin Klein

Deși designerul american Calvin Klein a debutat cu produse vestimentare încă din anii 1960, toate tipurile de produse create cu această marcă se bucură în zilele noastre de aceeași notorietate. Începând cu anul 1968 acesta a dat numele său companiei Calvin Klein Inc. cu care a creat un adevărat imperiu în industria modei pornind de la un prim magazin de paltoane.

Calvin Klein is a prominent global fashion brand with a rich history of breaking boundaries. Established in 1968 in New York, the brand’s product design and communication reflect a minimalist and sensual aesthetic that celebrates limitless self-expression. The Calvin Klein brand is known for its iconic underwear with CK logo waistband and recognisable designer jeans including the 90s straight.

(ro.calvinklein.com)

Palton bărbătesc din lână, Calvin Klein

Începând cu anul 1970 și-a dezvoltat portofoliul de produse cu ținute de zi, ținute sport și lenjerie intimă, în acea perioadă abordând un stil clasic, minimalist, în creațiile sale de costume în culori neutre. În continuarea preocupărilor pentru moda feminină și masculină au urmat creații de produse ca ochelari de soare, portofele, curele atât de îndrăgite și azi.

Produsele marca Calvin Klein se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, aducându-le bucurie de peste o jumătate de secol. Rezultatele unor astfel de activități de creație, promovare și comercializare nu au încetat să apară. Astfel, pentru acest designer au început să curgă o mulțime de premii Coty, FIFI, CFDA.

Nu uita faptul că începutul acestor realizări profesionale în lanț a fost un magazin de paltoane care nu prevestea că va contribui la rezultate de o asemenea amploare. Dacă vei intra în amănuntele istoriei acestui brand, vei afla faptul că nici moda vremurilor de la debut nu era propice abordării unor asemenea ținute simple, clasice, fără detalii exagerate și accesorii.

Palton bărbătesc din lână, Calvin Klein

Este un model de succes pe care l-ai putea pune și tu în practică în felul tău dacă încă îți cauți un domeniu profesional în care să excelezi la un moment dat. Dacă ai înclinații pentru design în modă, îți dorești să le pui în practică, dar nu știi ce să faci și cu ce să începi, imaginează-ți că însuși Calvin Klein este mentorul tău. Ce te-ar sfătui? Notează-ți ideile și poate că într-o zi le vei da curs.

Paltoane bărbătești din lână propuse de Calvin Klein

Am ales pentru acest blog post produse vestimentare bărbătești de tipul celor care au reprezentat începuturile unei cariere profesionale de succes în domeniul modei. Vei observa faptul că nu sunt complicate, dar sunt utilizate materiale de o foarte bună calitate pentru croială clasică, elegantă.

În acest blog post vom vedea ce fel de paltoane bărbătești din lână propune Calvin Klein pentru acest sezon rece, pe care le-am ales dintre multe alte produse de modă marca Calvin Klein din magazinul online românesc Modivo.

Palton bărbătesc din lână, Calvin Klein

Culorile folosite

Bleumarin, maro deschis, negru, gri sunt câteva dintre culorile alese pentru acest tip de produse marca Calvin Klein, în diferite nuanțe. Dacă îți place o anumită croială, dar nu îți place culoarea paltonului, dă totuși clic pe imaginea acelui palton din magazinul online pentru că se va deschide pagina produsului în care ai variante de culori care poate că îți vor plăcea.

Materialul utilizat

Materialul folosit este confecționat din lână naturală sau din lână în combinație cu alte materii prime, cu textura netedă, micromodel sau melange.

Palton bărbătesc din lână, Calvin Klein

Utilizarea unor materiale la o calitate de excepție este una dintre exigențele care au consacrat acest brand celebru. Acestea însă nu ar fi fost apte să producă și rezultate faimoase dacă nu ar fi fost dublate de o croială fără imperfecțiuni.

Croiala paltoanelor bărbătești Calvin Klein

Stilul clasic, minimalist, care caracterizează în principal creațiile Calvin Klein și-a pus amprenta pe paltoanele bărbătești din lână. Croiala este regular fit, închizătoarele utilizate sunt nasturii la un rând, lungimea este deasupra de genunchi sau în zona genunchiului, în funcție de înălțimea bărbatului care îl poartă.

Unele dintre modelele masculine care pozează cu aceste paltoane bărbătești din magazinul online Modivo au, de regulă, înălțimea chiar și de 189 cm. Dacă vrei să știi cu precizie dacă un astfel de palton ți se potrivește, o idee bună ar fi să consulți ghidul de mărimi din magazinul online .

Pentru a observa dacă mărimea care te interesează este disponibilă și potrivită magazinul online a pus la dispoziție link spre ghid pe pagina fiecărui produs. Poți vedea detalii despre selecția de produse pe care le-am pe acest link: https://bit.ly/Calvin-Klein-Paltoane-barbati-MODIVO.

Promoție online activă

În cazul în care vrei să iei produse acasă din magazinul online Modivo, folosește codul SHOPPING pentru reduceri de prețuri de până la 30% în coșul de cumpărături, valabil până la 18.10.2023.

Palton bărbătesc din lână, Calvin Klein

Vestea bună este că poți să primești produsele comandate pe site în 2-4 zile lucrătoare cu plata la curier când primești coletul, dar mai sunt și alte metode de plată: PayU, Google Pay, plata cu cardul. Vestea și mai bună este că beneficiezi de 100 zile de retur gratuit pentru motive obiective.

În secțiunea Informații, la metodele de livrare, vei găsi mai multe posibilități dintre care poți să alegi transport gratuit la comenzi cu valoarea de peste 149 lei și plata cu cardul prin PayU, sau cel mai mic cost de transport, cel mai mare fiind 13.99 lei la plata în ramburs pentru o comandă cu valoarea sub 149 lei.

Tu ai folosit vreodată produse marca Calvin Klein? Ar fi util să le enumeri într-un comentariu împreună cu impresiile pe care ți le-au produs. Împărtășește-ne părerea ta despre produsele acestui brand celebru și poate că astfel vei ajuta un viitor cititor interesat de acest subiect.

Sursele informațiilor: Modivo, Wikipedia, ro.calvinklein.com.

Sursa fotografiilor: Modivo.ro

2 comentarii

Lasă un comentariu