Cum poate fi o vacanță de vis la Nisipurile de aur, Bulgaria

Cuprins:

  1. Visul la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur
  2. Cum poate fi o vacanță de vis la Nisipurile de aur, Bulgaria

Visul la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur

Ai fost vreodată în stațiunea Nisipurile de aur, Bulgaria? Mi-ar plăcea să-mi povestești într-un comentariu cum a fost această experiență. Dacă încă nu ai petrecut o astfel de vacanță de vis, trebuie să ajungi cel puțin o dată în viață acolo. Eu încă mai lucrez la planificarea unei astfel de vacanțe, dar am progresat mult cu informarea.

Am auzit numai opinii pozitive despre astfel de sejururi minunate la prețuri accesibile pentru servicii ireproșabile și încă nu mi-am pierdut speranța: într-o bună zi vom poposi pe acele plaje însorite. Am sintetizat toate poveștile despre timpul petrecut în stațiune și materialele informative din mediul online și îmi orientez atenția numai la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur.

Sincer, mă și văd acolo uneori simțindu-mă minunat și nici nu am nevoie de foarte multe pentru a mă simți perfect. Nu visez cu ochii deschiși la cocteiluri reci savurate pe șezlonguri confortabile flancate de eunuci (sau nu) care îmi produc adieri răcoroase de vânt cu frunze mari de palmieri ca niște evantaie de poveste.

Sigur că pot suporta un astfel de tratament pentru revigorare, regenerare, reîntinerire, însă vreau să planific o vacanță de vis pe care să o petrec împreună cu soțul meu. Este un tip modern și înțelegător, dar, totuși, e oltean și sigur l-ar trage curentul grav numai povestindu-i despre vântul care poate fi produs de frunzele de palmier dacă sunt mânuite corespunzător.

Cum poate fi o vacanță de vis la Nisipurile de aur, Bulgaria

Dacă vreau hotel pentru familii Nisipurile de Aur cu multiple facilități, confort, și acces la plajă la numai 30 metri voi alege Palm Beach. Dacă îmi doresc o vacanță luxoasă Nisipurile de Aur îmi aleg hotelul Argisht Partez.

Cert este că îmi doresc vacanță all Inclusive Nisipurile de Aur pentru mine și pentru soțul meu și asta vom obține. Important este să vrem să petrecem o vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste, iar problema este pe jumătate rezolvată. Dacă ar fi să aleg doar eu cazarea, aș rezolva totodată și problema frunzelor de palmier la care îmi zburase gândul, numai că m-ar adia direct din copaci: hotelul Argisht Partez.

Clădirea monumentală a Hotelului Argisht Partez cu impresionantele ei coloane este încadrată de cel mai mare parc cu palmieri și vegetație luxuriantă din stațiune, într-un decor feeric care reunește patru piscine dintre care două sunt ideale pentru copii, poduri și baruri. Nici nu aș fi îndrăznit să sper la mai mult și nici nu îmi vine să cred că poate fi real și că mi se întâmplă tocmai mie până când nu voi ajunge acolo.

Camerele spațioase, luxoase, ultradotate, cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, mobilier modern cu paturi mari cu saltele înalte și pufoase, restaurantul cu bucătărie echipată modern inclusiv cu un cuptor și multe altele parcă sunt cumva în plan secundar. În afară de faptul că e ultradotat cu tot ceea ce poate că nici nu știu să cer, mă mulțumește faptul că este situat la câteva minute de mers pe jos de plajă.

Totuși, prefer acest hotel, nu doar datorită luxului pentru care a fost premiat cu Luxury Property Award, ci pentru stilul sumerian al construcției a cărei denumire se traduce prin Parcul Regelui Argisht, întemeietorul orașului cunoscut în zilele noastre cu denumirea Yerevan, actuala capitală a Armeniei.

Este suficient și doar atât ca să mă atragă ca un magnet pentru a-mi dori să aflu mai multe și să vizitez mai mult chiar la fața locului. Pentru mai puțin de atât mi-am petrecut împreună cu soțul meu un concediu vizitând muzee, parcuri, grădini botanice, clădiri istorice și multe altele.

Faptul că acesta este situat într-un parc cu decor de poveste, că oferă aspect exterior, aspect interior, facilități și dotări mai multe decât cam tot ce am întâlnit în toate vacanțele pe care le-am petrecut până acum îmi pare ireal și vreau să fiu deja acolo.

Mi-ar plăcea ca următorul concediu să îl petrecem în familie pe nisipurile fine ale acelor plaje. Nu degeaba a fost denumită stațiunea Nisipurile de aur. Există în lumea aceasta nenumărate plaje pe care nu am fost și pe care nu le voi vizita niciodată. Fiind una dintre țările vecine, membră UE, îmi imaginez că se ajunge relativ simplu acolo.

Sigur că pentru mine orice călătorie pe care nu o fac în tren are cel puțin un cusur, dar suport suficient de bine și un autocar modern cu aer condiționat. Cât poate fi de greu? Până și parcurgerea drumului până acolo ar fi minunată văzând peisaje, oameni, lucruri și locuri pe care nu le-am mai întâlnit.

Îți recomand să visezi la o astfel de vacanță de vis și să o pui în practică pentru că și pentru tine este posibil să petreci un sejur de poveste la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur.

Sursa fotografiilor: Hotel Palm BeachAll Inclusive și Aparthotel Argisht Partez*

Notă: Articolul a fost scris pentru proba nr. 6 din cadrul celei de-a 26-a ediții a competiției de blogging creativ organizată de SuperBlogSpring SuperBlog 2023, cu tema ”Vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur” propusă de sponsorul Hotel Palm BeachAll Inclusive și Aparthotel Argisht Partez*

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s