SuperBlog, pasiunea pentru competiție în blogging creativ

  1. De ce mă înscriu din nou în competiție la SuperBlog
  2. Pasiunea pentru competiție în blogging creativ
  3. Și tu poți participa la competiția SuperBlog

De ce mă înscriu din nou în competiție la SuperBlog

Am fost de trei ori finalist la trei competiții consecutive SuperBlog și te întrebi de ce mă înscriu pentru a patra oară în Spring SuperBlog 2023? Nu îți face griji pentru mine: am priceput încă de la prima participare în toamna anului 2021 care este modul în care se desfășoară un concurs de articole cu premii, trofeu și gală de premiere.

Mi-am dat seama relativ repede de faptul că, cel mai probabil, nu voi lua prea multe premii și trofeele SuperBlog. Din punctul meu de vedere nici nu primează partea materială între motivele participărilor succesive.

Importantă este comunitatea SuperBlog constituită în jurul acestor competiții, compusă din organizatori, sponsori, bloggeri, precum și activitatea desfășurată de noi toți, în special pentru cititorii noștri. Încercăm să aducem mai aproape de publicul țintă activități performante, produse și branduri din portofoliile sponsorilor.

Nu am fost și nu suntem plătiți pentru ceea ce facem în cadrul competițiilor SuperBlog. Doar cei mai norocoși sau cei mai talentați dintre noi se aleg cu premii în bani și produse puse la bătaie în concursurile de etape. Uneori se oferă și produse spre testare, iar articolele despre impresiile din cadrul testărilor se înscriu de asemenea în concursuri.

Cei ce nu luăm premii ne mulțumim cu câteva produse oferite de către sponsori spre testare, cu experiență competițională, cu îmbunătățirea stilului de scris, cu diversificarea și intensificarea activității pe blog. Doar atât? Nu, pentru că abia acum încep motivele importante.

Pasiunea pentru competiție în blogging creativ

Cunoști plăcerea sentimentului de apartenență la un grup social cu aceleași preocupări ca și tine? Cunoști satisfacția faptului că desfășori cu pasiune o activitate care îți place? Cunoști bucuria de a finaliza o competiție formată din mai multe concursuri de etape?

Simți constant adrenalina în activitățile tale profesionale când trebuie și vrei să predai o lucrare sau un proiect la termen în care ți-ai dat silința să pui tot ce ai mai bun, chiar dacă nu întotdeauna ți-a reușit? Lista poate continua, însă dacă răspunsurile tale la întrebările de mai sus sunt afirmative, deja cunoști puțin din mirajul și forța de atracție ale competițiilor SuperBlog.

Nu suntem nici scriitori de romane, nici jurnaliști, nici poeți …? Nu e nici o problemă pentru că mulți dintre noi suntem mulțumiți să fim doar bloggeri. Nu scriem nuvele, poezii, romane, știri documentare etc., ci doar advertoriale în condiții de concurs? Unora dintre noi doar acest stil ne place și încercăm să îl îmbunătățim constant, cochetând cu storytelling-ul.

Unii dintre noi suntem conștienți de faptul că doar atât vom reuși să scriem și numai pe blogurile personale. Alți superbloggeri au depășit această limitare și ori scriu proiectele viitoarelor lor cărți, ori au publicat deja câteva. Cu toată faima lor scriitoricească se întorc periodic la pasiunea lor mai veche născută pe blogurile personale și concurează împreună cu noi în competițiile SuperBlog.

Și tu poți participa la competiția SuperBlog

Participă și tu la această competiție împreună cu noi, stoarce-ți creierul, stresează-te, intră în criză de timp, agită-te și revoltă-te în grupul de Facebook destinat când iei un punctaj mic deși erai sigur că vei lua un premiu. Așteaptă cu înfrigurare notele și clasamentele provizorii, cheamă Muza și ceart-o când îți întoarce spatele indiferentă tocmai în ziua când trebuie să predai la termen un articol din concurs …

Vino alături de noi în competiția de blogging creativ, fă toate activitățile pe care le facem noi, iar la sfârșitul ei vei înțelege de ce o vei aștepta cu nerăbdare pe următoarea, întocmai ca veteranii de la SuperBlog. În cazul în care ai un blog cu o vechime de peste trei luni cu minim 20 de articole publicate, îți dorești să faci parte dintr-un grup de prieteni noi și îți place tensiunea competițională, atunci Spring SuperBlog 2023 este exact ceea ce îți lipsește.

Aprofundează puțin subiectul citind acest blogpost și altele similare din categoria SuperBlog de pe acest site, prinde gustul competiției, primește această invitație de înscriere, publică un articol de intenție și vei fi bine primit ca să concurezi împreună cu noi. Cu cât e grupul de concurenți mai mare, cu atât câștigăm mai mulți prieteni buni care au aceleași preocupări ca și noi.

Nu vrei să te împrietenești cu contracandidații tăi? Nu vei scăpa de asta în grupul SuperBlog de pe Facebook și la petrecerea de final de la gala de premiere. Noi nu te vom primi cu suspiciune și răceală pentru că unii dintre noi am crescut în blogging împreună cu SuperBlog și de aceea am învățat să ne privim ca o echipă unită.

Nu-i așa că deja îți dorești să faci parte din ea? Înscrie-te aici și vino să ne cunoaștem, să ne prezinți blogul tău, să îți citim articolele publicate, să învățăm unii de la alții în condiții de concurs. Dacă încă te mai gândești, atunci gândește pozitiv pentru că vom avea nevoie de optimism pentru succes în competiție.

Înscrierile sunt deschise pe toată durata competiției, invitația tocmai ai citit-o, restul depinde doar de tine. Și tu poți să faci ceea ce facem noi, nu ai nevoie de nimic special dacă îndeplinești condițiile impuse de către organizatori prin Regulamentul competiției SuperBlog.

Sursa articolului: SuperBlog

Sursa fotografiei de copertă: SuperBlog

Notă: Articolul a fost scris pentru a anunța intenția de participare la cea de a 26-a ediție a competiției SuperBlog din primăvara anului 2023.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s