Lista de dorințe vestimentare pentru Moș Crăciun

Cuprins:

  1. Lista de dorințe vestimentare pentru Moș Crăciun
  2. Și la Answear a delegat Moș Crăciun spiriduși

Moș Crăciun ar trebui să vină obligatoriu atunci când vin sărbătorile și ar face bine să treacă pe la fiecare, mici sau mari, pentru că toți avem câte un copil interior care tânjește după cadouri. De sărbători cu toții ne dorim să fim copii și chiar suntem atât timp cât avem părinți în viață.

Fiecare dintre noi avem propria listă de dorințe dar în sinea noastră sperăm la o surpriză frumoasă. Pe tine ce daruri te-ar bucura dacă ar fi să poți alege din sacul de poveste doldora cu de toate pentru toți? Ți-ai făcut o listă de dorințe?

Lista de dorințe vestimentare pentru Moș Crăciun

Pentru copiii din noi, adulții, treaba lui Moș Crăciun este ceva mai simplă pentru că ne lăsăm întotdeauna la urmă când în familie sunt copii. Partenerul și partenera, în mod simultan se întâlnesc reciproc cu Moșul și astfel reușesc să transmită cadourile surpriză. Uneori nici nu ne dorim mai mult decât să fim împreună, să fim bine, sănătoși, liniștiți, împliniți și fericiți, iar orice altceva este un surplus binevenit. Dacă bugetul permite, atunci vor veni și darurile de sărbători.

Pentru cei mici însă, cu sau fără buget alocat, pe lângă multe jucării și dulciuri, sacul Moșului ar trebui să conțină și haine copii, haine pentru fete, haine pentru băieți, încălțăminte copii, încălțăminte pentru fete, încălțăminte pentru băieți, geci și ghete pentru copii, rochii fete. Părinții ar trebui să strângă din timp listele de dorințe și să le centralizeze pentru ca spiridușii lui Moș Crăciun să le pregătească din timp.

Copilul din mine ar vrea și acum să țină de mână și să îmbrățișeze fetița care eram lângă bradul de Crăciun împreună cu părinții, bunicii și alte rude. Mă bucuram de ei și ei de mine, dar cel mai mult îmi plăceau cadourile și faptul că, fiind cuminte ori de câte ori mi se reamintea, Moș Crăciun îmi aducea fix ce îi solicitam pe lista de dorințe și multe altele în plus.

Multe rochii fete ca acestea https://answear.ro/k/copii/fete/imbracaminte/rochii îmi atrăgeau atenția prin vitrine și prin magazine în cursul anului, iar dintre ele îmi cumpărau părinții câte aveam nevoie, însă de sărbători primeam rochii ca din povești, mult mai frumoase decât mi le imaginam. Cumva aflase Moș Crăciun că îmi plac culorile galben, roz, roșu, bleu în vestimentație și îmi lăsa sub brad rochii de prințese din voal, broderii și dantelă.

Aveau și gusturi practice spiridușii moșului sau poate că încurcau cadourile copiilor pentru că aproape în fiecare zi de Crăciun găseam sub brad pijamale, ciorapi, diverse produse de încălțăminte copii ca papuci sau cizmulițe, geci și ghete pentru copii care erau fix mărimea mea. Acestea erau în plus pe lângă lista de dorințe pe care i-o scriam împreună cu părinții care o luau, o puneau în plic și o duceau la poștă ca să i-o trimită lui Moș Crăciun.

Eu mi-aș fi dorit un produs ca ghetele Reima cizme de iarna pentru copii culoarea galben și o geacă fete de iarnă în culori vii ca cele de pe Answear, însă, din păcate, nu mai sunt copil acum. La momentul acela în comunism opțiunile erau foarte limitate. Acum însă copii pot să fie bucurați mai simplu, transformându-le dorințele în realitate.

Adult fiind la rândul meu, la unul dintre locurile de muncă primeam în fiecare an mașini mari de dulciuri, băuturi răcoritoare și fructe, iar noi angajații eram delegați ca spiriduși ai lui Moș Crăciun și le împărțeam în mod egal în pungi ca să fie puse sub fiecare brad pentru toți copii la care trebuiau dăruite. Obiecte vestimentare pentru copii nu ne trimitea Moș Crăciun, însă am auzit că și pentru haine copii pe Answear.ro sunt delegați spiriduși ce împachetează cadourile copiilor care vor fi distribuite de Moș Crăciun.

Și la Answear a delegat Moș Crăciun spiriduși

Începând de prin luna noiembrie a fiecărui an spiridușii lui Moș Crăciun delegați la Answear încep să împacheteze febril și din ce în ce mai multe produse pentru garderobele copiilor care vor primi cadouri vestimentare sub brazii de Crăciun. Sacul Moșului devine neîncăpător cu atâtea haine pentru copii și încălțăminte pentru copii, însă cumva reușesc să fie livrate rapid în maxim 48 de ore destinatarului dacă lista de dorințe ajunge online la Answear până la ora 16.

S-a orientat bine Moș Crăciun când a delegat spiriduși care împachetează cadouri la Answear pentru că a găsit într-un singur loc peste 500 de branduri pentru a îndeplini orice dorință de pe lista ta și listele celor dragi ție ca să vă planificați ținutele. Vei găsi produse din toate categoriile de preț și stiluri, de la branduri premium (Tommy Hilfiger, Guess, Red Valentino, DKNY) la branduri sportive (adidas, Nike, Puma, New Balance), branduri populare de lifestyle și multe alte mărci de renume.

Nici Moșul nu e infailibil și mai poate să greșească mărimile la haine pentru copii sau încălțăminte pentru copii, astfel încât produsele comandate se pot returna cu ușurință la Answear în termen de 30 de zile de la data livrării. În plus, pentru comenzile de minimum 200 lei pe answear.ro se asigură livrare și retur gratuite, pentru ca oricine să se bucure fără riscuri de noi experiențe cu moda.

S-au gândit cei de la Answear la faptul că te vei putea îndrăgosti de produsele lor, de plasarea ușoară a comenzilor online, de livrarea rapidă, de modul profesionist în care își tratează clienții și își fac treaba, astfel încât doresc să devii client fidel, făcându-ți o ofertă de nerefuzat:

Programul nostru de loialitate, Answear Club, este special creat pentru cei care nu se tem să își adapteze ținutele în funcție de inspirație. Cu fiecare comandă plasată, acumulezi puncte AC pe care le poți folosi la următoarele comenzi pentru a scădea prețurile produselor chiar și cu 50%. Înscrierea în Answear Club este gratuită, iar beneficiile sunt savuroase! 

(Answear.ro)

Găsește o sursă inepuizabilă de idei de cadouri pe care să i le transmiți Moșului în lista ta de dorințe așa cum eu la rândul meu am descris-o în blog post-ul Care este sursa mea de inspirație în fiecare zi? – Azi este Answear. Vizitează magazinul online answear.ro și inspiră copiii favoriți ai familiei și ai apropiaților să își facă propriile liste de dorințe vestimentare pe care părinții să le comande online de la spiridușii delegați de Moș Crăciun la Answear.

Sursa fotografiei și video: Answear

Sursa articolului: Answear

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 20 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Ce haine ți-ai fi dorit să primești de Crăciun, în copilărie?” propusă de sponsorul Answear.

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s