Cea mai frumoasă rochie neagră dintre cele mai elegante rochii negre

Te-ai întrebat care este utilitatea unei rochii negre și multitudinea împrejurărilor în care poate fi purtată? De zi, de seară, de cocktail, office, pentru evenimente frumoase sau pentru împrejurări nefaste, pentru o ieșire în oraș, pentru o ținută festivă, pentru o vizită protocolară – o rochie neagră corect accesorizată este universal valabilă pentru aproape orice situație pentru care putem decide să o purtăm. Descoperă mai jos modele în cuprins:

  1. Rochii negre din dantelă
  2. Rochii negre din catifea
  3. Rochii negre cu buline
  4. Rochii negre elegante
  5. Rochii negre lungi
  6. Rochii negre cu imprimeu floral
  7. Ghid de mărimi pentru rochii DyFashion

Cea mai frumoasă rochie neagră este o problemă de preferințe și de percepție personală. De aceea, doar tu poți să decizi care reprezintă pentru tine cea mai frumoasă rochie neagră dintre cele mai elegante rochii negre pe care le-am selectat văzând următoarele modele de rochii negre existente în magazinul online DyFashion:

Rochii negre din dantelă

Cu siguranță câteva rochii negre sau în combinații de culori cu negru își au rostul lor în șifonierul oricărei femei. Există și situații în care culoarea neagră în vestimentație reprezintă prima opțiune sau singura posibilitate impusă de codul vestimentar al diferitelor evenimente la care am putea participa.

Este negrul o culoare care emană prea multă tristețe pentru a fi îmbrăcată? Dacă croiala este nefericită da, poate fi un eșec, dar iată ce pot face niște designeri buni cu dantela neagră. Nu sunt splendide aceste rochii negre din dantelă potrivite pentru diferite ocazii?

Rochii negre din dantelă. Sursa fotografiilor: DyFashion, prelucrare in Canva

Nu se încadrează rochia neagră în tendințele fashion anuale? Nici nu contează pentru că moda începe cu fiecare persoană în parte. Cele mai multe dintre noi nu suntem designeri vestimentari, fotomodele, actrițe sau alte etaloane de modă și frumusețe. Multe dintre noi ne ghidăm după criterii ca: „îmi place/nu îmi place”, „îmi vine bine/ nu îmi vine bine”, „are prețul redus, cât costă?” și abia în ultimul rând ne gândim dacă „se poartă anul acesta, e la modă”.

Rochii negre din catifea

Catifeaua de exemplu poate fi purtată indiferent de ocazie, iar dacă designeri din toată lumea încă o folosesc în creațiile lor vestimentare este clar că încă nu s-a demodat și probabil nici nu se va întâmpla prea curând. În zilele noastre nu mai este privită ca odinioară ca un material exclusivist, de lux, acum având prețuri accesibile pentru toate femeile care doresc să surprindă prin eleganță și rafinament.

Un aspect prețios au rochiile din catifea datorită luciului și texturii materialului fin la atingere, o apariție memorabilă este persoana care poartă o elegantă rochie neagră din catifea asortată și accesorizată frumos.

Rochii negre din catifea. Sursa fotografiilor: DyFashion, prelucrare in Canva

Se spune că negrul din îmbrăcăminte dă un efect cromatic de subțiere a siluetei, motiv pentru care nu trebuie să o considerăm o culoare sobră, anostă, tristă, ci să ne completăm ținutele cu accesorii frumoase în culori vesele.

Pantofii, poșeta clutch și eventual o curea, de aceeași culoare roșie, aurie, argintie sau alte culori vii sidefate ori lăcuite sunt piese care oricând pot fi purtate cu succes la petreceri împreună cu o rochie neagră cu aspect frumos realizat de o croială reușită pe un material de bună calitate.

Poartă cu plăcere o rochie neagră din catifea și profită din plin de avantajele materialului de bună calitate și croielii de bun gust.

Rochii negre cu buline

Sunt prea negre pentru gustul tău? Combinațiile de culori cu negru pot fi foarte vesele, ca în cazul acestor modele de rochii negre cu buline care par jucăușe și imprimă bună dispoziție. Fie că preferi contrastul clasic alb-negru sau o explozie de buline colorate, nu ai cum să greșești cu o astfel de ținută de zi.

Rochii negre cu buline. Sursa fotografiilor: DyFashion, prelucrare in Canva

Magnetismul unei astfel de ținute va atrage voie bună, admirație și complimente. Nici nu trebuie să îți faci griji cu ce vei asorta o astfel de rochie pentru că imaginile vorbesc de la sine: cureaua atunci când croiala o permite, pantofi sau sandale cu toc și o geantă în ton cu ele.

Rochii negre elegante

Dacă rochia are o croială clasică fără prea multe elemente de detaliu, cu accesoriile potrivite poate fi purtată în mai multe împrejurări. Ai în garderobă o astfel de rochie neagră? Apreciez că achiziționarea unei elegante rochii negre confecționată dintr-un material bun, fără prea multe elemente de detaliu ca paiete, pietre, franjuri, puf, sclipici, funde, volănașe, nu reprezintă o cheltuială de plăcere, ci o investiție atemporală într-un obiect care va contribui de multe ori la imaginea noastră.

Indiferent ce haine moderne vom cumpăra de-a lungul vieților, nici unele nu vor rezista testului timpului așa cum o poate face o rochie neagră elegantă. Nici nu contează prea mult ocaziile la care urmează a fi purtate, pentru că rochiile negre elegante din garderobă, cu accesoriile adecvate, ne vor salva din orice situație în care trebuie să arătăm impecabil.

O rochie neagră office accesorizată corect cu bijuteriile potrivite de zi, o poșetă elegantă și o pereche de pantofi din piele naturală cu toc mic sau mediu sunt ținuta ideală la birou dacă nu sunt reguli interne pentru o ținută la sacou sau costum. Este la libera alegere lungimea, însă e de preferat să fie până la genunchi sau puțin sub genunchi. Nu crezi că te-ar avantaja astfel de modele de rochii negre de zi?

Rochii negre scurte cu inserții. Sursa fotografiilor: DyFashion, prelucrare in Canva

Nu e de dorit ca la o împrejurare formală să ieșim în evidență în mod vulgar cu o rochie prea decoltată sau prea scurtă ori ambele variante, însă nici să părem că suntem băgate într-un sac din care ne ies doar palmele, capul și degetele picioarelor.

Nu te-ai îmbrăcat niciodată pentru club, chef sau discotecă într-o rochie neagră minusculă decoltată, mini, mulată, lucioasă sau strălucitoare și ai dansat până spre dimineață? Ar trebui să încerci asta cel puțin o dată și să ai grijă să te simți și să arăți excelent astfel încât să îți dorești să repeți experiența.

Rochii negre lungi

Lungimile variază în funcție de preferințe, însă o frumoasă rochie neagră lungă pentru evenimente ar trebui să reprezinte una dintre primele opțiuni atunci când se începe constituirea garderobei și abia apoi, dacă resursele materiale ne permit, să o completăm cu rochii negre mini și midi și de alte culori.

Rochii negre lungi. Sursa fotografiilor: DyFashion, prelucrare in Canva

Cea mai frumoasă rochie neagră este o chestiune de gusturi care diferă de la o persoană la alta, astfel încât doar tu poți să stabilești care îți place și care nu îți satisface preferințele. Cea mai elegantă rochie neagră cred că ar trebui să aibă o croială clasică dintr-un material prețios. Exigențele tale privind materialul din care e lucrată pot fi satisfăcute de catifea, dantelă, voal, broderie, triplu voal, tulle, vâscoză, poliester, bumbac, șifon, lurex.

Rochii negre cu imprimeu floral

Imprimeurile florale sunt tot mai prezente în vestimentație de câțiva ani, o rochie neagră cu imprimeu floral fiind o piesă esențială în garderoba unei femei în orice perioadă a anului. Cu mânecă scurtă, mânecă trei sferturi sau cu mânecă lungă în funcție de împrejurare, rochia cu imprimeu floral este veselă, modernă, elegantă, feminină. Te vei simți bine într-o astfel de rochie pentru că vei atrage priviri și zâmbete, vei putea însenina ziua cuiva prin prezența ta.

Rochii negre cu imprimeu floral. Sursa fotografiilor: DyFashion, prelucrare in Canva

Produsele din fotografiile acestui blog post fac parte din colecția de rochii din magazinul online DyFashion.ro pe care îl poți vizita pentru a vedea mai multe modele de rochii negre clasice, moderne, colecțiile noi de rochii pentru toate ocaziile și prețurile reduse din diferitele promoții online. Vei găsi pe site rochii de botez, de nuntă, de seară, de ocazie, de cununie civilă, de banchet, de zi, de primăvară, de catifea, din dantelă, de lux, office, elegante, casual, inclusiv mărimi mici și mărimi mari.

Ghid de mărimi pentru rochii DyFashion

Pentru a evita erorile sau teama de a comanda online, ghidul de mărimi de mai jos te va ajuta să știi după ce mărime să te uiți atunci când cauți o rochie prin magazinul online

Ghid de mărimi pentru rochii

Nu trebuie să îți faci griji dacă vei greși mărimea rochiei pentru că returul și schimbul produselor este gratuit. De asemenea, transportul este gratuit la data articolului și este posibil prin curier oriunde în România. Totul a fost gândit în acest magazin online pentru o experiență de căutare și de cumpărare cât mai ușoară.

Ție îți plac rochiile negre? Care ți se pare cea mai frumoasă rochie neagră dintre cele mai elegante rochii negre din fotografiile de mai sus? Dacă negrul este o culoare pe care o eviți atunci când îți alegi vestimentația, atunci descoperă modele de rochii roșii și alte blog posts cu rochii de pe site.

Doar tu și numai tu poți să stabilești ce vestimentație reprezintă pentru tine frumusețe și eleganță, ce este potrivit pentru gusturile tale, particularitățile corpului tău, convingerile tale, împrejurările pentru care te îmbraci. Important este să îți placă ținutele tale atunci când te privești în oglindă și să te simți excelent purtându-le, după care vei ține cont de celelalte aspecte necesare adecvării lor.

Dacă ceea ce căutai nu se află între rochiile prezentate în fotografii, nu te descuraja. Cu siguranță vei găsi cea mai frumoasă rochie neagră dintre cele mai elegante rochii negre, potrivită criteriilor tale. Site-urile magazinelor online de îmbrăcăminte, prezentările de modă și alte asemenea surse de inspirație din domeniul modei te vor ajuta să faci alegerile potrivite. Succes!

Sursa articolului: DyFashion.ro

Sursa fotografiilor: DyFashion.ro, prelucrare personală în Canva.