Jurnal de promoții online, Octombrie 2023

Cuprins:

  1. Promoții online ÎMBRĂCĂMINTE octombrie 2023
    1. 15% Reducere la Colectia Traditională InPuff
    2. Colectie Noua de rochii și ținute InPuff
    3. Reduceri de până la 50% la noile colecții
  2. Promoții online CASĂ, MOBILIER, DECORAȚIUNI octombrie 2023
    1. Cod reducere cupon 50 de lei la colecția de mobilă
    2. Centrale termice pe gaze, lemne, pompe de căldură
  3. Promoții online COSMETICE octombrie 2023
    1. Farmecul Săptămânii⚡Până la -30% REDUCERE la Selecția de Fiole
  4. Promoții online TIMP LIBER octombrie 2023: cărți, muzică, vacanțe
    1. Muzică clasică cu cod reducere în octombrie 2023, Melomania 
    2. Croaziere Festive de Crăciun 2023 și Revelion
    3. Gaming de top: Pachet laptop gaming + smartphone la pret imbatabil
    4. Festivalul ”Les Films de Cannes à Timișoara”

Promoții online ÎMBRĂCĂMINTE octombrie 2023

15% Reducere la Colectia Traditională InPuff

In perioada 1 – 15 Octombrie 2023 , primești 15% reducere la intreaga colectie Traditionala prin codul promotional TRADITIE, cod ce se adauga in campul voucher, la finalizarea comenzii pe site.

Colectie Noua de rochii și ținute InPuff

A fost lansată o noua colectie de rochii si tinute cu modele fabuloase, stilate si rafinate.

Nu ar trebui să lași neobservate ținutele InPuff din colecția nouă de toamnă 2023. Când te îmbraci pentru a ieși afară sau când te îmbrac ca să stai în casă, deși folosești ținute diferite, abordarea ar trebui să fie aceeași. Nu ai nevoie de ținute lălâi și șleampete care nu te reprezintă, chiar dacă sunt comode, ci de îmbrăcăminte nouă și frumoasă care îți produce plăcere și care te face să te simți minunat și să ai încredere în tine.

Chiar și un trening sau o ținută de casă trebuie să te atragă, să fie moderne, elegante, chic, chiar și în intimitatea căminului tău unde nu te vede nimeni altcineva în afară de membri familiei.

Reduceri de până la 50% la noile colecții

Rochii office sau elegante, compleuri, bluze sau salopete, sunt acum reduse cu până la 50%. Produsele le gasiti la categoria *Noua Colecție* din magazinul online Zonia.

Promoții online CASĂ, MOBILIER, DECORAȚIUNI octombrie 2023

Cod reducere cupon 50 de lei la colecția de mobilă

Pîna in 31 octombrie ofera clientilor codul promotional COLECTIIOCTOMBRIE pentru 50 de lei reducere la orice produs din categoria Colecții Mobilă, pentru comenzile cu valoarea coșului de cumpărături de minim 500 de lei.

Pentru comenzi mai mari de 300 Lei beneficiezi de Bonus cashback de 30 lei, care va fi creditat automat in wallet-ul clientului dupa doua saptamani de la livrarea comenzii. Valabil 6 luni

Pentru orice set de mobilier Kentuki beneficiezi de Bonus cashback de 100 lei, care va fi creditat automat in wallet-ul clientului dupa doua saptamani de la livrarea comenzii. Valabil 6 luni

Clic pe imagine, link la mobilierul Kentuki

Centrale termice pe gaze, lemne, pompe de căldură

A venit toamna, vine și vremea tot mai rece, dar nu ne oprim din treabă. Vremea fără precipitații ține cu meseriașii, șantierele la exterior și interior sunt încă deschise. În această perioadă a anului sursele de încălzire, în special centralele termice, precum și materialele de termoizolare sunt vedetele sezonului, dar și produsele pentru acoperiș, ori gips carton pentru finisaje. 

În curând nu vom mai putea amâna momentul la care vom da drumul la căldură în centrale în acest lung sezon rece. Ai făcut revizia și ai încercat dacă funcționează în parametri ca să nu ai surprize neplăcute? Chiar, tu ai o centrală termică? Dacă o ai sigur nu trebuie să o înlocuiești?

Indiferent de faptul că ai sau nu ai o centrală termică mulțumitoare în locuință, vezi și modelele, prețurile, dimensiunile, funcționalitățile din acest magazin online: https://bit.ly/Centrale-termice-eMAG

Reactualizează-ți informațiile despre piața centralelor termice în câteva minute vizitând magazinul online ca să preîntâmpini câteva zile de frig în locuință, cu încălzirea apei pentru baie în oale pe aragaz și îmbăiat în lighean. Sună rău, dar nu e imposibil.

Vezi acum opțiunile de încălzire a locuinței și de încălzire a apei ca să iei măsuri prompte în situații neprevăzute. Hai să vizităm acest magazin online ca să ne pregătim pentru un sezon rece cât mai călduros în locuințe!

Promoții online COSMETICE octombrie 2023

Farmecul Săptămânii⚡Până la -30% REDUCERE la Selecția de Fiole

⏰ Bucură-te în această săptămână de până la -25% reducere la Selecția de Fiole: 💎 Fiole cu Ser Concentrat Antirid 6% Hyaluron Filler 💎 Fiole cu Colagen Aslavital 💎 Program Intensiv de Îngrijire Premium Care 💎 Fiole Hidratante Detox 💎 Fiole cu Acid Hialuronic 2% Hyaluron C.

Promoții online TIMP LIBER octombrie 2023: cărți, muzică, vacanțe

Muzică clasică cu cod reducere în octombrie 2023, Melomania 

Festivalul Enescu 2023 s-a încheiat, dar petrecerea continuă! Rămânem în atmosfera de festival și în octombrie, alături de Radio România Muzical, cu încă o lună în care ascultați 5 minute de muzică clasică în toate librăriile Cărturești.

Împărtășim cu generozitate muzica cu -20% reducere la întreaga ofertă de muzică clasică existentă în stoc în perioada 3 – 16 octombrie 2023: folosiți codul CLASIC20 și alegeți-vă interpreții sau dirijorii preferați, proaspăt audiați la festival.

Ofertă valabilă în librăria online Cărturești, în limita stocului disponibil. Oferta nu se cumulează cu alte campanii și promoții existente pe site.

Croaziere Festive de Crăciun 2023 și Revelion

Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă într-un mod cu adevărat special la sfârșitul anului 2023! Plutește pe apele liniștite ale mărilor și oceanelor lumii și admiră peisajele încântătoare în timp ce te relaxezi în confortul navelor elegante.

  • Hai să descoperim împreună locuri fascinante, culturi diverse și peisaje de vis!
  • Bucură-te de opriri în porturi spectaculoase și de experiențe neașteptate!
  • Savurează gastronomie rafinată și gusturi autentice din întreaga lume.

Haideți să creăm amintiri de neuitat împreună în această călătorie extraordinară! Nu rata ocazia de a face din sărbătorile de iarnă ceva cu adevărat special! Rezervă acum prin intermediul agenției online de turism Perfect-tour din România și pregătește-te pentru o călătorie de neuitat într-una dintre aceste croaziere festive de Crăciun 2023 și Revelion 2024!

Gaming de top: Pachet laptop gaming + smartphone la pret imbatabil

Descoperă o noua oferta exclusiva in ASUS eShop, de data aceasta dedicata gamerilor! Pentru o perioada limitata, până în data de 20 Octombrie 2023, sunt disponibile pachete pentru gaming de top: laptop ROG Zephyrus Duo GX650 + smartphone ROG Phone 6, cu reducere de pana la 7.749 RON!

Festivalul ”Les Films de Cannes à Timișoara”

Știai faptul că între 19 și 22 octombrie 2023 are loc ”Gender Equality” în cinema: ediție specială ”Les Films de Cannes à Timișoara”, dedicată contribuției femeilor la cinematografia actuală și problematicii legate de reprezentarea de gen în meseriile conexe cinematografiei.
Descoperă filmele participante la festivalul ”Les films de Cannes Timișoara” pe acest link https://bit.ly/Program-si-bilete-Festival-Les-Films-de-Cannes-Timisoara și procură-ți din timp biletele.
Ai putea urmări complet acest festival de film care se va desfășura în cinematografele Cinema Timiș și Cinema Victoria din Timișoara și să te mândrești cu faptul că tu ai participat, sau ai putea face o surpriză frumoasă persoanelor dragi invitându-le la acest eveniment.


Biletele se pot achiziționa online chiar și acum pe acest link din postare de la EventBook din pagina evenimentului. Acestea au prețul de 20 lei/bilet pentru adulți, iar studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere la prețul de 15 lei/bilet.
Gândește sincer: de câte ori în viață ai participat la un festival de film? Încearcă această experiență la acest eveniment și poate că îți va plăcea un astfel de maraton de filme în cinematografe, cu evenimentele incluse, simte importanța festivalului de film și faptul că tu ai fost acolo.

Lasă un comentariu