DESPRE

Bună!

Bine ai venit! Te așteaptă aici postări noi din domeniile de activitate ale site-ului. Sper să îți placă ceea ce public, să îți răspundă la cel puțin o întrebare și să îți rezolve cel puțin o problemă.

Termeni și condiții

Dacă ai propuneri, sugestii sau obiecțiuni referitoare la orice postare de pe acest site cu blog, trimite-mi un mesaj lămuritor la adresa de e-mail din pagina Contact. Orice sugestie, obiecțiune sau critică este un bun prilej pentru a-mi îmbunătăți activitatea și aspectul acestui site.

Dacă îți place conținutul de pe blog și dorești să primești viitoarele articole în adresa ta de e-mail, te invit să te abonezi la Blog. Dacă te vei abona, promitem să nu te stresăm cu mesaje inutile. Vei primi de la acest site, în mod automat, numai articolele următoare care vor fi publicate pe blog.

În desfășurarea activității pe site-ul promotieonline.com nu trimitem reclame, promoții sau alte materiale publicitare abonaților. Se trimit automat din platformă strict noile articole publicate pe blog, cu o frecvență aproximativă de 1-2 articole pe săptămână. Nu preluăm comenzi de produse prin e-mail sau prin Comentarii, comenzile se fac numai online pe site-urile magazinelor partenere.

Ideea pentru conceperea site-ului a venit din faptul că noi, toți, suntem cumpărători și consumatori în căutare de promoții online și de inspirație, pentru a economisi bani, când facem cumpărături online.

Acest site cu blog este un loc de muncă unde blog post-urile publicate au subiecte obișnuite pentru persoane cu intenții de informare pentru cumpărare din magazinele online.

Accesarea acestui site cu blogul său presupune acceptarea Termenilor și condițiilor conform Regulamentului 2016/679/Uniunii Europene.

Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare prevăzute de 2Performant și Profitshare, pentru că desfășurăm pe site și activități de marketing afiliat. Nu toate link-urile de pe acest site sunt afiliate și nu toate magazinele online sunt partenere, pentru că mai desfășor și activitate de competiții de blogging creativ.

La accesarea link-ului de afiliere pe dispozitivele vizitatorilor se vor plasa cookies de tracking în vederea monetizării conținutului/ proiectului promovat de către aceştia, dar informăm utilizatorii că nu colectăm și nu transmitem nicio dată cu caracter personal a acestora către reţeaua de afiliere.

Date cu caracter personal colectate ar mai putea fi adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog.

Dacă îți plac site-ul, blogul și postările, poți să contribui la desfășurarea acestei activități făcându-ți cumpărăturile online de la magazinele online publicate pe site, cu câte un clic pe postările și link-urile care te interesează. Când cumperi online cu clic pe unul dintre link-urile afiliate, eu primesc un comision de la magazinul online partener.

Nu te afectează cu absolut nimic comisionul pe care îl primesc eu, nu vei plăti un preț mai mare, pentru că prețul prețul produselor din coșul tău de cumpărături va fi exact același pe care îl vei vedea că oricum este afișat pe site la magazinul respectiv. Sumele provenind din aceste comisioane m-ar putea ajuta să îmi acopăr costurile acestui site și să îmi susțin financiar activitatea mea.

Dacă îți dorești să scriu pentru afacerea, brandul, produsele tale, magazinul tău fizic sau online, pentru marketer/ sponsor/ advertiser, o voi face numai prin intermediul acestei platforme pe care, dacă dorești, va fi nevoie să îți faci un cont în secțiunea ”Marketeri”, să cauți în motorul de căutare site-ul promotieonline.com și să plasezi o comandă. Un clic aici te va conduce spre platforma de content marketing.

Îți mulțumesc pentru înțelegere, pentru vizita pe site și pentru suport! Bucură-te de experiență și revino ori de câte ori ai timp liber sau nevoie de informații din domeniile de activitate ale site-ului!