DESPRE

Bună!

Eu sunt Valeria, bloggerul din spatele monitorului, și mă bucur că ești aici. Practic din pasiune activități de blogger, copywriter, social media administrator din luna decembrie a anului 2020 și încă mai învăț câte ceva aproape zilnic.

Sper să îți placă ceea ce public, să îți răspundă la cel puțin o întrebare și să îți rezolve cel puțin o problemă. Te așteaptă aici postări noi din domeniile de activitate ale site-ului.

Dacă ai propuneri, sugestii sau obiecțiuni referitoare la orice postare din acest site cu blog trimite un mesaj lămuritor la adresa de e-mail din pagina Contact. Orice sugestie, obiecțiune sau critică este un bun prilej pentru a-mi îmbunătăți activitatea și aspectul acestui site.

Dacă îți place conținutul de pe blog și dorești să primești viitoarele articole în adresa ta de e-mail te invit să te abonezi la BLOG. Dacă te vei abona promitem să nu te stresăm cu mesaje inutile, vei primi de la acest site în mod automat numai articolele următoare care vor fi publicate pe blog.

Dacă îți plac site-ul, blogul și postările poți să contribui la desfășurarea aceastei activități făcându-ți cumpărăturile online de la magazinele online publicate pe site cu câte un clic pe postările și link-urile care te interesează.

Inspirația pentru conceperea site-ului a venit din faptul că noi toții suntem cumpărători și consumatori în căutare de promoții online și de inspirație pentru a economisi bani când facem cumpărături online.

Acest site cu blog este un loc de muncă unde blogposturile publicate au subiecte obișnuite pentru persoane cu intenții de informare pentru cumpărare din magazine online.

Accesarea acestui site cu blogul său presupune acceptarea Termenilor si conditiilor conform Regulamentului 2016/679/Uniunii Europene.

Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare prevăzute de 2Performant și Profitshare, pentru că desfășurăm pe site și activități de marketing afiliat.

La accesarea link-ului de afiliere pe dispozitivele vizitatorilor se vor plasa cookies de tracking în vederea monetizării conținutului/ proiectului promovat de către aceştia, dar informăm utilizatorii că nu colectăm și nu transmitem nicio dată cu caracter personal a acestora către reţeaua de afiliere.

Date cu caracter personal colectate ar mai putea fi adresa de e-mail în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog.

În desfășurarea activității pe site-ul promotieonline.com nu trimitem reclame, promoții sau alte materiale publicitare abonaților, ci se trimit automat din platformă strict noile articole publicate pe Blog cu o frecvență aproximativă de 1-2 articole pe săptămână. Nu preluăm comenzi de produse prin e-mail sau prin Comentarii, comenzile se fac numai online pe site-urile magazinelor partenere.

Îți mulțumesc pentru înțelegere, pentru vizita pe site, pentru suport, și revino ori de câte ori ai nevoie de informații din domeniul de activitate al site-ului!