DESPRE

Bună, eu sunt Valeria și mă bucur că ești aici! Bine ai venit pe site! Lucrez în fiecare zi cu pasiune ca să îți placă site-ul meu și să te întorci aici cu plăcere. Aștept cu interes sugestii pentru design și conținut pe care le accept ca pe oportunități de a-mi îmbunătăți activitatea.

Deși am studii și experiență profesională în alte domenii de activitate, din decembrie 2020 sunt blogger, copywriter, social media manager deschis pentru colaborări. O parte a activității mele ajută site-urile partenere să aducă mai aproape de public beneficiile produselor și serviciilor lor. Realizez aceasta în cadrul unor parteneriate de marketing afiliat, în cadrul unor concursuri pentru blogging sau prin colaborări individuale.

Îmi place să scriu pe blog-uri despre aspecte care ar putea fi utile cuiva și să public în rețelele sociale despre timp liber, modă, frumusețe, home & deco. Dacă ai o afacere pentru care ai nevoie de o campanie publicitară, de articole pe blog scrise după un brief impus, de postări în pagini de business în rețelele sociale și în grupurile dedicate, dacă ai nevoie de testare de produse urmate de review mă găsești aici.

Dacă ai nevoie de oricare sau de toate aceste servicii prestate cu regularitate în sursele mele de trafic sau în sursele de trafic ale afacerii tale, putem colabora pe adresa de e-mail contact@promotieonline.com sau printr-un mesaj trimis din pagina Info-Contact.

Hai să construim împreună un parteneriat reciproc avantajos!

%d blogeri au apreciat: