Între client și francizat al unui depozit virtual de materiale de construcții

Cuprins

  1. Apocalipsa pereților cu mucegai și experiențele anterioare de amenajare a locuinței
  2. Între client și francizat al unui depozit virtual de materiale de construcții

Apocalipsa pereților cu mucegai și experiențele anterioare de amenajare a locuinței

Nici nu vreau să mă gândesc prea des la cât de neplăcut va fi șantierul din apartamentul nostru în curând când vom face lucrări de renovare. Am zis bine, nu de amenajări interioare, ci mult mai profunde, în sensul că în primul rând urmează să dăm toată tencuiala jos până la cărămizile din zid.

Vor fi spălate și tratate antimucegai, apoi vor primi plasă izolatoare, se vor izola, încărca sau tencui. Pereții finisați vor fi dați cu amorsă și vopsiți cu vopsea lavabilă antimucegai. Îmi place să am pereții locuinței albi, însă nici pete de culoare sau pereții colorați nu arată rău, chiar am putea experimenta niște culori pale pentru început.

Lucrarea va continua cu zidăria la pereții balconului ca să înlocuim feroneria pentru ca la sfârșit să putem pune geamuri termopan noi în locul celor care nu au apucat să se învechească, dar nu au calitatea optimă, după care va urma izolația exterioară. Nici pereții balcoanelor nu vor scăpa de decopertări până la cărămidă, încărcarea, tencuirea, vopsirea, placarea cu faianță și podeaua cu gresie.

În timpul unei astfel de lucrări greoaie cel mai probabil se va strica parchetul din camere care oricum are durata blocului de peste 50 de ani. Înlocuirea parchetului pare doar doar o problemă de timp, fiind de la sine înțeleasă. Încă niște zeci de mii de lei în plus dacă îl dorim tot din lemn natural de bună calitate, dublu sau triplu stratificat.

Amenajările exterioare, amenajările interioare plus tencuielile decorative ne vor cheltui o mică avere și asta nu e tot. Instalațiile sanitare trebuie realizate în același timp pentru că ne-a costat prea scump ambiția de a fi ecologiști în ultimii ani. S-a scumpit exacerbat energia electrică și nu mai vrem facturi de plată cu sume nejustificate pentru curentul electric consumat pe încălzire, apă caldă și menaj. Vom opta de data aceasta pentru încălzire centrală pe gaze naturale și vom produce și noi poluare așa ca majoritatea populației.

Vom fi iar ecologiști atunci când vor scădea inflația și prețurile energiei electrice la nivelul puterii noastre de cumpărare raportată la veniturile familiei. Până atunci vom îngroșa rândurile micilor poluatori casnici cu viitoarea noastră centrală pe gaze naturale și vom aplauda uimiți văzând la televizor cum autoritățile publice doboară ținte peste ținte cu măsurile adoptate de ele în lupta împotriva poluării și a încălzirii globale.

Pentru că am folosit calorifere electrice și boiler în combinație cu geamurile termopan noi, probabil de proastă calitate, s-a făcut mereu condens în apartament. Apoi s-a defectat și conducta pluvială a blocului de locuințe care a inundat toată coloana de apartamente, inclusiv pe cel în care locuim. A băltit destul de mult timp apa în pereți până când defecțiunea acesteia a fost remediată.

Pe fondul acestor probleme ne luptăm cu mucegaiul în apartament cu diferite soluții antimucegai miraculoase din comerț care de fapt îl înlătură aparent. Sporii de mucegai sunt în tencuiala pereților la nivel profund și de aceea reapare periodic. Probabil chiar dacă sunt spălați periodic cu soluții speciale, acești pereți ne pot afecta starea de sănătate pe termen lung. Sub faianță și gresie probabil este tot mucegai imposibil de curățat fără să o scoatem cu tot cu tencuială până la cărămidă.

Pare apocalipsa pereților cu mucegai, însă situația trebuie rezolvată cumva în cursul primăverii și verii din acest an dacă dorim să se usuce bine pereții înainte de următorul sezon rece. Am făcut deja de trei ori amenajări interioare în acest apartament și trebuie să organizăm cel de al patrulea șantier în el și în exteriorul lui. În astfel de condiții este foarte păguboasă calitatea de proprietar de apartament într-un bloc vechi de locuințe.

Experiențele anterioare cu echipe de meseriași care parcă se mutaseră cu noi în șantierul din apartament și care ne trimiteau periodic cu liste de materiale la cumpărături prin depozite fizice mă descurajează mai mult decât cheltuielile și disconfortul prelungit care vor urma.

Chiar nu vreau să aud că mă trimite cineva cu lista de materiale de construcții ca să alerg dintr-un depozit fizic în altul prin zonele limitrofe ale orașului nostru de provincie. Eu sunt pieton și am aceste experiențe negative dublate de nemulțumirile taximetriștilor că le murdăresc mașinile cu materialele de construcții cumpărate, că nu sunt plătiți să le încarce și să le descarce din portbagaj și că ei plătesc ca să li se spele mașinile în interior, dar nu include praful lăsat de materialele mele de construcții. I-am înțeles, aveau dreptate, dar totodată este explicabilă și groaza mea de a o lua de la capăt cu asemenea corvoadă.

Nici nu mă gândesc să apelez din nou la o astfel de echipă de meseriași, la alergătură prin depozite fizice de materiale de construcții și la dispute cu șoferi de taximetre fără o prealabilă consultanță gratuită de specialitate de la un francizat Vindem-Ieftin. Faptul că am cunoscut compania de ceva vreme mă face să îmi imaginez o discuție care îmi va facilita tot parcursul lucrărilor de amenajări exterioare, amenajări interioare, instalații sanitare și tencuieli decorative.

În depozitul lor virtual https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ sunt cuprinși toți furnizorii cu care eu nu am cum să negociez prețurile și nici nu cred că expun toți aceștia materiale de construcții în depozitele fizice din orașul în care locuim.

De fapt nici nu vreau să aflu ce materiale de construcții comercializează acești furnizori sau producători la noi în provincie pentru că nu mai plec în excursii dintr-un depozit fizic în altul de m-ar răpune mucegaiul din pereți. Viața poate fi simplă și frumoasă dacă facem alegerile potrivite și ne creăm situațiile favorabile cu ceea ce avem la îndemână. Ca să o simplific voi lua legătura cu un consultant care acționează în zona noastră sub franciza depozitului virtual Vindem-Ieftin.

Între client și francizat al unui depozit virtual de materiale de construcții

Îmi și imaginez faptul că atunci când voi primi lista cu necesarul de materiale de construcții de care vom avea nevoie îl voi suna pentru a stabili detaliile. Abia aștept să văd cum îmi negociază prețurile cu 10%-15% mai mici decât sunt afișate în depozitele fizice din care altfel ar trebui să le procurăm noi. Cândva mi-am spus că ar trebui să studiez și eu posibilitatea de a deveni francizat Vindem-Ieftin, însă nu am făcut nici un demers mai mult decât simpla informare.

Mi-ar fi prins foarte bine să dețin o franciză a unui astfel de depozit virtual de materiale de construcții acum când din nou am imperioasă nevoie de lucrări de renovare sau amenajare exterioară și amenajare interioară în locuința familiei. O afacere la cheie cu toate relațiile preexistente cu furnizorii de materiale de construcții poate că mi-ar fi adus pe plus minusurile de venituri pe care le-am avut de când le-am cunoscut oferta până în prezent.

De când mă tot agit eu prin tot soiul de mici afaceri fără să o găsesc pe cea care să îmi acopere toate nevoile și să îmi garanteze surplusuri financiare constante, alți francizați au făcut bani cu Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro pentru că se acordă și un bonus pentru recuperarea investiției inițiale. Regretele sunt inutile pentru că oferta de francize este încă deschisă și nu e târziu nici acum pentru demararea unei astfel de afaceri.

Când voi discuta cu consultantul care îmi va fi repartizat pentru soluționarea problemelor legate de achiziționarea materialelor de construcții necesare pentru realizarea lucrărilor la apartament, voi încerca să îl abordez și în această privință. Voi observa de la el modul de lucru cu clienții de la consultanță până la livrarea tuturor materialelor pe șantier și voi lua o decizie documentată.

Ar fi ca și când aș împușca doi iepuri dintr-un singur foc pentru că modul de lucru din această afacere mi se potrivește perfect. Mi-a plăcut întotdeauna să am un program flexibil de serviciu și să nu fiu constrânsă de împrejurări să petrec 8-10 ore pe zi 5 zile pe săptămână într-un singur spațiu. Ar fi perfect să pot lucra pe laptop de oriunde, iar acest mod de lucru să îmi satisfacă toate nevoile financiare la superlativ.

Dar să rezolv problemele pe rând: mai întâi să dăm un nou aspect locuinței și apoi să vedem dacă franciza Vindem-Ieftin reprezintă exact ceea ce lipsea din viața mea. Tu nu ai aborda problemele tot în această ordine? Sau poate crezi că mai întâi ar trebui să produc banii necesari lucrărilor de amenajare interioară și amenajare interioară investind într-o franciză Vindem-Ieftin.ro și abia apoi să mă ocup de lucrările de amenajări la apartament.

Vezi detalii despre oportunitatea unică de a deschide propria afacere în domeniul intermedierii vânzării materialelor de construcții și dă-mi de veste dacă ți se pare că mi se potrivește. Ca să îți faci mai ușor o opinie, imaginează-ți cum ar fi să fii tu francizat Vindem-Ieftin.ro, cum ai acționa din această calitate, dacă ți-ar plăcea să fii propriul tău șef și să îți construiești singur succesul financiar.

Sursa fotografiilor: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 3 din cadrul celei de-a 26-a ediții a competiției de blogging creativ organizată de SuperBlog, Spring SuperBlog 2023, cu tema ”Depozit Virtual, singura franciză de materiale de construcții din România” propusă de sponsorul Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s