CONTACT

Bună!

Dacă îți dorești să colaborăm sau apreciezi că activitatea site-ului cu blog te-ar putea ajuta nu ezita să trimiți un mesaj la adresa de e-mail: contact@promotieonline.com, sau poți să lași un comentariu la oricare articol.

Nu avem ca obiect de activitate și nu publicăm guestpost-uri sau alte forme de blogpost-uri de la parteneri cu subiecte sexuale și erotice explicite, despre substanțe interzise, jocuri de noroc, știri despre activități infracționale, știri negative cu subiect religios sau politic, știri negative despre persoane sau despre viața privată ori alte subiecte sensibile similare.

Nu mă situez împotriva acestor categorii de subiecte, le urmăresc și eu în mijloacele de publicare mass-media, însă publicul căruia dorim să ne adresăm pe acest site este în căutarea formării intenției de cumpărare, din toate categoriile sociale și de toate vârstele, având în prezent pe site inclusiv blogpost-uri cu produse pentru copii, iar aceștia ar putea accesa site-ul din motoarele de căutare.

Din astfel de motive am ales să exclud de la publicare subiectele sensibile, chiar dacă nu îmi va rămâne de publicat în blogpost-uri nici un subiect senzațional care atrage un număr mare de vizitatori. Mulțumesc pentru înțelegere!

Pentru un mesaj rapid poți să completezi formularul de mai jos:

Send Us a Message