CONTACT

Bună!

Dacă îți dorești să colaborăm, să publici un guest post, să propui blogroll, dacă ai propuneri, sugestii sau obiecțiuni referitoare la orice postare de pe acest site cu blog, sau dacă apreciezi că activitatea site-ului cu blog te-ar putea ajuta, nu ezita să trimiți un mesaj la adresa de e-mail: contact@promotieonline.com, sau poți să lași un comentariu la oricare articol. Categoriile de subiecte pot fi văzute în pagina Acasă.

Exclus subiecte politice, religioase, PR negativ, atacuri la persoană, erotice sau vulgare, dating sau altceva de tip ”adult”, subiecte care se adresează copiilor, subiecte privind viața personală și intimă a persoanelor, ură, discriminare, xenofobie, care încalcă drepturi și libertăți, despre ilegalități, substanțe interzise, armament, muniție, jocuri de noroc, despre medicamente, leacuri, produse naturiste sau produse cosmetice care promit că vindecă sau oferă soluții miraculoase, precum și alte asemenea subiecte sensibile.

Nu mă situez împotriva acestor categorii de subiecte, le urmăresc și eu în mijloacele de publicare mass-media, însă publicul căruia dorim să ne adresăm pe acest site este în căutarea formării intenției de cumpărare, din toate categoriile sociale și de vârste majore. În prezent pe site sunt inclusiv blog post-uri cu produse pentru copii, iar aceștia ar putea accesa site-ul din motoarele de căutare.

Din astfel de motive am ales să exclud de la publicare subiectele sensibile, chiar dacă nu îmi va rămâne de publicat în blog post-uri nici un subiect senzațional care atrage un număr mare de vizitatori. Mulțumesc pentru înțelegere!

Pentru un mesaj rapid poți să completezi formularul de mai jos:

Send Us a Message