Info-Contact

Bine ai venit pe site-ul promotieonline.com!

Sper să îți placă blogul meu și site-ul în ansamblul său, să îți fie utile ca să te întorci în curând, ori de câte ori vei avea nevoie de informații din activitatea mea: blogger, copywriter, social media manager. Dacă îți dorești să colaborăm sau apreciezi că prin activitatea mea te-aș putea ajuta nu ezita să îmi trimiți un mesaj la adresa de e-mail: contact@promotieonline.com, sau poți să îmi lași un comentariu la oricare articol.

Dacă îți place conținutul de pe blog și dorești să primești viitoarele articole în adresa ta de e-mail te invit să te abonezi la BLOG. Dacă te vei abona promitem să nu te bombardăm cu mail-uri inutile, vei primi de la acest site în mod automat numai articolele următoare care vor fi publicate pe blog.

În desfășurarea activității pe site-ul promotieonline.com nu trimitem reclame, promoții sau alte materiale publicitare abonaților, ci se trimit automat din platformă strict noile articole publicate pe Blog cu o frecvență aproximativă de 1-2 articole pe săptămână.

Nu preluăm comenzi de produse prin e-mail sau prin Comentarii, comenzile se fac numai online pe site-urile magazinelor partenere. Accesarea acestui site cu blogul său presupune acceptarea Termenilor si conditiilor conform Regulamentului 2016/679/UE.

Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare prevăzute de 2Performant și Profitshare, pentru că desfășurăm pe site și activități de marketing afiliat.

La accesarea link-ului de afiliere pe dispozitivele vizitatorilor se vor plasa cookies de tracking în vederea monetizării conținutului/ proiectului promovat de către aceştia, dar informăm utilizatorii că nu colectăm și nu transmitem nicio dată cu caracter personal a acestora către reţeaua de afiliere.

Date cu caracter personal colectate ar mai putea fi adresa de e-mail în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog.

Dacă îți place site-ul promotieonline.com și dacă apreciezi utile articolele de pe blog te invit să dai clic pe reclamele care te interesează și să le vizionezi, să îți faci cumpărăturile de la magazinele online partenere pentru a ne putea continua activitatea. Considerăm utilă orice sugestie vei lăsa la Comentarii.

Îți mulțumim pentru înțelegere, pentru vizita pe site, pentru suport, și revino ori de câte ori ai nevoie de informații din domeniul de activitate al site-ului!

PUBLICITATE PENTRU AFACEREA TA ONLINE

Dacă ai o afacere online și îți dorești să crești vânzările prin publicitate gratuită pe care o plătești numai în cazul în care vânzarea se realizează, atunci dă clic pe bannerul de mai jos și devino advertiser lucrând cu echipa 2Performant.

2performant.com

Dacă apreciați că vă pot ajuta nu ezitați să trimiteți un mesaj la adresa de e-mail: contact@wwwpromotieonline.com

Send Us a Message

%d blogeri au apreciat: