Începe ediția de toamnă a concursului SuperBlog

Am citit un anunț despre faptul că în curând va începe ediția de toamnă a concursului SuperBlog. Ce este SuperBlog? Din descrierea de pe site aflăm că, fiind ”lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.”

Nu știu dacă am talent la scris chiar dacă o fac cu mare plăcere și nu am o experiență publicistică notabilă, site-ul meu cu blogul său, deși începute din luna decembrie 2020, au domeniul propriu de la începutul anului 2021, însă apreciez că nu voi progresa nicicum sau foarte puțin și numai în mod întâmplător dacă scriu când am inspirație sau când vreau eu, cum cred eu și despre ce cred eu că ar putea interesa potențialii cititori, fără să particip la concursuri ca să îmi descopăr nivelul și să mi-l îmbunătățesc.

Fiind în primul an de activitate în această profesie, este important pentru mine să îmi formez deprinderi, să public după un calendar impus ca să îmi disciplinez această aptitudine, să am o direcție stabilită, subiecte impuse, niște condiții de respectat pentru conținut și termene limită de predare a articolelor. Chiar am nevoie să îmi fixeze cineva niște standarde și să mă evalueze în funcție de ele ca să evoluez, iar blogul meu să devină unul care contează în mod pozitiv pe internet.

Am creat acest site cu blogul său din pasiune și dorință de a ieși ceva frumos, util, de interes public și de bună calitate, dar aprecierea mea nu poate să fie decât subiectivă pentru obiectul creației mele, motiv pentru care îmi sunt necesare niște opinii avizate, critice și obiective ca să îmi corectez din mers eventualele greșeli pe care este important să învăț să le identific și să nu le mai fac.

Nu știu cum va fi cotată participarea mea într-un astfel de concurs și nici nu mă aștept să câștig toate premiile sau finala competiției pentru că participanții sunt bloggeri cu experiență atât în activitatea de creație, cât și în această competiție, însă intenția mea de participare în toamna acestui an 2021 la provocarea lansată de SuperBlog este manifestată în principal pentru avantajul creșterii profesionale în condiții de concurs.

De curând am citit pe site-ul SuperBlog numai impresii pozitive ale bloggerilor înscriși în anii anteriori care, urmare participării la aceste competiții, au legat prietenii cu alți bloggeri, au câștigat premii, au simțit emoții, stres și adrenalină, s-au distrat și au evoluat pozitiv, iar fotografiile expuse de ei prezintă o echipă fericită din care îmi doresc să fac parte.

Mă voi înscrie la următoarea competiție SuperBlog și dacă voi fi acceptată voi face tot ceea ce ține de mine în fiecare etapă a concursului, iar dacă articolele mele nu vor fi considerate cele mai bune pentru a fi premiate eu tot voi câștiga o experiență pe care altfel nu am cum să o dobândesc din confortul casei mele tastând singură în fața calculatorului.

Dacă ai un blog înscrie-te și tu și mai vedem pe parcurs ce urmează și ce surprize ne rezervă organizatorii acestei competiții, iar dacă nu participi te rog să emiți frecvent gânduri pozitive referitoare la mine pentru că voi avea nevoie de susținere când începe ediția de toamnă a concursului SuperBlog.

Sursa articolului: super-blog.eu

Notă: Acest articol a fost scris pentru a anunța intenția de participare la Concursul SuperBlog 2021 ediția de toamnă.

23 de comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s