Putem să atragem energii pozitive cu ajutorul cristalelor naturale?

  1. Ce energii mi-ar plăcea să atrag și să cultiv cu ajutorul cristalelor naturale
  2. Unde găsim cristale naturale care atrag energii pozitive?
  3. Cristale naturale și aromaterapie de la StoneMania Bijou

Ce energii mi-ar plăcea să atrag și să cultiv cu ajutorul cristalelor naturale

Ar fi minunat dacă am cunoaște ce energii putem să atragem și să cultivăm cu ajutorul cristalelor naturale! Probabil nimeni nu ar mai avea emoții, sentimente și trăiri negative, nu ar mai exista probleme, neșanse, boli, sărăcie, neliniște, ură, invidie, singurătate, îngrijorare, dor mistuitor, tristețe, nesiguranță, chin, frică, jale, mânie, frustrare, violențe verbale și fizice, iar tot ce este mai urât cu oamenii și despre oameni ar dispărea, pentru că lumea mea îmbunătățită cu ajutorul cristalelor naturale ar fi perfectă: fericită, sănătoasă, longevivă și lipsită de orice nevoi!

Oare cum ar fi să purtăm fiecare niște cristale, iar ca prin minune toată negativitatea și tot răul din lume să dispară? Este posibil așa ceva și dacă răspunsul este da, atunci de ce nu știm cu toții? În anumite medii se știe că fiecare cristal natural are niște proprietăți și transmite anumite energii, însă aceste informații nu fac obiectul studiilor obligatorii pe care le are populația, astfel încât nici nu sunt foarte larg răspândite beneficiile purtării cristalelor naturale, ori informațiile despre cele pe care ar fi bine să le achiziționăm ca să ne bucurăm de proprietățile lor.

De regulă informații de acest gen transmit și persoanele care se ocupă de științele mistice, ezoterice, astfel încât cei care nu credem în horoscop, numerologie, ghicit, vrăji și alte asemenea lucruri, este greu de presupus că mai stăm să ascultăm informațiile importante despre pietrele semiprețioase de la persoanele care ghicesc în tarot, în rune, sau în alte obiecte, ori care ne citesc în stele care poate că de mult timp au murit.

Mi-ar plăcea să pot atrage energii pozitive cu ajutorul cristalelor naturale ca să îmi dezvolt, cultiv sau stimulez emoții, sentimente și trăiri pozitive, prosperitate, abundență, sănătate, noroc, șanse excepționale cu inspirația să știu cum să profit de ele și curajul să acționez în orice împrejurare cu rezultate numai pozitive, să am abilități excelente cel puțin în domeniile în care am studiat și am activat până în prezent, cumva să am niște cristale naturale care să atragă acele energii pozitive astfel încât să nu mai am nicio problemă niciodată în toate planurile vieții mele.

Unde găsim cristale naturale care atrag energii pozitive?

Ca să mi se întâmple tot timpul numai lucruri, acțiuni, rezultate și stări pozitive și să întâlnesc întotdeauna numai oameni pozitivi și buni probabil ar trebui să mă mut într-un muzeu care conține toate cristalele naturale, ori poate în galeriile subterane din care se extrag, sau acolo unde se prelucrează toate cristalele naturale, deși mi-ar plăcea mai mult să petrec timp în magazinul care le oferă spre vânzare. Chiar am aflat că există la noi în țară un astfel de magazin care comercializează pietre fine și cristale naturale care atrag energii pozitive, dar nu oferă spații de cazare 😅.

Sursa video: youtube.com/watch?v=39TodkVkubg – StoneMania Bijou – Magazin bijuterii pietre semipretioase și cristale naturale în București

În anul 2013 a fost înființat StoneMania Bijou care în acest moment conține expuse pe site peste 10.000 de produse din categoriile Cristale naturale, Feng Shui și Aromaterapie, importă cristale naturale din toată lumea (Brazilia, India, Pakistan, Africa de Sud, China, Peru etc.) și le comercializează în stare brută, șlefuite sau din acestea confecționează manual bijuterii care pot fi purtate în funcție de zodie, pentru chakre, pentru proprietățile lor terapeutice și nu în ultimul rând pentru frumusețea lor naturală.

Mi-am amintit faptul că în urmă cu câțiva ani am cumpărat de la un magazin oarecare o brățară pentru alinierea chakrelor despre care nu știam exact ce reprezintă dar am presupus că e de bine, însă nu am știut să cumpăr și o piatră naturală care să mă ferească de ghinionul de a mi se rupe brățara chakrelor și de a împrăștia pietrele peste tot pe jos din care am recuperat câteva pe care încă le păstrez în casă, însă combinația nu știu ce mai reprezintă acum descompletată astfel.

Am regretat atunci evenimentul ca și când aș fi pierdut ceva neprețuit și de aceea nici nu am aruncat restul de pietre din brățara care arăta similar cu cea din stânga de mai jos. De pe site-ul StoneMania Bijou m-am informat că brățara corespunzatoare celor 7 Chakre conține pietre semiprețioase ”Ametist, Sodalit, Acvamarin, Aventurin, Ochi de tigru, Carneol, Granat, precum și că scopul și semnificația sa este de a ajuta la echilibrarea a șapte centre de energie din corpul uman.

Brățară 7 chakre cristale 6 mm – StoneMania Bijou
Brățară 7 chakre și argint 925 – StoneMania Bijou

Brățările de vindecare energetică sunt construite din pietre de curățare a chakrelor, care sunt asociate cu fiecare chakra, fiecare cu rol important în menținerea sănătății și complexității sistemului imunitar al corpului, precum și a altor sisteme, motiv pentru care este cunoscută și sub numele de brățara de vindecare a chakrelor.”

Cristale naturale și aromaterapie de la StoneMania Bijou

Sunt multe informații utile pe acest site la aceste două produse care chiar m-au convins că nu m-am înșelat, este o brățară foarte prețioasă chiar dacă este formată din pietre semiprețioase și nici nu costă scump. Mă bucur că am găsit brățara corespunzătoare celor 7 Chakre și o voi cumpăra din nou de data aceasta de la magazinul online StoneMania Bijou din categoria Pietre semiprețioase de unde am siguranța că toate cristalele sunt autentice pentru că va veni însoțită de Certificat de garanție și conformitate, iar firma este autorizată ANPC.

Mă interesează să îmi fac o colecție de bijuterii din pietre semiprețioase cu rol de protecție, creativitate, dezvoltare, sănătate și cu mult mai multe proprietăți binefăcătoare, iar dintre cele pe care le-am văzut în acest magazin online observ că mă interesează cam toate: coliere, cercei, brățări, brelocuri atât pentru semnificația fiecărei combinații de pietre în parte despre care te sfătuiesc să te informezi pe site, cât și pentru faptul că prețurile sunt pentru toate buzunarele, pornind de la valori foarte reduse.

Este bine de știut faptul că se pot face cumpărăturile și cu plata în rate pentru că bijuteriile de pe site sunt foarte ispititoare, iar mai nou am și o pasiune în creștere pentru aromaterapie care este reprezentată pe acest site prin nenumărate produse din care eu nu am experimentat decât puține arome de bețișoare parfumate și de ulei esențial în lampa de aromaterapie, preponderent lavandă și aș vrea să diversific, să încerc ceva nou.

Sper că produsele menționate în acest articol ți-au stârnit curiozitatea să vizitezi magazinul online StoneMania Bijou unde vei întâlni și o colecție de cărți și multe alte produse, dar mai ales vei găsi informații despre fiecare piatră semiprețioasă în parte în parte și despre modul în care putem să atragem energii pozitive cu ajutorul cristalelor naturale, astfel încât să le alegi pe cele care apreciezi că îți sunt folositoare și că te reprezintă.

Sursa articolului: STONEMANIA BIJOU, stonemania.ro

Sursa fotografiilor: STONEMANIA BIJOU, stonemania.ro, Sursa video: Youtube

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 17 a concursului SuperBlog 2021, a 23-a ediție a proiectului, care se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie 2021, titlul probei fiind: Ce energii (să) atragi și cultivi cu ajutorul cristalelor naturale.

Notă: Poți să participi și tu la următoarele probe din concurs cu un articol prealabil asemănător cu cel de aici.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s