Creează lista perfectă de dorințe de modă cu motorul de căutare Glami

Tu ai aflat ce este Glami, motorul de căutare pentru lista de dorințe de modă? Am aflat că ne ajută să câștigăm timp când căutăm produse de modă pentru reînnoirea garderobei. Ar fi foarte bine să fie așa, pentru că timpul este cea mai importantă resursă a noastră a cărui trecere nu o putem controla sau cumpăra, din păcate este ireversibil. Te invit să îl descoperim împreună și să îți povestesc ce informații am găsit:

  1. Prezentări ale listei perfecte de dorințe de modă cu motorul de căutare Glami
    1. 1. Motorul de căutare de modă care îți știe gusturile
    2. 2. Motor de căutare de modă pentru cei ce vor să câștige timp
    3. 3. Motor de căutare de modă pentru cei ce iubesc reducerile
  2. De ce să folosim o listă de dorințe pe GLAMI?

Gestionarea acestuia depinde de mai mulți factori, însă în mare măsură suntem direct responsabili de modul în care îl utilizăm și îl fructificăm la maxim astfel încât să nu ajungem în crize de timp bulversându-ne existențele cu prea multe task-uri și deadline-uri. Cred că oricât de buni am fi, nu putem atinge perfecțiunea practicând multitasking-ul pe termen lung, însă putem să le încurcăm pe toate și în timp să ne îmbolnăvim.

Din motive de acest gen consider că sunt binevenite orice metode care ne ajută să economisim timp lucrând pentru noi în mod gratuit, punându-ne la dispoziție o multitudine de funcționalități și îndeplinind o serie dintre activitățile pe care altfel ar fi trebuit să le facem personal cu un mare consum de timp și energie. Eu utilizez din plin toate facilitățile lumii moderne la care am acces încercând să economisesc timp pentru mine, pentru familie, pentru activitățile care ne aduc plăcere.

Prezentări ale listei perfecte de dorințe de modă cu motorul de căutare Glami

Apreciez foarte mult inteligențele care au creat aplicații și platforme pe internet care ne ușurează existențele în mod gratuit pentru utilizatori, de un real folos practic, iar una dintre acestea este Glami despre care în acest articol îți voi povesti ce am învățat, nu înainte însă de a-i da voie să se prezinte cu trei dintre cele mai frumoase prezentări pe care le-am găsit:

1. Motorul de căutare de modă care îți știe gusturile

GLAMI este un motor de căutare online de modă, care a schimbat radical felul în care putem face cumpărături. Cu peste 400 de magazine de modă românești și internaționale reunite într-un singur loc, GLAMI oferă nenumărate opțiuni pentru îmbrăcăminte, genți, pantofi și alte accesorii.

2. Motor de căutare de modă pentru cei ce vor să câștige timp

În loc să te simți pierdut și stresat accesând fiecare magazin online și aplicație disponibile pentru a face rost de articolele ideale, acum tot ce trebuie să faci este să vizitezi glami.ro, unde găsești o varietate incredibilă și reduceri de la multe magazine – toate într-un singur loc. În perioada sărbătorilor, când toți căutăm cadouri pentru cei dragi, cumpărăturile devin mult mai confortabile astfel.

3. Motor de căutare de modă pentru cei ce iubesc reducerile

Cu o clasificare inteligentă a produselor, o multitudine de filtre pentru căutare și vizualizare personalizată a preferințelor fiecărui vizitator, GLAMI simplifică experiența de shopping într-o asemenea măsură încât fiecare poate găsi ceea ce își dorește. Pentru cei mai exigenți clienți, ghidul de materiale este pus la dispoziție și poate ajuta să aflați mai multe despre calitatea și durabilitatea țesăturilor.

Aplicația pentru mobil GLAMI de unde îți poți face cumpărăturile indiferent de locul în care te-ai afla o poți descărca cu ușurință din App Store sau Google Play.

De ce să folosim o listă de dorințe pe GLAMI?

În familia noastră ne place muntele, iubim marea, plimbările pe alei și prin parcuri în oraș, excursiile la țară, petrecerile, ne facem activitățile profesionale din pasiune și avem în garderobe articole pentru fiecare anotimp și pentru fiecare situație în parte, însă nu de puține ori am fost puși în situația de a ajunge intempestiv dintr-un mediu în altul fără să avem timp să trecem pe acasă ca să ne schimbăm în ținute adecvate momentului.

Așa cum se observă din imagine, mi s-a întâmplat ca dintr-o vizită obișnuită la rude la țară să ne lăsăm conduși la un grătar în natură într-o excursie de câțiva kilometri pe dealuri înalte în vecinătatea muntelui încălțati în ghete obișnuite din piele naturală și îmbrăcați cu hainele de oraș, fiind o întâmplare și un noroc faptul că eram îmbrăcați cu haine groase.

De aceea pentru început am adăugat în wishlist-ul meu perfect de modă de pe glami.ro pentru mine și soțul meu încălțăminte concepută pentru excursii de trekking cu carâmb înalt destinată pentru trasee de dificultăți medii, două pulovere din lână, două fulare, două căciuli și două geci adecvate pentru anotimpurile reci.

Nu suntem pasionați de excursii de trekking astfel încât să ne dorim să explorăm toate formele de relief înalte, să doborâm recorduri și să cucerim vârfuri montane, dar o mică incursiune în natură este binevenită oricând, motiv pentru care în viitorul apropiat va trebui să adăugăm aceste articole vestimentare din lista de dorințe de pe Glami în garderobele noastre pentru ca data viitoare să fim echipați corespunzător pentru astfel de trasee.

Am făcut această captură de ecran ca să îți ofer un exemplu în acest articol despre modul în care ar putea arăta wishlist-ul tău perfect de modă când te vei înregistra pe glami.ro, însă în viitor eu nu am nevoie să mai fac capturi de ecran și să mai salvez link-urile cu produsele favorite în telefon unde să pierd timp să le caut și să nu le găsesc atunci când am nevoie, întrucât acum am toate produsele care îmi plac, de la diferite magazine de modă, într-un singur loc pentru că Glami îmi păstrează salvat wishlist-ul meu pe site-ul său unde pot să revin oricând să mai adaug sau să înlocuiesc produsele favorite cu altele.

Acum pot să stau liniștită pentru că m-am înregistrat pe glami.ro, am adăugat în lista mea de dorințe produsele pe care le am în vedere la următoarele cumpărături online și, pentru că am activat notificările, Glami îmi va trimite mesaje în adresa de e-mail când produsele din wishlist-ul meu de pe site sunt la promoție ca să le cumpăr atunci când prețurile lor sunt reduse la valori considerate acceptabile pentru mine.

De asemenea pot să compar prețurile produsului favorit aflat în stoc la mai multe magazine de modă și să îl cumpăr din magazinul online care îl oferă la prețul cel mai mic al zilei și poate chiar cu transport gratuit.

Când voi face achizițiile produselor va fi foarte simplu să ating pictograma cu inimă din colțul din dreapta sus de pe site-ul glami.ro și se va deschide lista de dorințe, dezvăluind toate produsele pe care le-am salvat în trecut, dau un clic pe produsul pe care doresc să îl cumpăr, aleg mărimea sau dau clic pe butonul ”Spre magazinul …” pentru că în ambele situații ajung pe site-ul magazinului online unde finalizez achiziția și iată cum din câteva clic-uri produsul se va afla în drum spre mine prin curier rapid oriunde m-aș afla în țară.

Tu ți-ai creat o listă de dorințe Glami? Poți să încerci să utilizezi această facilitate dacă și tu ai găsit un produs interesant, dar ai decis să te mai gândești puțin sau să aștepți perioada reducerilor. Adaugă-l în lista ta de dorințe GLAMI (GLAMI wishlist), care este foarte ușor de creat. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe inima ce apare în dreptul fiecărui produs.

Urmează luna decembrie în care vei dori să îți faci ție și celor dragi cadouri, iar cu articolele fashion nu greșești dacă vrei să faci surprize frumoase. Te-ai gândit ce-ai pune în wishlist-ul tău perfect de modă? Lasă-ne un comentariu în care să ne ilustrezi cum arată lista ta perfectă de dorințe de modă de pe Glami înainte de sezonul sărbătorilor.

Sursa articolului: glami.ro

Sursa fotografiilor: glami.ro, sursa video: Youtube.com/ GLAMI Romania

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 19 a concursului SuperBlog 2021, a 23-a ediție a proiectului, care se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie 2021, titlul probei fiind: Ce-ai pune în wishlist-ul tău perfect de modă?

Notă: Dacă vrei să participi și tu în continuarea probelor găsești aici un articol pentru înscrierea în concurs din care poți să te inspiri.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s