O lume nouă ne așteaptă să o explorăm în city break-uri

Nu cred că există multe persoane printre noi cărora să nu le placă vacanțele, concediile, excursiile, petrecerea timpului liber într-un alt loc decât cel în care locuim ca să ”ne încărcăm bateriile”, să ne relaxăm, să ne distrăm, să vedem oameni și locuri noi, să ne schimbăm preocupările, gândurile și sentimentele, să mâncăm bine, să experimentăm lucruri noi, să facem altceva și să ne simțim altfel decât în mod obișnuit.

Ar fi minunat să putem beneficia oricând de scurte escapade de vis, de poveste, în ținuturi pe care nu le-am mai văzut! Cele mai potrivite evadări din cotidian pentru a călători câteva zile în mai multe locuri de câteva ori în cursul unui an sunt ofertele complete pentru city break-uri incluzând minim zborurile cu avionul și ofertele de cazare.

Uneori planurile de escapadă din cotidian ne sunt deturnate de vremea capricioasă, alteori de agendele supraîncărcate, sau de un virus și o pandemie ce impun restricții de deplasare, de lipsa fondurilor care să poată fi alocate distracțiilor, de probleme de sănătate sau de familie ori alte motive care ne țin captivi în rutină.

În ritmul alert în care soluționăm obligațiile noastre curente uităm că și drepturile noastre sunt importante, dreptul la odihnă și dreptul la concediu fiind prevăzute de legislație tocmai pentru că organismul uman are nevoie de ele.

Viena
Roma
Praga

Din nefericire viața noastră și timpul nu se opresc în loc până când rezolvăm toate impedimentele la călătorie astfel încât trebuie să învățăm să impunem limite atunci când sunt posibile și să ne schimbăm prioritățile.

Ordinea priorităților ar trebui modificată astfel încât să ne punem întotdeauna propria persoană pe primul loc în viața noastră indiferent orice ar fi, familia noastră dacă o avem și abia apoi celelalte aspecte ale vieții noastre în ordinea importanței lor.

Istanbul
Budapesta
Viena

Poate că nu putem părăsi obligațiile noastre pentru un întreg concediu de peste 21 de zile, dar putem beneficia de acesta în mod fracționat astfel încât putem să alegem minivacanțe de 2-3 zile pe care să le petrecem prin diferite locuri de pe continent pentru că o lume nouă ne așteaptă să o explorăm în city break-uri:

Istanbul, Viena, Varșovia, Copenhaga, Oslo, Lisabona, Atena, Budapesta, Praga, Amsterdam, Londra, Roma, Verona, Paris, Barcelona, Valencia, Peloponez, Panama, Helsinki, Veneția, Scoția, Marsilia, Sevilia, Sicilia, Toledo, Sank Petersburg, Dubai, Madrid, Napoli, Milano, Florența, Tirol, Bruxelles și altele.

Paris
Budapesta
Viena

Dacă nu am călătorit foarte mult până în prezent, vom avea timpul necesar să călătorim peste tot de acum încolo pentru că trebuie să ne facem timp liber pentru lucrurile care contează în viață.

Ca să fim în cât mai multe locuri într-un timp scurt reprezintă alegeri inspirate minivacanțele de 2-3 zile prin diferite locuri de pe continent în care putem vizita principalele orașe cu atracțiile turistice specifice fiecăruia.

Putem alege să vizităm muzee, catedrale, parcuri de distracții, grădini botanice, grădini zoologice și multe altele, sau pur și simplu să ne plimbăm pe străzi și prin parcuri ca să descoperim locuri, lucruri și oameni noi și să ne încântăm privirile în mica escapadă cu curiozitatea unui copil.

Europa Park Germania
Disneyland Paris
Gardaland Park Italia

Putem să descoperim o lume extraordinară care merită explorată, un tărâm magic diferit de tot ceea ce cunoaștem și am văzut noi până în prezent. Putem alege o destinație de vacanță de vis pentru întreaga familie, unde distracția, emoțiile, adrenalina și multe personaje din lumea Disney se îmbină pentru o experiență de neuitat.

În funcție de destinația aleasă și de perioada în care decidem să călătorim putem beneficia de nenumărate atracții turistice, show-uri variate, spectacole de teatru, cinematograf, dar și de o mare varietate gastronomică.

Destinațiile pentru city-break-urile la care se referă această postare fac parte din oferta Perfect-tour.eu care acoperă multe preferințe prin varietate și tarife pentru diferite tipuri de bugete. Descoperă propunerile de vacanțe de pe site și beneficiază de cât mai multe ocazii de a evada din cotidian.

Fie că îți dorești să mergi în city break-uri în Italia, Anglia, Franța, Spania, Olanda sau Austria, prețurile pentru cazare/ noapte/ cameră încep de la sume mici compuse din două cifre. Poți astfel să îți calculezi bugetul, să introduci datele pe site de plecare și de sosire, să alegi localitatea de destinație și locația de cazare și din câteva clic-uri poți afla cât costă mica ta vacanță. Poți face oricâte simulări pentru a te încadra în buget și abia apoi să comanzi online city break-ul pe care vrei să îl achiziționezi.

Scrie-ne și tu câteva idei de vacanțe împărtășindu-ne într-un comentariudin experiențele tale de călătorii prin diferite destinații pe care le recomanzi pentru pitorescul locurilor, varietatea mijloacelor de agrement și buna calitate a serviciilor. Mulțumim! Îți dorim să te bucuri de city break-uri minunate și te așteptăm să ne povestești în comentarii cum te-ai distrat și cât de frumos a fost.

Sursa articolului și fotografiilor: perfect-tour.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s