Cele mai frumoase poșete și accesorii fashion

Ca orice femeie am multe accesorii fashion pentru toate ocaziile, de diferite mărimi, modele și culori, dar când le privesc acum mă gândesc că am cumpărat cantitativ, chiar dacă unele sunt încă drăguțe. De data aceasta aș vrea să îmi cumpăr ceva frumos de bună calitate, dar de unde pot să îmi cumpăr cele mai frumoase poșete și accesorii fashion de damă?

După o scurtă navigare pe internet căutând magazine online cu accesorii fashion am ajuns la magazinul online We Velvet și mă voi opri o vreme aici pentru că merit să îmi fac un cadou.

La magazinul online We Velvet am găsit accesorii din piele eco, din piele naturală, rucsacuri, rucsacuri școală, oferte, accesorii, card cadou, shop our instagram. Majoritatea acesoriilor mele sunt din piele eco cu câteva excepții care sunt din piele naturală, însă nu am nici unul dintre variatele modele de pe acest site din piele eco: genți casual, genți office, borsete, poșete clutch, portofele.

În mod surprinzător chiar pe prima pagină la genți casual mi-am și găsit un set format din poșetă și portofel Ellusive pe care le poți vedea și care sunt la promoție cu prețul redus. Sunt două piese extrem de atractive care își pot găsi un loc special în garderoba oricărei femei.

Dar nu le pot lua pentru că par mai frumoase și la un preț mai bun produsele din setul Henriette tot cu poșetă și portofel de culoare roșie frumoasă cu prețul redus de la 199 lei la 99 lei. La fel de frumoasă este și nuanța de bleumarin a setului Henriette cu poșetă și portofel care nu numai că arată elegant și modern dar poate fi asortat ușor.

Mi se pare foarte frumos, avantajos și util să cumpăr poate un Set roșu 4 piese piele eco Carmine la un preț bun, cu produse în set foarte moderne și ușor de asortat la ținute în tot cursul zilei și pentru seară.

Este clar că nu mă pot hotărâ pentru că acum mi se pare mai frumoasă geanta roșie din piele eco cu imprimeu croco Lilian din secțiunea genți office cu un preț foarte bun redus de la 219 lei la 129 lei pe care, în stilul meu caracteristic, oscilez dacă să mi-o cumpăr chiar acum pentru că pe aceeași pagină tocmai observ geanta albastră din piele eco cu print snake cobra Queen și chiar nu am o poșetă în nuanța aceasta, având și un preț acceptabil de 159 lei redus de la 229 lei. Dar genți mari mai am totuși, parcă aș prefera o poșetă de mărime medie.

Tocmai mi-am amintit că în secțiunea genți casual am observat și poșete de mărime medie dar am trecut peste ele atrasă fiind de culoarea roșie a genților mari și chiar este una de culoare albastră așa cum îmi doresc în acest moment: geanta bleumarin din piele eco Lina

Nu e grozavă? Iar prețul este de numai 119 lei redus de la 159 lei! Deja cred că pe aceasta o voi alege! Sau poate că ar trebui să mă mai uit puțin prin magazin înainte de a plasa comanda?

Este o idee foarte bună pentru că altfel nici nu aș fi observat informația că taxa de transport poate fi evitată dacă valoarea cumpărăturilor depășește 249 lei. Excelent, dacă aș fi comandat deja numai poșeta albastră la prețul de 119 lei plăteam și taxă de transport și mi s-ar fi părut ceva mai scumpă. Nici nu știu exact cu ce anume din garderoba mea voi asorta o poșetă albastră. Sigur vreau o poșetă albastră?

Bineînțeles că fac alegerea să fie complicată pentru că observ și culoarea roșie care mă atrage în mod special la geanta roșie din piele eco Megan la același preț de 119 lei redus de la 179 lei!

Cam de aceeași mărime este și geanta roșie din piele întoarsă Cloudia din secțiunea accesoriilor din piele naturală, iar dacă aș cumpăra-o pe aceasta nici nu aș plăti taxă de transport pentru că prețul ei este de 289 lei redus de la 449 lei. Este o adevărată afacere să îmi cumpăr o poșetă din piele naturală la acest preț!

Este elegantă, roșie, de mărime medie, frumoasă și de calitate – exact ceea ce îmi doream! Cred că pe aceasta o voi cumpăra! Dar sigur vreau o singură poșetă? Poate că mai sunt și alte promoții și oferte speciale în magazin, iar eu plec prea curând cu superba mea poșetă roșie!

Nu se poate să nu admir geanta bronze de piele eco Loey care de asemenea are un preț bun și e la promoție în mai multe variante de culori și pe care sper să o mai găsesc la același preț data viitoare când îmi voi mai cumpăra poșete.

Se spune că cine caută găsește și exact asta mi s-a întâmplat acum: am găsit ofertă specială de 1+1 două genți din piele eco Liana pe care mi-am putut-o configura după preferințe dintre poșetele Liana de culori diferite, între care și una roșie așa cum îmi doream, iar cele două poșete costă numai 159 lei reduse de la 318 lei. Pe acestea chiar vreau să le cumpăr, dar trebuie să mai adaug ceva în comandă ca să evit taxa de transport.

Am găsit o ofertă foarte frumoasă de împachetare a produselor în cutie cadou pentru o persoană dragă, iar eu îmi sunt mie o persoană foarte dragă, deci îl voi adăuga și pe acesta în comandă: Luxury Medium We Velvet Box la numai 25 lei. De ce nu dacă tot am pornit în călătoria online ca să îmi fac cadou cele mai frumoase poșete și accesorii fashion de damă?

Tot îmi mai trebuie un produs până la 249 lei ca să nu plătesc taxa de transport și mă gândesc că eu chiar nu am un rucsac în garderobă astfel încât voi mai zăbovi puțin prin magazinul online la secțiunea rucsacuri.

Pentru că tot mi-au plăcut poșetele de culoare albastră am ales un rucsac bleumarin din material textil impermeabil Fionna care costă 89 lei, redus de la 159 lei.

În sfârșit pot spune că am ales două poșete Liana la prețul de 159 lei în oferta de 1+1, un rucsac Fiona la prețul de 89 lei și un ambalaj cadou în cutie specială la prețul de 25 lei și că cele 4 produse împreună depășesc suma de 249 lei deci nu voi plăti taxă de transport, beneficiind în acest mod de toată reducerea de preț economisită în valoare de 229 lei.

Cred că aceasta ar fi cea mai potrivită alegere pentru cumpărături online inteligente de accesorii fashion de damă în care aș beneficia de 3 produse frumoase de culori diferite de foarte bună calitate și un ambalaj frumos de cadou ca să îmi facă plăcere când deschid coletul.

Tu care crezi că sunt cele mai frumoase poșete și accesorii fashion din magazinul online wevelvet.ro și ce alegeri ai face acum?

Sursa articolului: WeVelvet.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s