Ce gadget-uri îmi doresc de pe QuickMobile și de ce

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi viața ta dacă din acest moment ai renunța complet la tehnologie? Imaginează-ți că nu mai ai telefon mobil smart, laptop, tabletă, PC, că ți se defectează toate perifericele PC, că uiți undeva toate gadget-urile care asigură utilitatea terminalelor pentru internet. Eu cred că ar fi o derută completă, o disperare și o plictiseală grozave. M-am gândit la o astfel de posibilitate nefastă și vreau să îți povestesc în acest blog post:

  1. De ce cred că tehnologia are un rol important în viețile noastre
  2. Telefonul mobil smart este un bun necesar
  3. Ce gadget-uri îmi doresc de pe QuickMobile și de ce
  4. Cum cumperi cu reducere și cum poți deveni partener de afaceri al QuickMobile

De ce cred că tehnologia are un rol important în viețile noastre

Potrivit dexonline.ro cuvântul ”gadget” reprezintă un ”termen generic desemnând aparate mici, mecanisme, cu largi întrebuințări în gospodărie și în viața de toate zilele * orice mărunțiș ingenios de folos practic * obiect în măsură să satisfacă un capriciu uman oarecare”.

Probabil ar trebui revizuite unele dintre aceste definiții pentru că obiectele și aparatura pe care le folosim zilnic și chiar de mai multe ori pe zi și-au demonstrat utilitatea, iar lumea modernă a devenit dependentă de tehnologie și este mereu deschisă la tot ce e nou.

Astăzi nu mai putem spune că telefoanele și accesoriile, laptopurile și accesoriile, tabletele și accesoriile, produsele specifice pentru smarthome, electrocasnicele mici, electronicele auto-moto, aparatura inteligentă pentru îngrijire personală, produsele wearables sau cele pentru entertainment reprezintă un capriciu uman oarecare ci, dimpotrivă, este firesc să enumerăm aceste dispozitive și gadget-uri pe care ni le dorim de pe QuickMobile și tot mai puține persoane să se întrebe ”de ce?”.

Imaginează-ți că începând din acest moment le-ai pierde sau nici un încărcător nu ți-ar mai funcționa ori toate device-urile ți s-ar defecta și nu ai mai avea posibilitatea să folosești telefonul mobil, tableta, laptop-ul. Fă un exercițiu și renunță complet la ele timp de două săptămâni, nu trișa și nu utiliza PC-ul sau pe cele ale altei persoane ca să lucrezi sau ca să inițiezi apeluri telefonice și să accesezi internetul.

Continuă-ți existența obișnuită complet fără echipamente tehnologice și apoi revino cu un comentariu aici pe blog în care să ne povestești dacă ți-au lipsit sau dacă poți renunța definitiv la ele pentru că nu își au rostul în viața ta.

Quickmobile.ro/tablete-si-accesorii/tablete/amazon-fire-hd-10-2021
Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/samsung-galaxy-s20
Quickmobile.ro/laptopuri-si-accesorii/laptopuri/microsoft-surface-laptop

Eu cred că vei înțelege mai devreme de două săptămâni de ce tehnologia modernă joacă un rol foarte important și a devenit indispensabilă în viețile noastre de fiecare zi și de ce ne dorim aparatură tot mai nouă, tot mai performantă, cu multiple funcționalități.

Ca să vizualizezi ceea ce s-ar putea întâmpla îți dau un exemplu personal: când în urmă cu ceva timp telefonul mobil smart de doar câteva luni vechime mi-a căzut, s-a spart din vina mea și s-a defectat complet, am stat câteva zile fără telefon mobil și am înțeles de ce acesta îmi era și îmi este necesar:

– pentru că dacă aș fi avut o urgență medicală sau de altă natură și aș fi fost nevoită să rog pe cineva să îi apelăm telefonic pe unii dintre membrii familiei sau prieteni nu aș fi avut pe cine să sun cu excepția soțului pentru că era singurul număr de telefon pe care avusesem inspirația să îl păstrez în minte dintre numerele de telefon stocate în memoria telefonului defect,

– pentru că nu mai puteam accesa contul bancar prin aplicația Mobile Banking și îmi era imposibil să fac operațiuni în cont fără să mă deplasez de fiecare dată la bancă,

– pentru că nu mai puteam folosi niciuna dintre aplicațiile instalate în telefon unde erau memorate parolele de acces,

– pentru că nu îmi mai puteam verifica mesajele din adresa de e-mail și accesa rețelele sociale oriunde, oricând și ori de câte ori doream,

– pentru că nu stocasem pe alt dispozitiv sau card de memorie toate fotografiile pe care le făcusem cu telefonul mobil și nici tot ceea ce lucrasem sau fișierele descărcate în telefon,

– pentru că nu mai putea lua nimeni legătura cu mine dintre rude, prieteni, colegi, cunoștințe,

– pentru că nu mai puteam face activitățile pe care le efectuam în special pe internet de pe telefonul mobil.

Nu ți se întâmplă același lucru când ți se descarcă complet telefonul mobil, se închide și pentru o vreme nu ai la îndemână un încărcător telefonic conectat la o priză? Mie exact același lucru mi se întâmplă într-o astfel de situație.

Telefonul mobil smart este un bun necesar

Când am aflat că pentru reparații și înlocuirea pieselor sparte și defecte cu altele noi ar fi trebuit să plătesc o sumă mai mare decât plătisem pe telefonul mobil achiziționat la preț redus cu abonament pe doi ani am înțeles de ce sunt importante accesoriile telefonului ca husa de protecție, folia protectoare a ecranului, cablul de date și cardul de memorie care m-ar fi costat mai puțin comparativ cu prețul telefonului spart, dar apreciasem în mod greșit că nu îmi sunt necesare și că reprezentau o cheltuială inutilă în plus. Voi fi însă atentă la lansarea pe piață a unui nou model de IPhone pentru că încă n-am avut nici o versiune anterioară.

Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/huse-telefoane/star-husa-agenda-eco-leather-with-kickstand-rosu-samsung-galaxy-a32-5g-galaxy-a52
Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/folie-protectie-telefoane/wozinsky-folie-de-protectie-sticla-securizata-full-glue-protector-film-with-frame-negru
Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/carduri-memorie/kingston-card-memorie-microsd-canvas-select-class-10-uhs-i-100mb-s-16gb

Am ales să îmi cumpăr un alt telefon mobil smart și am păstrat abonamentul care, cu sau fără telefon, oricum trebuia plătit în cei doi ani din contract, însă pentru acesta încă din prima zi am cumpărat o husă de protecție de bună calitate, o folie protectoare rezistentă a ecranului, un cablu de date și un card de memorie care la fel ca și telefonul evident că sunt supuse uzurii și necesită înlocuire din când în când.

Deși după unele opinii trebuie înlocuit numai după ce s-a învechit și nu mai poate fi reparat și utilizat, apreciez că telefonul mobil trebuie schimbat periodic la un interval de 2 ani sau când expiră termenul de garanție dacă nu s-a defectat între timp din vina proprietarului și mi-ar plăcea să am unul nou dintre cele existente la QuickMobile.ro pentru că am văzut câteva pe site pe gustul meu:

Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/apple-iphone-12-dual-sim-esim-64gb-5g-violet-4gb-ram
Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/samsung-galaxy-z-fold-3-512gb-5g-negru-phantom-black-12gb-ram
Quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/xiaomi-mi-11-dual-sim-fizic-256gb-5g-albastru-8gb-ram

Pentru că sunt obișnuită cu meniul telefonului meu și sunt mulțumită de modul în care a funcționat până acum și de durata de funcționare pe care a avut-o, cred că nu voi renunța la marca de telefon mobil smart pe care o folosesc de mai mulți ani și mă voi hotărâ pentru acest model de telefon smart Samsung Galaxy Z Fold 3 Dual Sim eSim 512GB 5G Negru Phantom Black 12GB RAM existent în magazinul online quickmobile.ro la o promoție online cu mari reduceri de prețuri.

Ce gadget-uri îmi doresc de pe QuickMobile și de ce

În prezent în familie fiecare dintre noi avem de ceva vreme câte un telefon smart Samsung care au fost întotdeauna foarte bune pentru nevoile noastre de utilizare și iată ce gadget-uri îmi doresc de pe QuickMobile pentru acestea:

Samsung – Încărcător Wireless Charger Pad 9W cu adaptor și cablu Type-C inclus, Negru
Samsung – Căști Wireless Bluetooth Galaxy Buds Live, Microfon, Control Tactil, Active Noise Cancellation, Voice Pickup Unit, Mystic Bronze Aramiu
ABC TECH- Baterie Externă
Cu Led 2600 mAh

Ce părere ai despre alegerile mele, ți se par capricii oarecare sau, la fel ca și mine, consideri că ne îmbunătățesc experiența de utilizare a dispozitivelor, le multiplică funcționalitățile și portabilitatea, ne simplifică existența? Iată câteva dintre funcționalitățile pentru care îmi doresc aceste gadgeturi:

1. Încărcătorul wireless este imperios necesar atunci când telefonul sau căștile au nevoie de energie suplimentară pentru a funcționa, fiind complet inutilizabile fără reîncărcare.

2. ABC Tech ne pune la dispoziție o baterie externă cu LED extrem de practică, cu o capacitate de 2600 mAh, compatibilă cu orice tip de telefon, dispozitive de navigare, boxe sau alte gadgeturi prevăzute cu port micro USB.

3. Căștile audio wireless bluetooth oferă un sunet clar, la cele mai înalte standarde pentru că zgomotul de fundal dispare, microfoanele externe reglează volumul vocilor noastre astfel încât putem să fim auziți indiferent de nivelul zgomotului din jur, ne conferă autonomie completă pentru că atunci când vorbim la telefon nu mai trebuie să îl ținem cu mâna la nivelul urechii, au o autonomie destul de mare a bateriei și posibilitatea de conectare la orice dispozitiv Galaxy ce dispune de funcția de încărcare wireless.

Chiar îmi doresc acest model Samsung de Căști Wireless Bluetooth Galaxy Buds Live, cu microfon, control tactil, active noise cancellation, voice pickup unit, Mystic Bronze Aramiu, care vor reprezenta următoarea mea achiziție de la QuickMobile atât pentru motivele tehnice expuse, dar și pentru faptul că nu sunt doar frumoase și extrem de utile, ci au un aspect foarte modern, elegant, prețios.

Sigur că vreau să îmi cumpăr și telefonul Samsung cu accesoriile, laptopul și tableta prezentate mai sus, dar din păcate nu le pot avea pe toate odată, însă tu poate ai mai mult noroc la bani și ți le vei putea permite pentru că poți să cumperi cu reducere de pe site-ul lor.

Cum cumperi cu reducere și cum poți deveni partener de afaceri al QuickMobile

Ai vrea să ai și tu produse de pe QuickMobile, dar nu dispui de bani sau nu dorești să cheltui banii necesari achiziționării acestora? Ai timp liber, vrei să începi o afacere, dar nu ai resursele necesare? Nu găsești un loc de muncă și vrei să ți-l creezi, dar nu știi ce să faci? Ai un job însă nu ești mulțumit de salariu și îți dorești încă o ocupație generatoare de venituri suplimentare?

În toate aceste cazuri intră pe site, află cum poți deveni partener de afaceri al QuickMobile și înscrie-te în Programul Afiliere QuickMobile care este simplu și eficient, te ajută să îți creezi propria afacere în mod gratuit promovând produsele din magazinul online și îți aduce multe avantaje. între care și acestea:

  • te bucuri de achiziții cu extra-reducere pentru prietenii și urmăritorii tăi la toate produsele, indiferent de campaniile de pe site,
  • câștigi și tu, ca afiliat, la fiecare comandă finalizată de către prietenii sau urmăritorii tăi care fac cumpărături din magazinul online,
  • poți folosi câștigul tău fie pentru achizițiile Quickmobile, fie poți încasa banii, la alegerea ta.

Dacă deocamdată nu dorești să te implici în această afacere sau ai nevoie de timp de gândire, totuși poți beneficia de un extra discount de 3% la toate produsele de pe QuickMobile.ro indiferent dacă acestea fac parte dintr-o campanie de reducere/ofertă dacă folosești codul QUICK1397 de fiecare dată când faci cumpărături din acest magazin online.

Tu ce gadget-uri îți dorești de pe QuickMobile și de ce? Scrie-ne un comentariu în care să ne povestești despre gadget-urile pe care ai vrea să le folosești, despre cum crezi că îți vor ușura experiența de utilizare și multiplica funcționalitățile și portabilitatea device-urilor tale.

Sursa articolului: quickmobile.ro

Notă: Articolul a fost scris pentru participarea la un concurs Blogawards, sponsor fiind QuickMobile.ro.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s