Consultanța ține neplăcerile în construcții la distanță

Construiești, renovezi, faci lucrări de amenajări cu o echipă de meseriași în construcții sau cu o firmă specializată responsabilă cu consultanța, ori poate că șantierul s-a închis deja cu recepția finală? Dacă deocamdată nu ai plătit să ți se efectueze astfel de lucrări trebuie să te pregătești pentru că mai devreme sau mai târziu sigur vei trece prin cel puțin o astfel de etapă sau chiar mai multe în cursul vieții.

Cuprins:

  1. Economia la consultanță este o alegere proastă
  2. Ce facem dacă dorim să construim o casă?
  3. Visul poate deveni realitate cu consultanță de specialitate

Este foarte important să cunoști încă de la început că ai nevoie de firme specializate de consultanță și de prestări servicii indiferent cât costă dacă nu dorești să experimentezi dezamăgiri și pagube materiale de la echipe de meseriași de care nu a auzit nimeni, dar sunt cunoscuți de niște cunoștințe ale unor cunoștințe care au auzit de la alte cunoștințe că sunt ei pricepuți la ceva.

Sursa fotografiei: Vindem-Ieftin.ro

Economia la consultanță este o alegere proastă

În familia noastră avem deja experiența a trei lucrări de renovări parțiale și amenajări interioare în apartament din bloc vechi de peste 50 de ani, știm ce însemnă să nu ai experiență în domeniu, să lași totul în seama echipelor de meseriași presupunând cheltuieli aparent acceptabile repetate pe o lungă perioadă de timp care se transformă în sume considerabile.

Fiecare dintre cele trei lucrări a fost foarte costisitoare și a fost efectuată foarte lent pe perioada mai multor săptămâni de parcă muncitorii se mutaseră cu noi pe un șantier astfel încât, dacă nu vom avea bani suficienți să angajăm o firmă specializată care să ne presteze servicii profesionale, nu mai vrem așa ceva chiar dacă vor pica pereții, caz în care așa vom sta dacă nu învățăm să îi reconstituim personal.

La fiecare dintre cele trei lucrări, în afara materialelor pe care inițial ne-au solicitat să le cumpărăm, în repetate rânduri meseriașii respectivi au făcut noi liste conform cărora am fost nevoiți să mergem în mai multe depozite și magazine în care ne-au trimis ca să cumpărăm materiale de construcții în diverși saci și diverse cutii cu câte ceva sau multe alte obiecte despre care spuneau că le trebuie pentru că s-au terminat sau pentru că nu le-au prevăzut inițial survenind nevoia pe parcursul lucrării, pe lângă cheltuielile zilnice cu mâncare, băuturi, cafele și țigări.

Analizând situațiile la rece după trecerea unui timp și văzând că am persistat de trei ori în aceeași greșeală, considerăm că așa am meritat pentru că inteligent ar fi fost să contactăm o firmă de consultanță în domeniul construcțiilor care să suplinească lipsa noastră de cunoștințe și de experiență și o firmă specializată în lucrări de construcții și amenajări interioare și să le plătim prețul corect ca să se ocupe de tot în locul nostru.

Ce facem dacă dorim să construim o casă?

Acum ne dorim și o casă, casa noastră în care să ne simțim acasă, cu un teren suficient pentru curte, grădină, vie, pomi. Deși am copilărit la bunici la țară, noi am trăit în oraș în cea mai mare parte a vieților noastre și tot ceea ce mai știu despre viața la țară este că e grea pentru că e mult de muncă, dar compensează cu peisaje frumoase, libertate, spațiu mult, liniște sper și aer curat. Vom beneficia și de mâncare cât mai naturală posibil pe care trebuie să o cultivăm și să o îngrijim ca să avem ce să recoltăm, pe lângă faptul că va trebui să creștem găini, pui și alte păsări dacă vrem să avem ouă și carne aproape naturale pentru că le-am hrăni cu cereale din comerț care cel mai probabil nu mai sunt nici ele produse 100% natural.

Sună așa ca o aventură de orășean care a fost și el de câteva ori la țară la niște grătare, i-au plăcut natura, berea și friptura și crede că în asta constă viața la țară, însă din păcate acesta este viitorul familiei noastre, chiar ne vom muta la casă pe care în prealabil trebuie să o construim pentru că, prin câte am trecut cu apartamentul, nici nu mai vrem să auzim de cumpărat vechiturile altora ca să le renovăm noi repetat.

De data aceasta vrem să facem totul cum trebuie și, pentru că noi știm doar că vrem să ne construim o casă dar nu știm ce să facem, vom apela la specialiști din faza de proiectare până la finalizarea lucrărilor de construire și în toate etapele vom plăti oricâte servicii de consultanță vom avea nevoie pentru că nu vrem să avem de-a face cu meșterul Manole care încă nu era căsătorit cu Ana pe care să o zidească sperând să-i reziste construcția și nu dorim să vedem într-o bună zi o grămadă de moloz din mândrețea de casă nouă.

Ne sunt deja familiare întrebările pe care ni le-am adresat la finalul fiecărei lucrări: Oare pe ce am cheltuit atâția bani? Oare chiar nu este posibil să cumpărăm absolut totul o singură dată din același loc ca să nu mai avem o grămadă dezordonată de bonuri fiscale? De ce nu am apelat la o firmă de consultanță dacă habar nu avem despre materiale de construcții și la ce se folosește fiecare? De ce nu am încheiat contract cu o firmă cunoscută de prestări servicii care să ne prezinte un deviz de lucrări?

Visul poate deveni realitate cu consultanță de specialitate

Prospectând piața ca să ne dăm seama orientativ ce sumă de bani ne va fi necesară pentru proiectul nostru de construire a casei cu dependințe incluzând cel puțin materiale pentru structură și fundație, acoperișuri, izolații, tâmplărie PVC, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, termoizolații, tencuieli decorative, amenajări exterioare, amenajări interioare și, fiind în căutare de consultanță specializată, am aflat că ne poate întinde o mână de ajutor Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro în domeniul construcțiilor în care, din experiențele de până acum, ne-am dat seama că nu am avut prieteni.

Fiind convinși că un consultant ne poate scuti de greșeli, timp și bani irosiți pentru că acesta cunoaște materialele, producătorii și cele mai bune oferte, am fost informați că vindem-ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții la care clienții apelează pentru că scurtează lanțul clasic fabrică-client la nivel național, reducând costurile cu până la 10-15%, oferind materiale de calitate, iar o sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță.

Sursa video: vindem-ieftin.ro

Dacă lucrurile vor sta în practică așa cum sunt prezentate în sutele de recenzii video de la clienții mulțumiți care au dat feedback pe site, atunci este adevărat că Vindem-Ieftin.ro reprezintă un concept unic pe piața de materiale de construcții din România, alternativa la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri, o echipă de profesioniști care cred în faptul că „Orice vis se poate împlini dacă ai oamenii potriviți lângă tine!”.

Ca să nu mai pierdem resursele cele mai importante ca timpul nostru și banii, este important să avem un plan foarte bine pus la punct înainte să trecem la treabă și dacă vom alege să apelăm la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro o vom face pentru că promit calitate a materialelor de construcții furnizate, cel mai mic preț cu o importantă economie de resurse financiare prin consultanță de specialitate cu consultanți prezenți tot timpul online care operează în vânzări tehnice, dar și pentru faptul că au creat un grup VIP pentru clienții care doresc să beneficieze de consultanță prioritară.

Sursa fotografiei: Vindem-Ieftin.ro

Ca să fim clienți mulțumiți, achiziția avantajoasă de materiale de construcții pentru noi trebuie să conste în primul rând în faptul că nu mai trebuie să alergăm de la un depozit de materiale de construcții la altul comparând ofertele și căutând cele mai bune prețuri pe care de regulă nu le-am găsit în același depozit până în prezent, ne mai interesează ca în baza unei consilieri gratuite să cumpărăm absolut totul din același loc și să ni se livreze marfa direct de la producător în cele mai bune condiții ambalată corespunzător fără stocare prin depozite, cu risc zero la achiziție și acces la toți producătorii premium din România, adică exact beneficiile pe care ni le oferă Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, pe lângă avantajul unic de a negocia prețurile în funcție de cantitate și de zona de livrare.

Vizitează și tu site-ul vindem-ieftin.ro și lasă-ne un comentariu mai jos dacă apreciezi că potrivit experiențelor tale consultanța ține neplăcerile în construcții la distanță și merită să investim în cei mai buni profesioniști versus consultanță și prestări servicii de la echipe de meseriași anonimi.

Sursa articolului: vindem-ieftin.ro

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 5 a concursului SuperBlog 2021, a 23-a ediție a proiectului, care se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie 2021, titlul probei fiind: O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță propus de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.

Notă: Dacă simți imboldul de a participa la concursul nostru o poți face oricând cu un articol ca acesta.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s