Idei de cadouri: bijuterii inteligente cu mesaj pe telefon

Cuprins:

  1. Cum funcționează un cadou-viu sau un cadou cu suflet? 
  2. Ce bijuterii inteligente de la Anyoli mi-ar plăcea să fac cadouri cu suflet
    1. Butoni unisex, aur galben 18 K, piatra Onix pentru soțul meu
    2. Inel Love, aur galben 14 K pentru mama mea
    3. Brățară ajustabilă cu pandantiv cerc, aur galben 9 K, piatră Lapis Lazuli pentru mătușa mea

Ai reușit să faci un cadou viu până în prezent? Nu mă refer la animale de companie, ci la cadouri cu stocare inteligentă care prind viață și care pot să producă emoții puternice. Bijuteriile inteligente cu mesaj pe telefon sunt niște idei de cadouri geniale pe care ai putea să le iei în considerare pentru orice împrejurare deosebită din viețile persoanelor speciale care îți bucură existența.

Bijuteriile inteligente cu mesaj pe telefonul mobil sunt o inovație cu tehnologia și conceptul patentat de Anyoli România. Unicitatea bijuteriilor Anyoli constă atât în faptul că au stocare inteligentă a unui mesaj care poate fi redat prin intermediul telefonului mobil, cât și în pietrele semi-prețioase folosite și simbolistica lor.

Cum funcționează un cadou-viu sau un cadou cu suflet? 

Pentru a ajunge în posesia unei bijuterii inteligente trebuie să avem în prealabil stabilit mesajul pe care dorim să îl transmitem și care dorim să fie stocat inteligent în bijuterie. Acesta poate consta în mesaj text, poză, video, link sau chiar un document precum Biblia. Ideal ar fi ca mesajul să fie foarte sugestiv pentru ca emoția să fie puternică, din suflet pentru suflet. Vestea și mai bună este că acesta poate fi modificat ulterior ori de câte ori dorim.

Când am decis care este mesajul de transmis, accesăm site-ul anyoli.ro, alegem bijuteria care credem că reprezintă cel mai bine emoția pe care dorim să o producem destinatarului, o adăugăm în coșul de cumpărături, încărcăm mesajul cadoului viu și finalizăm comanda.

Pentru a se bucura pe deplin de cadou și a recepționa mesajul, destinatarul trebuie să aibă descărcată în telefon aplicația Anyoli, iar datele mobile/ Wifi și NFC să fie pornite. Dacă nu are un astfel de telefon inteligent cu conexiune la internet tot efortul tău e în zadar, deci trebuie să te asiguri de faptul că persoana specială are un astfel de dispozitiv.

O simplă atingere a bijuteriei de telefonul mobil va reda mesajul special pe ecran, iar cadoul va prinde viață și va stârni emoție pură ori de câte ori va dori să îl vizioneze. Ulterior îl va putea accesa și offline fără limită în timp, însă îl vei putea reînnoi ori de câte ori va fi cazul să creezi alte emoții și sentimente frumoase.

Când va recepționa mesajul pentru prima dată, precum și ulterior când îl vei schimba, vei primi de fiecare dată câte o notificare din care vei afla faptul că mesajul tău a fost recepționat de către destinatar.

Ce bijuterii inteligente de la Anyoli mi-ar plăcea să fac cadouri cu suflet

Pentru persoanele speciale din viețile noastre putem să transformăm orice zi într-o sărbătoare în care să facem un cadou minunat cu ajutorul căruia să producem emoții și sentimente puternice. Bijuteriile inteligente cu mesaje pe telefon sunt cadouri cu suflet potrivite atât pentru zile festive, cât și faptul că suntem împreună, ne putem manifesta sentimentele de iubire, prețuire, recunoștință.

Soțul meu, mama mea și mătușa mea sunt persoanele speciale care au mai rămas în viața mea și pe care mi-aș dori să îi păstrez mereu aproape. Merită tot ce este mai bun și de aceea mi-aș dori să le dăruiesc o fărâmă din sufletul meu pusă în mesaje stocate în bijuterii inteligente pe care ulterior să le pot schimba în funcție de momentele speciale care se vor produce în viețile noastre.

Mă refer la aniversări și principalele sărbători religioase pe care poate că nu le vom petrece împreună, dar, prin intermediul bijuteriilor inteligente și al telefoanelor mobile, mă vor putea simți aproape prin mesaje speciale.

Butoni unisex, aur galben 18 K, piatra Onix pentru soțul meu

Se spune despre onix că este piatra puterii, că în situațiile stresante oferă calm, energie pozitivă, rațiune pentru rezolvarea pozitivă a conflictelor. Un astfel de talisman cu multă încărcătură energetică benefică aș dori să poarte soțul meu împreună cu o emoție din suflet pentru suflet. Din categoria de bijuterii barbati prefer pentru cadoul soțului meu o pereche de butoni unisex din aur galben 18 K cu piatră Onix.

Butoni unisex, aur galben 18 K, piatra Onix. Sursa fotografiei: Anyoli

Ca să ofer un moment cu adevărat magic într-un cadou sugestiv ar trebui să găsesc un cântec cu versuri sugestive și muzică frumoasă. Cea mai potrivită melodie pe care aș dori să o imprim, ca prim mesaj, într-o bijuterie cu stocare inteligentă pentru iubitul meu soț este cea a lui Josh Groban: You Raise Me Up.

”When I am down and, oh my soul, so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until You come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be …”

Inel Love, aur galben 14 K pentru mama mea

Dragostea, norocul și prosperitatea sunt simbolizate de Madre Perla, un talisman al familiei, păstrând linistea și pacea între membrii acesteia, pe care ar merita să îl poarte mama mea într-unul dintre superbele inele inteligente din aur de 14 K de la Anyoli.

Inel Love, aur galben 14 K. Sursa fotografiei: Anyoli

Un prim mesaj pe care mi-aș dori să îl încarc în această frumoasă bijuterie cu stocare inteligentă este melodia Mama cântată de Cătălin Crișan.

”… Dacă sunt om, dacă trăiesc,
Doar ție vreau să îți mulțumesc
Mama
M-ai învățat să am un rost,
Să știu ce sunt, să știu ce am fost
Mama
Să pricep ce înseamnă acasă,
Și vorbind de casa mea
Să mă gândesc la dumneata, măicuța mea …”

Sunt convinsă că s-ar bucura și ar plânge în același timp pentru o astfel de surpriză. Respect, prețuire, dragoste, emoție cuprinse într-o bijuterie inteligentă cu mesaj pe telefon. Cât mi-ar plăcea să i-o pot dărui!

Brățară ajustabilă cu pandantiv cerc, aur galben 9 K, piatră Lapis Lazuli pentru mătușa mea

Cea mai drăguță și sugestivă surpriză pentru sora mamei mele, care mi-a fost mereu foarte apropriată, cred că ar consta din auzul melodiei ”La mulți ani mătușa mea!” încărcată pe canalul Youtube de Morozniuc Marina. Este o persoană puternică ce ne-a sprijinit pe toți cei apropiați, dar a ales sau așa s-a întâmplat să trăiască singură și nu îmi place să o știu așa.

Dintre frumoasele brățări inteligente mi-a inspirat un cadou potrivit pentru mătușa mea un talisman cu piatra semiprețioasă Lapis Lazuli despre care se spune că are un rol vindecător foarte puternic, protejând purtătorul de anxietate și agitație. Se crede că este o piatră specială deoarece poate ajuta purtătorul să își găsească echilibrul, oferind sprijin pentru conectarea cu sinele interior, astfel încât să se bucure de liniște și armonie pe plan personal.

Brățară ajustabilă cu pandantiv cerc, aur galben 9 K, piatră Lapis Lazuli. Sursa fotografiei: Anyoli

Mă bucur de faptul că am cunoscut aceste bijuterii inteligente cu mesaj pe telefon de la Anyoli care pot constitui cadouri frumoase, din suflet pentru suflet. Mi-ar plăcea să port astfel de bijuterii din aur și să dispun de buget astfel încât să îmi pot constitui un set pentru mine plus cele pe care doresc să le fac cadouri.

Nu ai nici un motiv să nu cunoști bijuteriile inteligente cu mesaj pe telefon pentru că am scris pe acest site despre ele un blog post Un cadou unic, viu, cu suflet – bijuterii inteligente ce îmbină tehnologia IT cu arta.

Mi-au plăcut foarte mult bijuteriile inteligente cu pietre semiprețioase care pot fi purtate și ca talismane. Mi-am dorit în special onixul, piatra reprezentativă pentru zodia Capricorn, pe care mi-ar fi plăcut să o port frumos încadrată în aur cu mesajul soțului meu stocat în ea, numai că încă nu mi-a dăruit o astfel de bijuterie.

Eu încă mi-o doresc și îl îndrept periodic înspre Anyoli.ro, un e-shop de bijuterii premium cu pietre semiprețioase și stocare inteligentă a mesajelor, realizate după conceptul de cadou viu. De ziua mea de naștere la Crăciun, de Revelion, de aniversarea cununiei noastre, de ziua internațională a femeii, de ziua îndrăgostiților, într-o zi obișnuită pe care să o facă specială eu încă mai aștept un astfel de cadou viu.

Tu ce bijuterii cu stocare inteligentă de la Anyoli ai purta sau dărui și ce poveste ar spune?

Sursa articolului: Anyoli

Sursa fotografiilor: Anyoli

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 12 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Ce bijuterii cu stocare inteligentă de la Anyoli ai purta sau dărui și ce poveste ar spune?” propusă de sponsorul Anyoli.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s