8 produse naturiste testate de la Vitamix

Cuprins:

 1. 8 produse naturiste testate de la Vitamix
  1. Vitamix complete multi-vitamins & minerals 90 tablete, Adams
  2. Șampon regenerant cu extract de propolis de mesteacăn 550ml
  3. Săpun lichid mâini / corp cu miere și 17 plante siberiene 500
  4. Gel de duș hidratant cu extracte din 5 plante 260ml
  5. Ceai echinacea 50gr, springmarkt
  6. Ceai cătină fructe 50gr springmarkt
  7. Unt de arahide natural ecologic 250gr youbio
  8. Balsam cu extract de galbenele si arnica, 50ml, zanna
 2. Vitamix, magazin online de produse naturiste

Ție îți plac produsele naturiste, le folosești? Mi-am zis că trebuie să elimin cumva toate chimicalele pe care obișnuiesc să le utilizez, involuntar dealtfel, atât din ceea ce mâncăm, cât și din produsele de îngrijire și tratament. Astfel, mi-am propus să testez produse naturiste din când în când, pe care să le introduc treptat în rutina zilnică în măsura în care îmi plac.

Dacă vrei să afli cum le-am utilizat și dacă mi-au plăcut, atunci urmărește blogul acesta pentru că am de gând să expun toate produsele pe care le folosesc și care îmi plac. Reclame negative nu voi face, deci nu vei vedea aici ceva ce nu mi-a plăcut sau care m-a dezamăgit.

8 produse naturiste testate de la Vitamix

Luna aceasta mi-am luat 8 produse de la Vitamix, magazin online de produse naturiste în care expun produse nenumărați producători de produse vegane, bio, cosmetice, mâncare, tratament. Exact ceea ce avem nevoie ca să adopt un stil de viață cât mai natural posibil.

 • Vitamix (multivitamine-minerale) 90tab, Adams
 • Șampon regenerant cu extract de propolis de mesteacăn 550ml
 • Săpun lichid mâini / corp cu miere și 17 plante siberiene 500
 • Gel de duș hidratant cu extracte din 5 plante 260ml
 • Ceai echinacea 50gr, springmarkt
 • Ceai catina fructe 50gr springmarkt
 • Unt de arahide natural ecologic 250gr youbio
 • Balsam cu extract de galbenele si arnica, 50ml, zanna

Vitamix complete multi-vitamins & minerals 90 tablete, Adams

Cutia cu multivitamine și minerale, Vitamix de la producătorul Adams, are 90 de tablete care conțin: vitamina A,vitamina E, vitamina D3, vitamina K1, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12, Calciu, Acid folic, Iod, Cupru, Bor, Magneziu, Mangan, Seleniu, Potasiu, Fosfor, Molibden, Crom (picolinat de crom), Niacina, Fier, Zinc, Acid pantotenic.

Vitamix Multivitamine și minerale, 90 tablete, Adams. Sursa fotografiei: arhiva personală.

Costă la preț întreg 57 lei, iar dacă ți se va părea mult te contrazic cu cel puțin următoarele trei motive:

– Pe de o parte, din faptul că se ia numai câte o tabletă pe zi, rezultă că tubul conține multivitamine și minerale suficiente pentru trei luni pentru un adult.

– Dacă vor fi împărțite împreună cu un alt adult din familie, rezultă că sunt multivitamine și minerale suficiente pentru o lună și jumătate pentru amândoi, acesta fiind cazul meu și al soțului meu.

– Un al treilea motiv este că multivitaminele și mineralele pe care le-am luat înainte de acestea de la un alt brand conțineau 30 de capsule/cutie și costau la preț întreg 34 lei fiecare, adică ne-au costat 68 lei pentru o singură lună pe mine și pe soț, în fiecare lună, exceptând situația în care au fost reduse la 31 lei/ cutie și am plătit 62 lei/ lună.

Capsulele sunt lunguiețe, așa cum se observă din fotografia din arhiva personală, cam mari, însă se pot înghiți cu un pahar cu apă, ceea ce deja am început să facem.

Suntem conștienți de faptul că suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară bogată în produse naturale, vitamine și minerale. Totodată suntem dezamăgiți de faptul că deocamdată nu putem consuma doar produse naturale în alimentație pentru că locuim în oraș în apartament la bloc și cumpărăm tot ceea ce avem nevoie din magazine. Neavând teren proprietate a familiei, noi nu avem o producție proprie de fructe și legume și nu creștem păsări și animale ca să ne hrănim cât mai natural posibil.

De aceea, de câțiva ani consumăm multivitamine și minerale ca suplimente alimentare, preponderent toamna, iarna și primăvara. În general le consumăm cam trei luni consecutiv și mai facem pauze de câte o lună. Pentru că m-am obișnuit cu ele și cu senzația că îmi sunt benefice, parcă nici nu mă simt bine 100% sau energică atunci când știu că într-o zi nu am luat multivitamine și minerale.

Dacă te hotărăști să consumi multivitamine și minerale, mai întâi cere părerea unui medic de familie, fă-ți niște analize ca să vezi dacă ai vreun deficit de vitamine și minerale, arată-i cutia cu ce anume ai vrea să consumi, citește compoziția pe cutie sau pe prospect ca nu cumva să ai alergie la vreun compus, discut-o cu medicul tău.

Nu este bine să cumperi și să înghiți din proprie inițiativă nici un fel de tablete dacă nu ți le-a prescris nici un medic. Faptul că le-a luat cineva care s-a simțit bine cu ele nu este o certitudine că și tu ai nevoie de ele și că te vei simți la fel de bine de la ele.

Șampon regenerant cu extract de propolis de mesteacăn 550ml

Șamponul regenerant cu extract de propolis de mesteacăn de la producătorul Bunica Agafia l-am luat pentru faptul că mi-a picat o bună parte din părul lung și frumos, îl agresez vopsindu-l cu vopsele chimice aproape lunar, sau la intervale aproximative de două luni, îl spălam săptămânal cu șampoane obișnuite de la diferite branduri din magazine. Vârfurile firelor de păr nu mi s-au despicat pentru că la fiecare două sau trei luni tai din lungime cam un centimetru sau doi.

Șampon siberian regenerant cu extract de propolis de mesteacan. Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Are în compoziție extracte organice de propolis, urzică, frunze de mesteacăn, săpunariță și ovăz, infuzie de trifoi, uleiuri de geranium și de busuioc, miere ecologică și ceară de albine.

L-am ales pentru că producătorul a specificat că această combinație ajută la regenerarea și întărirea părului slab și deteriorat, hrănește și hidratează firul de păr, permițând părului să își recapete frumusețea naturală și să strălucească.

În plus, l-am folosit deja de două ori până acum și sunt foarte mulțumită pentru că am observat faptul că face spumă, spală bine, miroase suav, lasă părul curat, moale și mătăsos, tratează în timp. Ce mi-aș putea dori mai mult pentru un păr lung care a fost îngrijit numai cu chimicale până la acest șampon?

Trebuia să fac ceva ca să îmi regenerez părul și mi-am zis să încep cu un produs naturist cu extract de propolis de mesteacăn de la producătorul Bunica Agafia. Aș fi vrut și balsamul din aceeași gamă ca să se potențeze efectul regenerant, însă nu folosesc balsam de păr. Fiind rărit mult, dacă îi aplic balsam mi-e teamă că se întinde și se vede urât, pe când așa uscat doar cu prosopul e puțin ondulat natural și cu volum.

Mi-aș fi dorit și o mască de păr regenerantă tot de la Bunica Agafia, însă mi-am zis că e prea mult dintr-o dată, să obișnuiesc mai întâi părul cu șamponul, iar acum regret faptul că nu am luat-o pentru că poate că și-ar fi dublat efectul regenerant sau acesta s-ar produce mai repede. Pentru că sunt obișnuită să folosesc măști de păr, data viitoare voi comanda și una dintre măștile de păr de la acest producător pentru că îmi place șamponul.

Săpun lichid mâini / corp cu miere și 17 plante siberiene 500

Săpun lichid pentru mâini și corp, cu extracte de miere și 17 plante siberiene Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Un săpun lichid din miere și 17 plante siberiene pentru mâini și corp, tot de la producătorul Bunica Agafia, într-un ambalaj generos de 500 ml la numai 14,8 lei care miroase suav și mai și spală. Nu e minunat? Chiar nu am avut niciodată un săpun lichid naturist, deși folosesc de mulți ani câte două simultan: unul la bucătărie lângă chiuvetă, unul la baie pe chiuvetă, dublat și de săpun solid.

Chimicalele mele obișnuite pot să mai aștepte pentru că eu l-am început deja pe acesta naturist care pentru mine își face treaba: face spumă în contact cu apa, spală, lasă pielea curată, nu usucă pielea. Mă mulțumește pe deplin faptul că Bunica Agafia a pus atâtea plante în el plus mierea hidratantă.

Gel de duș hidratant cu extracte din 5 plante 260ml

Gel de duș hidratant cu extracte din 5 plante. Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Un gel de duș îmbogățit cu 5 plante de la producătorul Bunica Agafia, blând cu pielea, care o lasă suplă și hidratată, este un bun început pentru o îngrijire responsabilă. Nu m-am uitat prea mult pe etichetele produselor de îngrijire până în prezent, cu după numele brandurilor cunoscute. De data aceasta mi-am zis că este o alegere înțeleaptă un gel de duș cu plante care miroase suav și pe care mi-l voi mai lua.

Ceai echinacea 50gr, springmarkt

Ceaiurile de la producătorul Springmarkt sunt cunoscute pentru diversitatea mare de plante medicinale și fructe de bună calitate, naturale, în ambalaje reciclabile.

Ceai echinacea 50gr Springmarkt Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Am folosit ceaiul pentru infuzie: am pus o lingură de produs într-o cană de 250 ml cu apă clocotită pe care am acoperit-o timp de minim 15 minute la temperatura camere

Beneficii: contribuie la o bună digestie și este bogat în vitamine.

Este foarte bun câte un ceai cald dimineața și seara în special în sezonul rece. Dacă este timp e foarte bun și cel de la prânz pentru că indicațiile de pe cutie sunt pentru a bea 3 căni de ceai pe zi.

Ceai cătină fructe 50gr springmarkt

Ceai cătină fructe 50 gr Springmarkt Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Am preparat infuzie: am pus o lingură de produs într-o cană de 250 ml cu apă clocotită pe care am acoperit-o timp de minim 15 minute la temperatura camere. Gustul e puțin acrișor.

Fructele de cătină conțin vitamine liposolubile (A, E, F, D) instabile in mediu acid, cat si vitamine hidrosolubile (C, K, P si intreg complexul B) instabile in mediu alcalin.

Unt de arahide natural ecologic 250gr youbio

Untul de arahide de la producătorul Youbio face parte din categoria Unturi alimentare din cadrul magazinului online de produse naturiste Vitamix.ro. Untul de arahide este un produs natural excelent, hrănitor și gustos atât simplu pe o felie de pâine, cât și cu dulceață ori gem peste.

Încearcă un unt din ingrediente naturale, din magazinul online naturist Vitamix, produs de Youbio, din migdale, alune, arahide, susan, caju 👉 https://www.vitamix.ro/producatori/firma/youbio.

Unt de arahide natural ecologic 250 gr Youbio Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Untul de arahide este un produs naturist pe care îl folosesc pentru a doua oară. Prima dată, în urmă cu mulți ani, l-am cumpărat dintr-un magazin fizic și îmi amintesc că nu mi-a plăcut. Acesta chiar are gust de arahide, însă mi se pare cam gras ca să îl consum cu lingurița direct din borcan. Am pus pe pâine și chiar mi-a plăcut, am adăugat apoi și dulceață și iar mi-a plăcut.

M-aș putea obișnui cu un astfel de răsfăț culinar în fiecare zi la micul dejun, iar faptul că e un produs naturist îmi place și mai mult.

Balsam cu extract de galbenele si arnica, 50ml, zanna

Produsul potențează vindecarea rănilor, având și rol de hidratare și de calmare a pielii. Balsamul se aplică pe piele și se masează cu mișcări circulare până la absorbție.

Balsamul cu extract de Galbenele și Arnică, 50ml, de la producătorul Zanna face parte din categoria Creme cosmetice din cadrul magazinului online de produse naturiste Vitamix.ro.

Balsam cu gălbenele și arnică 50ml Zanna Sursa fotografiei: Vitamix.ro

Proprietățile antiinflamatoare și antibacteriene ale gălbenelelor sunt foarte cunoscute și apreciate printre persoanele care preferă tratamente naturiste. Gălbenelele sunt utilizate de către cunoscători ca plante medicinale cu rol în îngrijirea pielii, dar și ca ceaiuri sau tincturi. Arnica este de asemenea cunoscută ca fiind un puternic cicatrizant natural care accelerează procesul de vindecare.

Este foarte bună în casă o astfel de cutie cu minuni din natură în cazul rănirilor, al micilor accidente casnice când nu știm ce să punem rapid pe rană și nici nu costă scump, doar 12 lei. Ar fi bine să o ai la îndemână în caz de nevoie.

În magazinul online Vitamix.ro vei găsi produse naturale de la producătorul Zanna pentru îngrijirea corpului, precum gel de duș, șampon, săpun lichid sau ulei de masaj, balsamuri si altele.

Vitamix, magazin online de produse naturiste

Vitamix.ro este un magazin online cu o gamă variată de produse naturiste, cosmetice naturale, suplimente alimentare, o gamă variată de produse pentru slăbit, ceaiuri și tincturi cu extracte naturale, semințe și fructe uscate, uleiuri esențiale și uleiuri cosmetice.

Comenzile se fac online, iar transportul este posibil oriunde în România. Comanda minimă este de 30 Lei (fără taxele de livrare). Facilități la taxa de transport, inclusiv gratuitate și multiple modalități de plată. Vizitează magazinul online pentru detalii și mai ales ca să vezi produsele 👉 https://vitamix.ro.

Sursa articolului: vitamix.ro

Sursa fotografiilor: vitamix.ro și arhiva personală

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s