MODA

Cea mai frumoasă rochie roșie dintre cele mai elegante rochii roșii

Fie că alegem să ne îmbrace corpul o rochie roșie din dantelă, ori să ne mângâie pielea rochii roșii din catifea, din mătase ori din alt material prețios, ne vor face pe fiecare dintre noi să ne simțim ca o divă, vor contribui la creșterea siguranței, a stimei de sine și a încrederii în propriile persoane.

Indiferent că este o rochie roșie office sau pentru oraș, pentru seară, pentru nuntă sau botez, pentru nașă, pentru moașă, pentru soacră, pentru domnișoară de onoare, pentru Crăciun sau Revelion, pentru o zi de naștere, zi onomastică sau pentru o altă ocazie, trebuie să avem una sau mai multe rochii roșii în șifonier. Dar pe care să le alegem astfel încât să purtăm cea mai frumoasă rochie roșie în orice împrejurare? Sper să îți placă cele din fotografiile de mai jos și să o identifici pe cea care consideri că îți poate pune frumusețea în centrul atenției.

Este o problemă de preferințe, de gusturi, de pricepere în intuirea potrivirii între ținuta vestimentară și împrejurarea pentru care ne îmbrăcăm, iar aceste abilități se pot deprinde. Dacă alegem să îmbrăcăm una dintre rochiile roșii din șifonier adecvată momentului din zi și corespunzător ocaziei la care ne prezentăm vom fi remarcate, admirate sau invidiate, dar cu siguranță prezența noastră nu va rămâne neobservată, poate va fi chiar memorabilă.

Nu trebuie să cheltuim o mică avere pentru a ne completa garderoba cu cea mai frumoasă rochie roșie, pentru că în acest articol am ales produse de la magazinul online InPuff.ro care are prețuri accesibile, iar dacă alegem să ne achiziționăm produsele dintr-o promoție online, atunci reducerile de prețuri fac accesibile multor persoane până și cele mai frumoase rochii roșii de prințese.

Dacă îți dorești să atragi priviri, să te bucuri de admirație, să ajungi în centrul atenției, trebuie să porți îmbrăcăminte roșie elegantă mai des. Câte o rochie roșie pentru fiecare împrejurare ne poate scoate din multe dileme în care privim șifonierul burdușit cu haine întrebându-ne derutate: „Cu ce mă îmbrac?” și perpelindu-ne ca de fiecare dată la concluzia: „Nu am cu ce să mă îmbrac!”

Culoarea roșie s-a purtat și se va purta în vestimentație indiferent de tendințele coloristice anuale, mai ales dacă materialul este prețios și modelul clasic pentru zi sau cu broderie, paiete ori alte accesorii pentru seară sau evenimente. Lungimea rochiei alese poate fi o problemă de gust, de dimensiunile corpului, de model, însă, cu siguranță, percepția unei rochii roșii lungi este de neegalat la evenimente: privirile atrase contează, însă mai important decât orice este încântarea, încrederea în propria persoană și siguranța pe care ne poate face să le simțim.

Dacă vei alege să te îmbraci în rochii prea scurte sau prea decoltate, ori în rochii atât prea scurte cât și foarte decoltate, chiar dacă îți place ceea ce vezi în oglindă, trebuie să te informezi despre evenimentul la care participi ca să nu ai surpriza că vei fi singura din încăpere îmbrăcată astfel și, deși arăți superb, ținuta nu este adecvată momentului, iar tu să te simți neplăcut și să îți dorești să pleci acasă.

O lungime moderată, un decolteu decent, accesorii delicate, o culoare nu prea stridentă și o croială clasică vor face ca o rochie să poată fi purtată în timp la mai multe evenimente, scutind astfel o mulțime de bani pe care i-ai putea cheltui cumpărându-ți câte o rochie pentru fiecare ocazie la care participi. Este minunat să avem multă îmbrăcăminte cu accesoriile adecvate pentru fiecare împrejurare și fiecare anotimp, însă investiția în haine nu creează plus valoare ci risipă de bani.

Ceea ce vedem la televizor, pe internet, în mass-media ori în alte reclame stradale ne poate influența percepția despre dimensiunile ideale pe care corpul nostru ar trebui să le aibă, însă nu este nici o tragedie dacă nu arătăm precum fotomodelele și actrițele, important fiind să ne acceptăm, să ne plăcem, să ne iubim și să ne simțim confortabil în sinea noastră indiferent de felul în care arătăm.

Nici nu trebuie ca rochiile noastre să fie roșii uni dacă nu îndrăznim să purtăm o îmbrăcăminte care poate deveni magnet pentru priviri, întrucât designerii vestimentari și magazinele se întrec în expunerea hainelor cu imprimeuri în combinații variate de culori dintre care putem alege să purtăm culoarea roșie într-un mod mai atenuat de prezența altor culori în material.

Tot ceea ce trebuie să urmărim în primul rând este să ne facă nouă plăcere și să ne simțim confortabil cu hainele pe care le purtăm, chiar dacă nu avem cea mai frumoasă rochie de la o petrecere, de la un eveniment, de la birou, ori dintr-o altă împrejurare pentru care ne-am îmbrăcat. Este greșit să ne dăm ultimii bani din casă pentru o rochie ca să arătăm ”bestial” la o ocazie specială, precum este la fel de greșit sau de neplăcut să nu acordăm nici o atenție vestimentației, fiindu-ne indiferent ce îmbrăcăm și cum ne percep ceilalți.

Ideal ar fi să arătăm mereu impecabil, iar ca să îndeplinim acest scop ne poate inspira oricând magazinul online ale cărui produse le-am expus anterior ca să te ajute să îți găsești cea mai frumoasă rochie roșie dintre cele mai elegante rochii roșii pe care să îți dorești să o porți cu plăcere.

Vizitând site-ul InPuff.ro vei descoperi multe alte modele de rochii în diferite culori și alte articole vestimentare cuprinse în frecvente promoții online, la prețuri accesibile, care pot fi livrate oriunde în România prin curier, cu transport gratuit la comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei. Așteptăm un comentariu în care să menționezi, potrivit gusturilor tale, care consideri că este cea mai frumoasă rochie roșie dintre cele mai elegante rochii roșii din magazinul online InPuff.ro.

Sursa articolului: InPuff.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: