SONDAJE DE OPINIE PLATITE

Opinia ta contează, iar institute mari de sondaje de opinie sunt gata să te plătească pentru a o exprima! Important este să îți dorești să desfășori o activitate frumoasă, relaxantă și ușoară de acasă în timpul liber sau ca activitate principală și pentru aceasta vei putea să primești o plată pe care o vei cunoaște întotdeauna înainte de a aplica pentru un sondaj de opinie pe care poți să îl accesezi când vrei și numai dacă vrei, fără șefi, fără stres, fără un program impus! Unde? Pe două site-uri specializate: SuperPay.Me și GrabPoints.

I. Înscrieți-vă pe site-ul SuperPay.Me!

Referral Banner

Nu sunt toate acestea posibilități minunate de a desfășura muncă la domiciliu, din confortul casei sau de oriunde dorești pe un laptop, calculator, tabletă sau telefon cu conexiune la internet? Tot ceea ce trebuie să faci pentru a începe chiar de azi să aplici la sondaje de opinie și să începi imediat să câștigi bani online este să dai un clic aici, să te înregistrezi în pagina care se va deschide cu o adresă de e-mail de preferat de gmail pe care apoi să o accesezi și să confirmi înregistrarea și faptul că adresa de e-mail îți aparține și ai acces la ea cu un clic pe link-ul pe care îl vei primi în adresa de e-mail instantaneu după înregistrarea pe site.

În pagina principală după înregistrare vei găsi numele site-ului din link-ul de trimitere și meniul principal: Home, Paid Surveys, Offer Wals, Referrals, Contest, Rewards și Help. Dacă nu dorești să lucrezi cu meniul în limba engleză și preferi limba română sau o altă limbă străină cu care ești familiarizat dai clic dreapta pe mouse și alegi cu un clic ”Translate to română” sau altă limbă străină, iar site-ul va fi tradus în limba română.

Pentru a te familiariza cu site-ul acum ar trebui să dai câte un clic pe fiecare meniu și câte un clic pe fiecare buton din fiecare meniu.

În meniul Home sau Acasă vei găsi detaliile contului tău pe care poți să le modifici sau să le completezi astfel încât să corespundă realității din actul de identitate, vei găsi detalii despre ofertele completate dar deocamdată nu ai completat nimic, codurile promoționale, căsuța poștală unde vei primi mesaje dacă va fi cazul și butonul unde poți să dai clic când dorești să te deconectezi de pe site.

Pe meniul Paid Survey (Sondaje plătite) dacă dai un clic se va deschide o listă cu ofertele de sondaje de opinie plătite, iar dacă dai clic pe fiecare vei putea căuta în paginile respective sondaje de opinie cu plată aflate în curs. De regulă trebuie încecate zilnic, sau de câteva ori pe zi sau periodic când ai timp liber. Dacă nu găsești la un moment dat este pentru că ori nu sunt pentru țara noastră, regiunea ta, sau pentru profilul tău și poți să încerci mai târziu din nou.

Important este să răspunzi sincer la toate întrebările cu care îți construiești profilul la diferite paneluri de sondaje de opinie existente pe site, iar când începi să completezi un sondaj de opinie să răspunzi sincer la întrebări pentru că în general nu există răspunsuri bune sau răspunsuri rele, ci numai răspunsuri sincere, însă există întrebări capcană prin care se verifică sinceritatea respondenților. Unele dintre paneluri acordă punctaje respondenților astfel încât un scor negativ conduce la respingerea sau interzicerea participării la anumite sondaje de opinie, în timp ce un scor bun mărește șansele de a participa la mai multe sondaje de opinie, uneori chiar cu plată mai mare.

Următorul meniu din bara de meniuri este Offer Wals (Peretele de ofertă) unde vei găsi mai mulți parteneri ai site-ului pe denumirea cărora dacă dai clic se va deschide pagina lor de oferte. Unele site-uri partenere din acest meniu îți vor cere să îți faci conturi pe site-urile lor, dintre care unele îți vor trimite banii tot în contul site-ului SuperPay.Me.

Referral Banner

Alte site-uri îți vor plăti separat activitatea, deci trebuie citită de la început foarte bine oferta și să o accesezi numai dacă îți vor trimite banii pentru activitatea pe site-ul lor în contul de pe acest site principal, ca să nu ai surpriza că te-ai înregistrat pe 10 site-uri, că ai la fiecare în cont câte 0,50$ sau mai mult sau mai puțin până la sfârșitul lunii și că nu ai la nici unul suma minimă de retragere a banilor la sfârșitul săptămânii sau lunii ca să îți fie munca plătită mai repede.

Unele site-uri au sondaje de opinie pe care poți să le completezi, altele au jocuri pe care poți să le joci, altele îți oferă posibilitatea să vezi filmulețe video cu reclame plătite, altele îți oferă posibilitatea să te înscrii pe alte site-uri pentru un preț, sau o combinație dintre aceste oferte. Poți să accesezi aceste oferte de mai multe ori pe zi, poți să joci ce jocuri dorești dintre cele existente sau poate nici unul, poți doar să completezi sondaje de opinie dacă numai această activitate o dorești pentru că nici o activitate de pe site nu este obligatorie.

În pagina meniului Referrals vei găsi link-ul tău de referral căruia dacă dorești poți să îi faci publicitate în mediile indicate pe site și să aduci noi referrali pe site, iar pentru aceasta vei fi răsplătit cu un procent de venit de 25% aplicat la câștigurile referralilor care se vor înscrie pe link-ul tău fără ca veniturile lor să se diminueze cu acest procent. Este o plată pe care site-ul o oferă tuturor referralilor care aduc alți referrali pe site. Pentru a-ți face publicitate ai tot în această pagină și mai multe link-uri cu bannere pe care le poți copia și lipi unde dorești să faci publicitate pentru a aduce noi referrali, câștigurile fiind nelimitate ca bonus pentru această activitate.

În meniul Contest (Concursuri) vei găsi concursurile organizate de site la care poți să participi pentru că este gratuit pentru toți membrii care vor fi incluși automat în acest concurs funcție de cât de mulți bani au câștigat într-o anumită perioadă de referință pentru fiecare concurs. În prezent premiul întâi este în valoare de 350 $, premiul al doilea este în valoare de 200 $, premiul al treilea de 100 $, mai multe premii de 50 $, 30 $, 10 $. Concursul actual se referă la Top 20 de membri care câștigă cel mai mult până la o anumită dată. Succes!

În meniul Rewards (Recompense) vei găsi modalitățile de a retrage bani prin Paypal care are limită minimă de retragere în prezent de 1 $, Skrill care are limită minimă de retragere în prezent de 5 $ și posibilitatea de a retrage banii în Bitcoin pentru plata minimă în prezent de 60 $. Poți alege oricare dintre aceste variante de retragere a banilor, însă eu recomand PayPal pentru care am o afinitate pentru că am lucrat cu acest procesor de plată și nu mi-a creat niciodată probleme la convertirea banilor din dolari în lei și la transferul banilor din Paypal în contul bancar deschis la o bancă din țară cu card Visa atașat.

În meniul Help vei găsi FAQ pe care dacă dai un clic se va deschide o pagină cu întrebări despre funcționalitățile site-ului și recomand să dai clic pe fiecare întrebară ca să citești răspunsurile ca să te inițiezi și să te familiarizezi cu site-ul mai mult decât am făcut-o eu în acest articol de pe blog ca să nu îți răpesc prea mult timp. Următorul tab din acest meniu conține un ghid rapid de inițiere pe site, iar următorul îți deschide posibilitatea să trimiți un mesaj de asistență dacă întâmpini dificultăți pe site.

În ceea ce privește sondajele de opinie, acestea trebuie completate fără oprire sau staționare pe pagini mai mult decât este necesar pentru citirea întrebărilor și a variantelor de răspuns dintre care o vei alege pe cea sau le vei alege pe cele care te reprezintă mai bine în cazul întrebărilor cu răspuns multiplu, va fi nevoie de răspunsuri sincere și trebuie parcurse toate întrebările până în pagina de final în care te întreabă despre impresia care ți-a creat-o experiența de a completa sondajul de opinie și îți solicită un feedback pe care îți recomand în toate cazurile să îl dai, să bifezi steluțe dacă îți arată 5 steluțe sau mai multe prin care să arăți părerea ta despre panelul de sondaj și în nici un caz să nu dai clic pe ”Skip this step” pentru că va sări peste pasul cu feedback-ul tău și cel mai probabil nu îți va plăti sondajul de opinie completat. Abia după ce ai completat aprecierea ta cu privire la site și la panelul de sondaj să dai clic pe Submit, sau Send, sau pe un mic buton de altă culoare sub feedback, sau pe Trimite sau pe Închide (Close survey).

Îți doresc să îți creezi un cont pe sit-ul SuperPay.Me și să nu renunți la această colaborare pentru că niciodată nu strică să avem o sursă sigură de venit chiar dacă veniturile obținute nu sunt foarte mari și pentru că dacă îți place să îți petreci timpul liber pe internet consider că cel mai bine ar fi să îl petreci făcând ceva bani din această pasiune.

Ultima recomandare referitoare acest subiect este ca atunci când vei retrage bani de pe site-ul pe care l-am recomandat în contul bancar din țară să nu omiți să îi declari la administrația financiară de care aparțineți pentru ca veniturile astfel obținute să poată fi impozitate.

Acum că am prezentat detaliile care te-au inițiat în această activitate, iar pentru amănunte pe care le-am omis te rog să citești integral meniul FAQ, Termenii și condițiile de utilizare a site-ului și Politica de confidențialitate de pe site-ul pe care l-am recomandat în acest articol de blog:

Referral Banner

II. Înscrieți-vă pe site-ul GrabPoints!

Vă invit să vă înscrieți cu un clic pe acest site cu un clic aici și se va deschide în filă nouă în care vă puteți înregistra. Site-ul este foarte ușor de utilizat, sondajele de opinie sunt în limba română, însă aveți posibilitatea să le primiți și în alte limbi străine pe care le cunoașteți crescând astfel șansele de a participa la mai multe sondaje de opinie și totodată crescând și veniturile dvs. Înregistrarea pe site precum și participarea la sondajele de opinie sunt gratuite, nu veți face nici o investiție, însă veți fi plătit pentru opiniile dumneavoastră și pentru efortul depus de a le exprima, iar sondajele de regulă se completează sub protecția anonimatului în sensul că datele colectate în cadrul sondajelor de opinie nu pot conduce la identificarea subieților de la care s-au colectat.

Aceasta nu înseamnă că nu aveți responsabilitatea de a răspunde sincer la toate întrebările pentru că unele paneluri acordă punctaje pentru modul de completare, iar altele interzic participarea subiecților care au dat dovadă de slabă calitate la completarea sondajelor precedente. Nu există răspunsuri corecte sau răspunsuri greșite la întrebările din cadrul sondajelor de opinie, dar există întrebări capcană pentru a se verifica sinceritatea răspunsurilor. Unele paneluri vă vor solicita să vă completați profilul prin răspunsuri la anumite întrebări prin care colectează unele date personale pentru a verifica mai ușor dacă profilul dvs. se încadrează în publicul țintă pentru sondajele de opinie viitoare la care veți aplica.

Pe acest site veți găsi mai multe oferte de a participa la sondaje de opinie plătite, iar pentru a le accesa trebuie să dați câte un clic pe fiecare în parte. Unele dintre paneluri acordă punctaj de descalificare dacă profilul dvs. nu se potrivește cu publicul țintă sau dacă s-a atins publicul țintă cu condițiile pe care le îndeplinește profilul dvs. Fiecare sondaj de opinie pe care îl veți accesa are o plată pe care o veți cunoaște de la început și se va acorda numai dacă finalizați sondajul de opinie la care ați aplicat.

Finalizarea completării unui sondaj de opinie înseamnă faptul că ați terminat de răspuns la toate întrebările și ați ajuns în pagina în care vă mulțumește pentru participare și vă solicitătă să dați clic pe Submit ca să finalizați și să luați plata sau vă solicită să evaluați experiența cu acel sondaj de opinie prin clic pe câte stele acordați din 5 posibile și să dați un feedback adică o apreciere pe care o scrieți de forma ”Mulțumesc pentru sondajul de opinie, a fost o experiență interesantă!” sau altceva pozitiv, după care dați clic pe butonul de sub text ca să se salveze și să se trimită. Nu dați click niciodată pe textul final ”Skip this step” (Sari peste acest pas) pentru că există posibilitatea foarte mare să nu vi se plătească sondajul de opinie completat dacă nu le dați un feedback, adică o evaluare finală pozitivă. În ecranul final de regulă vi se mulțumește pentru feedback-ul trimis de către dvs. și abia apoi puteți închide sondajul de opinie respectiv.

Punctajele pentru sondajele de opinie la care veți participa se însumează în contul dvs. de pe site aflat în dreapta sus a ecranului monitorului și corespund sutele de puncte cenților de dolar, iar miile de puncte dolarilor, adică 100 puncte = 0,10 $, 1000 puncte = 1 $. Când veți strânge minim 5000 puncte va însemna că aveți suma minimă de plată de 5 $ pe care îi puteți retrage printr-un simplu clic pe Rewards & Cash aflat lângă totalul punctelor dvs., se va deschide o filă în care aveți posibilitatea să alegeți ce recompense doriți și alegeți cardul dreptunghiular Paypal 5 $, dați clic pe el, se va deschide o fereastră în care trebuie să completați adresa de e-mail corespunzătoare contului dvs. de Paypal, dați send și în circa două zile contul dvs. de Paypal va fi alimentat cu suma de 5 $.

Plățile în bani pentru activitatea dvs. de completare a sondajelor de opinie se fac prin PayPal la care vă puteți face un cont pe internet cu acces din căutare pe Google; de preferat este să vă înregistrați la Paypal cu aceeași adresă de gmail cu care vă înregistrați pe site-ul pe care îl prezint în acest articol. Sumele de plată prin Paypal pentru retrageri sunt de 5 $-100 $. Există de asemenea posibilitatea de a retrage bani prin carduri cadou la diferite magazine partenere, dar nu e uzuală pentru țara noastră dacă nu doriți să faceți cumpărături de la magazinele respective unde să puteți utiliza cardurile cadou. Recomand retragerea banilor prin PayPal care va face automat conversia banilor din dolari în lei și cu o comandă simplă veți putea vira banii din PayPal în contul dvs. deschis în lei la o bancă din țară. Eu am contul bancar deschis în țară în lei cu card Visa atașat și nu am întâmpinat niciodată probleme la transferul banilor de pe site în Paypal și din Paypal în contul bancar.

Site-ul prezentat este foarte serios, verificat, face plăți în forma descrisă în acest articol. Pentru o viitoare colaborare fructuoasă cu acest site este important să dați dovadă de sinceritate la completarea profilului dvs. pe site și pe site-urile panelurilor de sondaje de opinie, precum și la completarea sondajelor de opinie, chiar cu riscul ca unele să vă respingă chiar în timp ce deja răspundeți la întrebări pentru că nu ați dat răspunsurile vizate de către agentul care a comandat sondajul de opinie.

Se va deschide o filă cu pagina principală a site-ului la care trebuie să dați clic pe Sign up ca să vă înregistrați cu toate datele personale solicitate, o adresă de e-mail de preferat de gmail și o parolă, după care accesați adresa dvs. de e-mail ca să dați clic în mesajul pe care vi-l trimite site-ul pentru a confirma înregistrarea și faptul că aveți acces la adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat. Această adresă de e-mail recomand să o utilizați și la crearea contului dvs. la Paypal.

În adresa de e-mail cu care vă înregistrați pe site uneori veți primi ori mesaje de reamintire pentru că nu v-ați conectat o perioadă la contul de pe site, ori mesaje cu sondajele de opinie noi încărcate pe site. Important este să vă conectați pe site zilnic sau de câteva ori pe zi sau cel puțin la intervale scurte de timp pentru a da clic pe panelurile afișate ca să verificați dacă sunt sondaje de opinie la care să puteți participa, pentru că site-ul nu trimite mesaje de acest gen decât foarte rar, mai sigur este să le verificați personal.

Vă doresc să vă creați un cont pe acest site și să nu renunțați la această colaborare pentru că niciodată nu strică să avem o sursă sigură de venit chiar dacă veniturile obținute nu sunt foarte mari și pentru că dacă vă place să petreceți timpul liber pe internet consider că cel mai bine ar fi să îl petreceți făcând ceva bani din această pasiune.

Ultima recomandare referitoare acest subiect este ca atunci când obțineți venituri de la site-ul pe care vi l-am recomandat în contul dvs. bancar din țară să nu uitați să le declarați la administrația financiară de care aparțineți pentru a fi impozitate.

Referitor la acest articol precizez că acesta relevă doar o opinie și o experiență personală pe care am avut-o cu acest site la care nu aș renunța niciodată pentru că îmi place prea mult și de destul de mult timp și îl recomand oricui cu mențiunea că nu există șanse de îmbogățire peste noapte și nici garanția câștigului la nivelul unui salariu așa cum cunoaștem noi în țară, ci șansa de a câștiga bani în timpul liber dintr-o activitate frumoasă.

Acum că v-am dat toate detaliile care v-au inițiat în această activitate, iar pentru amănunte pe care le-am omis vă rog să citiți integral meniul FAQ, Termenii și condițiile de utilizare a site-ului și Politica de confidențialitate de pe site-ul pe care v-am invitat să vă înregistrați, vă invit să vă înscrieți pe GrabPoints cu un clic aici și vă urez să nu renunțați la acest site niciodată și să aveți profit!