BANI PENTRU EMIGRANTI

Cea mai interesantă ofertă: euro-tax.ro – ”Informează-te și aplică online la servicii fiscale pentru emigranți:

Recuperează-ți din impozitele și taxele pe care le-ai plătit în plus dacă ai lucrat sau dacă lucrezi în străinătate în Marea Britanie, Germania, Olanda, Irlanda și Austria!

”Nu vindem produse pentru care clienții să fie rugați să scoată bani din buzunar, livrăm BANI. Pentru clienții noștri, aducem înapoi sume în EUR, lire sterline sau dolari SUA, crescând astfel numerarul din portofelele lor. Pentru românii care au lucrat legal în străinătate le restituim taxele plătite în străinătate. Aducem înapoi banii lor, plătiți ca impozite lună de lună!”

campania.euro-tax.ro

Pentru că peste 3,5 milioane de români lucrează legal în străinătate și acest număr crește de la an la an. Pentru fiecare 3 români, există 1 care lucrează sau care a lucrat în străinătate în ultimii 3-5 ani.

Pe măsură ce situația economică din România se înrăutățește și oamenii își reduc achizițiile, oferta noastră devine din ce în ce mai atractivă! Pentru că suplimentăm banii pentru milioane de români care lucrează în străinătate sau care au membri de familie care lucrează în străinătate.

Totul este legal – acești români au dreptul legal să ramburseze o parte din impozitul pe venit plătit acolo și toate beneficiile permise despre care nu știu cu adevărat atât de multe (bani în plus pentru chirie, alocații pentru copii, transport etc.). Dar sunt extrem de fericiți să afle despre acele sume suplimentare!

Sumele care trebuie primite înapoi de români pot ajunge la sute sau chiar mii de euro pe an! Cui nu i-ar plăcea să primească atâția bani în mod legal?

Oferim servicii în 5 țări care concentrează peste 80% din românii care lucrează în străinătate: Marea Britanie, Germania, Olanda, Irlanda și Austria.

campania.euro-tax.ro

RAMBURSARE FISCALĂ FĂRĂ A PLECA DE ACASĂ!

Merită să limitați riscul de a contracta COVID-19. Cu noi nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța dumneavoastra sau să părăsiți casa pentru a vă recupera impozitul. Cum funcționează?

  • Completați formularul;
  • Specialistul nostru vă va suna înapoi și va determina detaliile de decontare;
  • Dacă decideți să colaborați, vă vom trimite un set de documente în orice mod (prin curier / poștă / e-mail);
  • După completarea documentelor, le veți trimite în modul preferat de dumneavoastră, iar noi vom avea grijă de decontare.

Nu așteptați, aplicați acum pentru a vă bucura de banii dvs. cât mai curând posibil!”

campania.euro-tax.ro