Cum economisim prin intermediul unei platforme cashback la cumpărăturile online

Cuprins:

  1. Cum economisim prin intermediul unei platforme cashback
  2. De ce să cumpărăm prin intermediul platformei de cashback?
  3. Cum utilizăm simplu platforma CashClub

Ți-ar plăcea ca magazinele online de la care îți faci cumpărăturile online să îți restituie o parte din banii cheltuiți? Nu este un vis, este o realitate, iar această variantă de economisire este posibilă prin intermediul unei platforme de cashback. Dacă ne efectuăm cumpărăturile online prin medierea unei astfel de platforme primim un procent din bani înapoi.

Cum economisim prin intermediul unei platforme cashback

Mediul online ne-a invadat viețile, iar nouă ne face plăcere și l-am adoptat ca pe un mod de viață. Socializăm online, muncim online, citim, participăm la cursuri, webinarii și ședințe online, ne delectăm online în timpul liber, ne facem cumpărăturile online. Dacă internetul joacă un rol atât de important în viețile noastre, de ce nu l-am utiliza în interesul nostru în mod constructiv și din punct de vedere financiar?

Această variantă de a economisi prin cashback dublată de faptul că ne impunem ca în viitor să cumpărăm numai ceea ce avem neapărată nevoie ar trebui să fie pariul pe care trebuie să îl câștigăm cu noi pentru o bună gestionare a bugetului de care dispunem. Poate că obișnuiești deja să faci cumpărături în mod cumpătat și te felicit, însă am ținut să menționez acest aspect ca pe o autocritică și ca pe un angajament personal.

Eu nu am fost o persoană foarte chibzuită cu finanțele personale vreme îndelungată, însă nu mi-am cumpărat prea des lucruri care nu îmi trebuiau ori pe care nu le-am folosit. Când nu dispui de foarte mulți bani și începi de undeva aproape de zero avere personală, vei constata că îți trebuie cam tot ceea ce vezi folositor iar tu nu ai, motiv pentru care, în opiniile apropiaților care au timp să judece, poți părea risipitor, iar bugetul lunar să nu îți ajungă aproape niciodată.

Deseori m-am aflat în astfel de situații până când ne-am strâns ceea ce avem și vreau să încetez cu cheltuielile pentru surplusuri sau pentru produse care nu ne sunt neapărat necesare și care nu au un preț rezonabil. De multe ori mi s-a întâmplat să observ, după ce plasasem comanda sau după ce primeam produsele, că în alte magazine produsele cumpărate aveau un preț mai mic sau existau alternative cu caracteristici mai bune la același preț.

De aceea, am căutat frecvent modalități de a face cumpărături inteligente, însă mi-a fost foarte greu să caut promoțiile magazinelor online și comparatoarele de prețuri prin motoarele de căutare de fiecare dată când mi-am făcut cumpărăturile online. Am pierdut mult timp făcând astfel de căutări și analize și nu de puține ori am sfârșit prin a cumpăra dezavantajos ca să câștig timp.

Sursa fotografiei: CashClub

Dacă nici tu nu dorești să îți risipești banii pe care oricum îi vei cheltui lunar pe cumpărături online, ci te interesează să economisești când faci cumpărăturile online obișnuite, atunci continuă să citești acest blog post.

Totuși, nici o cheltuială nu reprezintă economie, ci un minus de bani în buget, chiar dacă în activul patrimonial sunt înlocuiți cu produsul cumpărat. Să economisim atunci când cheltuim nu sună logic decât dacă facem cheltuieli pentru strictul necesar, la prețul cel mai mic, pentru produse de bună calitate și primim o parte din bani înapoi prin platforma de cashback.

Astfel am cunoscut și am scris despre platforma CashClub un blog post pe care te invit să îl citești pentru a-ți face o opinie completă și corectă despre multiplele avantaje de utilizare a platformei de cashback. Vei cunoaște o platformă inovativă care pune la dispoziție în același loc magazine online, comparator de prețuri, cupoane de reduceri, cumpărături online cu componenta de economisire, un program de referral.

De ce să cumpărăm prin intermediul platformei de cashback?

Pe scurt, prima diferență constă în faptul că nu mai accesezi direct magazinul online din motorul de căutare, ci accesezi mai întâi platforma de cashback pe care este listat magazinul online de la care dorești să îți faci cumpărăturile online. Aici verifici dacă sunt cupoane de reduceri și dacă este vreunul la magazinul online de unde dorești să cumperi. În plus, poți să introduci produsele în comparatorul de prețuri existent în platformă ca să le cumperi de la magazinul online care le are în stoc cu prețul zilei cel mai mic.

Sursa fotografiei: CashClub

Odată accesat contul tău din platformă, totul se petrece cam la fel cum ți-ai făcut cumpărăturile online și până în prezent, de la oricare dintre cele peste 800 de magazine online listate pe platformă, doar că primești înapoi un procent cuprins între 1%-30% din banii cheltuiți într-un termen aproximativ de 45 de zile.

Ți-a mai restituit vreodată vreun magazin vreo parte din banii cheltuiți pe produsele cumpărate? Cel mai probabil răspunsul este: nu! Nici de data aceasta nu îi restituie direct magazinul online, ci platforma de cashback poate face acest lucru datorită parteneriatelor pe care le are încheiate cu aceste magazine online.

Cum utilizăm simplu platforma CashClub

Putem să utilizăm platforma cashback pentru orice cumpărături online de produse existente în cele 800 de magazine online din România și din afara țării partenere platformei. Câteva dintre acestea sunt: Elefant, Booking.com, Epantofi, Sinsay, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Cărturești, Libris, Hervis, Lensa și multe altele.

Necesită la început una sau ambele variante de instalare a extensiei de browser și/sau aplicației de mobil iOS și Android și apoi putem să facem cumpărături online ca de obicei, de la oricare dintre magazinele online listate în platforma cashback.

Extensia de browser pentru Chrome are totodată și rolul de a ne reaminti că putem cumpăra prin intermediul platformei când dorim să achiziționăm ceva online. Din momentul în care extensia sau aplicația sunt active pe dispozitivele noastre telefon, tabletă, calculator sau laptop și ne-am creat cont în platforma de cashback vom putea să începem să economisim la fiecare cumpărături online un procent din valoarea cumpărăturilor online, cuprins între 1%-30%, după caz, în funcție de magazinul online de la care facem cumpărăturile online.

Procentul de cashback exprimat în lei se va vedea în contul din platformă în termen aproximativ de 45 de zile de la data fiecărei cumpărături online, iar când se strâng minim 50 lei se pot retrage direct în contul bancar. Trebuie să ne reamintim de fiecare dată să utilizăm și comparatorul de prețuri din platformă pentru ca, într-adevăr, să facem cumpărături inteligente. Nu e minunat?

După ce îți creezi un cont de utilizator și folosești pentru prima dată platforma de cashback CashClub pentru cumpărături online deja ai suficientă experiență ca să accesezi încă o modalitate de a face bani prin programul de referral. În contul tău la ”Invită-ți prietenii” vei găsi un link de referral pe care îl poți copia și distribui la prieteni, rude, cunoștințe, colegi, precum și în rețelele sociale și pe blogul tău dacă ai unul. Când persoana invitată plasează prima comandă validă tu vei câștiga 30 lei în contul tău din platformă.

Sursa fotografiei: CashClub

Instalează-ți aplicația cashback gratuită pe telefon din Google Play sau Apple Store sau extensia de browser în Chrome, accesează site-ul cashclub.ro, fă-ți cont de utilizator, utilizează platforma în modurile descrise, strânge bani în contul tău din platformă și adu-ți primii referrali pe care să îi înveți cum economisim prin intermediul unei platforme cashback la cumpărăturile online. Pe scurt atât de simplă este economisirea prin intermediul CashClub pe care ar fi avantajos să o folosești.

Sursa articolului: CashClub

Sursa fotografiilor: CashClub

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 14 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Cum să economisești în timp ce cheltuiești cu platforma de cumpărături inteligente CashClub” propusă de sponsorul CashClub.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s