De ce să devin francizat în domeniul materialelor de construcții

Înțelept a fost cel ce a spus faptul că trebuie să învăț repede din greșelile altora pentru că nu voi avea timp să le fac eu pe toate (Sigmund Freud). Poate că s-a înșelat puțin, pentru că eu iar am comis-o. În plin sezon rece și în plină criză energetică, pe o piață de energie liberalizată, constat că ar fi trebuit de mult timp să facem lucrările de izolații termice la locuințele aflate în proprietatea familiei noastre.

Întrucât necesarul de produse pentru efectuarea lucrărilor va fi o listă foarte lungă și foarte variată, iar eu aș avea suficient timp pentru a mă implica, m-am gândit că cel mai inteligent ar fi să devin francizat în domeniul materialelor de construcții și primii mei clienți să fim soțul meu și eu. Ce zici de o astfel de idee? Despre aceste subiecte vreau să povestim în acest blog post și, cine știe, poate că te voi inspira:

  1. Izolațiile termice și eliberarea certificatelor energetice nu erau povești
  2. Urgența lucrărilor de amenajări exterioare de izolații termice pentru economie la energie
  3. De ce să devin francizat în domeniul materialelor de construcții
  4. Tu știi ce este Depozitul Virtual Vindem-Ieftin?

Izolațiile termice și eliberarea certificatelor energetice nu erau povești

Îți mai amintești faptul că începând din anul 2013 ne-au stresat autoritățile până când au obosit despre necesitatea lucrărilor de izolații termice la locuințe în vederea eliberării certificatelor energetice? Poate că nu ai fost în situația de a închiria sau vinde o locuință și de aceea nu ai avut nevoie de eliberarea unuia. Poate că, la fel ca mine și ca mulți alții, între timp ai pierdut din vedere la ce se referă și nu ai făcut lucrările de amenajări exterioare aferente.

Intervenind criza energetică, tot mai mulți realizăm cât de bine ar fi fost să punem în operă îndemnurile autorităților și consultanța gratuită de atunci a specialiștilor din domeniul construcțiilor. Pe multe dintre canalele mass-media ne-au repetat la nesfârșit faptul că izolarea exterioară a pereților și acoperișului, unde este cazul, și montarea geamurilor termopan reprezintă metodele de a reduce consumul de energie chiar și cu procente de până la 50%.

Sursa fotografiei: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Nu știam atunci că va interveni liberalizarea pieței de energie cu explozia prețurilor la energie electrică, gaze naturale și energie termică. Cine ar fi bănuit că acest fapt se va suprapune cu o criză energetică determinată de un război în statul vecin și o inflație galopantă? Suntem oameni raționali și pașnici, ne-am văzut de viețile noastre, nu am trăit în minte cu dorințe de război, crize sociale, economice, energetice și alte nenorociri. Totuși, s-au instalat și trebuie să le facem față cumva.

Lucrările de izolații termice la locuințe și eliberarea certificatelor energetice nu erau povești și nu ne dorea nimeni răul când ne îndemnau să le facem. Dacă și pe tine te preocupă facturile mari la energie din toamnă până în primăvară, ți-ai făcut izolația exterioară a locuinței? Mai simplu de atât nici nu se poate exprima cum relaționează și se determină între ele obiceiurile de consum, costurile și izolațiile termice.

Urgența lucrărilor de amenajări exterioare de izolații termice pentru economie la energie

Datorită faptului că nu le-am efectuat la timp, acest tip de lucrări de amenajări exterioare de izolații termice au devenit o urgență la două apartamente aflate în proprietatea familiei noastre. Facturile la energie electrică sunt tot mai mari, iar noi căldura și apa caldă ni le asigurăm cu ajutorul curentului electric, pentru că de niște ani am tot perseverat să adoptăm metode prietenoase cu mediul.

Necazul este că nu am ales perioada favorabilă în care să fim ecologiști: ori plătim facturi cu valori prea mari pentru veniturile noastre, ori tremurăm de frig în casă. De aici derivă și caracterul de urgență al lucrărilor de izolații, dar nu mai vrem să apelăm la meseriași pe care nu îi cunoaștem, dar nici la cei pe care i-am cunoscut cu prilejul altor lucrări de amenajări interioare. Având alte priorități și buget limitat de cheltuieli, noi nu am efectuat aceste lucrări la apartamente, astfel încât au devenit o urgență.

Am prospectat puțin piața dar nici nu știu ce să aleg: spumă poliuretanică sau polistiren extrudat? Și dacă aleg, de unde știu că am ales bine? Pentru cititorii acestui blog nu cred că este o surpriză faptul că voi apela la servicii de consultanță și de achiziții de materiale de construcții necesare de la un Depozit Virtual, Vindem-Ieftin.ro, despre care scriam în primăvara acestui an că oferă beneficii reale în construcții.

Dacă vreodată îți vor fi necesare materiale de construcții, ar fi bine să te informezi din prezentările pe care le-am făcut în respectivele postări de pe acest blog ca să știi la cine să apelezi în caz de nevoie. Au mutat depozitul tradițional în mediul online pe acest link https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/. Pe site găsești afișate prețul minim și prețul maxim, însă doar cantitatea comandată este cea care dictează nivelul de cost.

Sursa video: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Este suficient să discuți cu unul dintre consultanții lor specializați. Ți se va clarifica tot ceea ce ai nevoie, vor veni cu o ofertă potrivită astfel încât să te încadrezi în buget, veți stabili detaliile transportului materialelor de construcții direct pe șantier, detaliile de facturare și plată și alte aspecte pe care dorești să le lămurești.

Cum spuneam în blog post-urile anterioare, eu am descoperit Depozitul Virtual Vindem-Ieftin.ro după ce mi se finalizaseră cele trei lucrări de amenajări interioare la apartament. De la acestea am rămas cu sechele în ceea ce privește alergăturile și cheltuielile haotice prin magazine și depozite fizice specializate la care ne-au supus meseriașii.

Acum nu mai vreau așa ceva, chiar dacă ar trebui să mă angajez eu personal în domeniul materialelor de construcții. De fapt nici nu este nevoie pentru că Vindem-Ieftin.ro oferă, în mod gratuit, posibilitatea de a deveni francizat. Pentru că lucrările de amenajări exterioare la două apartamente în scopul izolării termice implică destul de multe materiale de construcții, m-am gândit să mă implic personal într-o afacere de franciză, iar eu și soțul meu să fim primii mei clienți.

De ce să devin francizat în domeniul materialelor de construcții

Faptul că avem de efectuat două lucrări de construcții și că noi în familie vom fi primii mei clienți îmi dă speranța că voi avea un început bun ca francizat. Cel puțin nu voi avea clienți care să se supere pe mine dacă voi face stângăcii de începător. Sincer, chiar nu am nici o temere, deși nu e domeniul de activitate în care excelez. Vindem-Ieftin.ro oferă training, suport și oportunități de dezvoltare personală și a afacerii în utilizarea sistemului pentru creșterea performanței.

Nu e minunat să am încă de la începutul activității acces la peste 200 furnizori naționali cu contracte și condiții negociate la nivel de companie și care asigură livrarea oriunde în România? Este clar că au o afacere foarte bine pusă la punct pentru francizați, deci nu va fi nevoie ca începătoare în branșă să merg cu basca în mână pe la ușile nimănui ca să mă prezint timidă.

Sursa fotografiei: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Pot fi foarte sigură pe mine când voi plasa comenzi pentru mine și pentru potențialii clienți pentru că negocierile și contractele sunt deja încheiate de Vindem-Ieftin.ro. Ba mai mult, voi avea dreptul să vând materiale de construcții oriunde în România și în celelalte țări europene conform legislației și procedurilor interne.

Garantează cei de la Vindem-Ieftin că nu va fi nevoie să dau telefoane ca să îmi caut potențialii clienți și că voi avea propriul drept de negociere a adaosului cu clienții. Garantez și eu că, dacă și când mă vor accepta ca francizat al Vindem-Ieftin.ro, voi avea niște adaosuri mici și foarte mici. Prin activitatea mea mi-aș dori nu doar să am clienți mulțumiți, ci și să dau expresie ambiției Vindem-Ieftin.ro de a veni în sprijinul fiecărui client cu o ofertă, în medie, cu 10-15% mai ieftină decât media pieței.

Sursa fotografiei: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Cred că am stat foarte mult să aștept oportunitatea perfectă pentru a începe o afacere pe cont propriu de mai mare anvergură. Este minunat faptul că nu va trebui să renunț din nou la libertatea mea pentru a sta 8-10 ore închisă într-un birou în timpul programului, ci aș putea lucra de oriunde, oricând, la orice ore doresc și să îmi iau liber oricând.

Asta nu înseamnă neseriozitate, ci flexibilitate a programului de lucru, atât de motivantă pentru lucrători, încât, în multe cazuri, lucrează însumate chiar mai multe ore decât rigiditatea celor 8 ore de la birou. Eu lucrez de acasă de câțiva ani și știu din experiență faptul că munca devine pasiune când o faci cu plăcere, fără constrângerea unui program fix și a șefilor în preajmă, ori a altor împrejurări informale de prin birouri.

Altfel îți poți planifica singur sarcinile, timpul de muncă, locul muncii, obiectivele de etapă și cel final, țintele lunare/ trimestriale/ anuale. Bineînțeles că acestea trebuie să fie în concordanță cu obiectivele Vindem-Ieftin.ro, dar e bine de știut că sunt flexibile și că aș avea libertate în planificarea lor.

Povestind aici despre motivele pentru care îmi doresc să devin francizat în domeniul materialelor de construcții mi-a încolțit ideea că poate nici măcar nu știi despre ce depozit e vorba. De data aceasta chiar te prind dacă nu mi-ai citit cele două articole anterioare de pe blog despre Depozitul Virtual Vindem-Ieftin.ro.

Tu știi ce este Depozitul Virtual Vindem-Ieftin?

Așa cum îi spune denumirea, Depozitul Virtual, chiar este virtual, online, nu este un magazin clasic cu stocuri de produse. De aceea își permite să ofere prețuri mici și negociate pentru că nu are astfel de cheltuieli cu depozitarea, cu terenurile și construirea sau chiriile spațiilor de depozitare, cu personalul de manipulare, cu utilitățile și altele asemenea pe care să le includă în prețul final al materialelor de construcții. Prețurile lor sunt libere de astfel de adaosuri.

Este o echipă de profesioniști care a realizat un concept unic în care a reunit totul într-un singur loc și a făcut ca achizițiile de materiale de construcții să conste într-o operațiune simplă pentru clienți.

Sursa fotografiei: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Când o persoană are nevoie de materiale de construcții este suficient să intre pe site la vindem-ieftin.ro, completează formularul, atașează lista de materiale necesare lucrării. Un consultant de vânzări preia spre rezolvare solicitarea, iar apoi vor trimite oferta personalizată.

De aici poate decurge un întreg proces, cât mai simplu și cât mai avantajos pentru client, până când primește materialele de construcții direct pe șantier. Doar cantitatea solicitată face ca prețul să fie mai mare sau mai mic, dar în toate cazurile ei îl garantează a fi cel mai mic. Se asigură inclusiv de faptul că clientul va primi garanția legală de conformitate pentru produsele achiziționate.

Când nu reușesc să atingă acest obiectiv, atunci și-au planificat să îndrume clientul spre furnizorul de la care poate obține prețul cel mai mic fără ca ei să câștige nimic. În spatele monitorului de pe care se trimite necesarul de materiale imaginează-ți că stă o echipă de profesioniști care are obiective foarte bine definite. Sunt foarte îndrăznețe și motivante planurile lor ca în următorii 10 ani să deschidă 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa.

Și-au propus ca în 20 de ani să aibă active 200 de Depozite Virtuale în țară, 200 de Depozite Virtuale în alte țări din Europa și încă 100 în alte regiuni de pe glob. În termen de 30 de ani își doresc ca cele 2000 de Depozite Virtuale pe care le vor deschide să livreze materiale de construcții oriunde în lume la peste 1 milion de clienți anual, cu materiale livrate direct de la producător.

Misiunea lor declarată este ca în următorii 30 de ani să înjumătățească numărul camioanelor care transportă materiale de construcții în toată Europa, prin scurtarea lanțului de la fabrică la client. Și-au ales această misiune pentru că doresc să contribuie la diminuarea poluării pentru a lăsa copiilor o lume mai curată, dar și pentru a obține prețuri mai mici pentru clienții finali, tăind din costurile logistice de depozitare.

”Succesul se construiește împreună! Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România, apoi … din lumea întreagă!” (Vindem-Ieftin.ro)

Pe scurt, au viziune, planuri de viitor, vise mărețe, sunt o echipă de specialiști entuziastă și motivată care se mărește constant. Și mai pe scurt, în vremuri de criză este bine să urci într-o barcă ce plutește, iar ei asta dovedesc că sunt atât colaboratorilor și clienților, cât și celor ce acum le descoperă afacerea și doresc să devină francizați.

Tu vrei să devii francizat al Depozitului Virtual Vindem-Ieftin? Intră pe site-ul lor https://vindem-ieftin.ro/ la subsolul paginii principale în secțiunea Cariere, iar un clic pe Francizat (Freelancer) îți va aduce în față anunțul de francizor Depozit Virtual. Poate fi primul tău pas spre o carieră de succes în acest domeniu. O echipă de specialiști te așteaptă să devii colegul lor.

Sursa articolului: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Sursa fotografiilor: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 4 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Totul într-un singur loc” propusă de sponsorul probei Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s