Creativitatea în mediul online și cum aduce Spacer tehnologia acasă

La tine acasă, la mine acasă, la noi, nici nu mai contează, pentru că probabil toți am devenit dependenți de tehnologie în zilele noastre. Tu cum te împaci cu domeniul IT: ai tot ce îți trebuie ca să îți desfășori activitatea profesională și ca să îți petreci timpul liber online? Mie mi-ar trebui un laptop și alte câteva produse, dar mai urgent aș avea nevoie de unele periferice PC: tastatură, mouse, boxe, căști, cameră web. Despre acestea și alte câteva vom povesti pe acest blog câteva aspecte:

 1. Cum m-a ajutat tehnologia să devin creativă în mediul online
  1. Periferice PC Spacer: tastatură, mouse, boxe
  2. Produse IT pentru Sport și călătorie
  3. Și tu poți să îți urmezi pasiunile utilizând tehnologia la tine acasă
 2. Produse gaming Spacer care aduc tehnologia acasă
  1. Tastatură mecanică Spacer USB
  2. Mouse Spacer – gaming
  3. Scaun gaming Spacer imitatie piele
  4. Covor pentru scaun gaming Spacer
 3. Cum aduce Spacer tehnologia la tine acasă

Cum m-a ajutat tehnologia să devin creativă în mediul online

Am aflat de sloganul Spacer care aduce tehnologia acasă, am văzut produsele din magazinul lor online și n-aș mai fi părăsit site-ul, precum un copil care bate nervos din picioare când vrei să îi dezlipești nasul de o vitrină. Sincer, nici nu știam că există astfel de produse performante care arată excelent și care au o multitudine de caracteristici și funcționalități. Pentru multe dintre ele nici nu știu să spun că le vreau pentru că nu știu cum se folosesc.

Dacă nu le-aș fi folosit în mod util mulți ani, aș fi de-a dreptul supărată când revin cu privirea la vechiul meu PC la care îmi desfășor activitatea, cu tastatura obișnuită pe care o tot înlocuiesc frecvent pentru că mi se tot șterg literele, fără cameră web, căști și cu boxele care nu funcționează cam dintotdeauna.

Periferice PC Spacer: tastatură, mouse, boxe

Mi-ar trebui, în primul rând, ceea ce nu prevede calculatorul meu sau ce nu îi mai funcționează ca să pot să îmi desfășor activitatea în bune condiții în continuare: periferice PC ca tastatură, mouse, boxe, cameră web, căști.

Periferice PC Spacer. Sursa fotografiilor: spacer.ro, alăturare în Canva

A fost o perioadă în care am ratat toate webinarele importante de pe internet la care aș fi putut participa, la unele chiar gratuit. Pe atunci, la ședințe și cursuri m-au acceptat fără cameră web și microfon, cu condiția să le mai tastez câte ceva din când în când ca să se convingă de faptul că sunt prezentă, trează sau vie. Noroc că la un moment dat mi-am luat tabletă și telefon smart, cu tot ce trebuie încorporat, ca să fiu și eu ceva mai la zi cu tehnologia și să pot comunica în mediul online.

Deși le critic, Internetul și aceste terminale de care dispun m-au ajutat foarte mult în tot ceea ce fac și am acum. Numai informându-mă de pe internet am reușit să aflu faptul că orice persoană poate să aibă și să administreze un site cu blog, poate să devină blogger și copywriter, poate să facă marketing afiliat și poate să administreze pagini și grupuri în rețelele sociale. Treptat am devenit toate acestea la un loc ajutată numai și numai de calculator, cu sau fără unele dintre perifericele PC aferente, telefon smart și tabletă.

Administrând site cu blog, a trebuit să scriu ceva pe el și astfel am devenit creativă. Administrând pagini și grupuri în rețele sociale, a trebuit să postez periodic câte ceva în ele și astfel am devenit creativă. Practic toate aceste activități și încerc să fiu prezentă cu câte o postare, din când în când, cam peste tot ca să le mențin cât se poate de active.

Produse IT pentru Sport și călătorie

O problemă a constat în faptul că nu am avut laptop și nu puteam să lucrez mai nimic dacă plecam în vacanțe, în excursii și la țară în cursul câte unui sfârșit de săptămână. Ba mi se descărca telefonul, ba nu puteam să încarc telefonul sau tableta pentru că nu se potriveau prizele, ba nu aveau internet, ba nu aveau wierless. Așa am aflat că există și cât de importante sunt produsele din categoria sport și călătorie de care eu nu dispuneam.

Sursa fotografiilor: spacer.ro, alăturare în Canva

Am învățat să lucrez cu ceea ce aveam și să îmi completez treptat ”recuzita” cu tehnologie nouă acasă la mine, am învățat să nu mai plec departe de casă fără tehnologia portabilă și produsele de sport și călătorie care fac viața mai ușoară și înlătură o mulțime de nervi și supărare.

Dacă îmi voi înlocui câteva produse de care nu sunt tocmai mulțumită cu altele noi performante, și dacă îmi cumpăr ceea ce nu am și îmi este util, atunci pot să lucrez și de acasă și de oriunde există posibilitate de conectare a terminalelor la internet.

Și tu poți să îți urmezi pasiunile utilizând tehnologia la tine acasă

Sunt acestea cele mai bune rezultate pe care le-aș fi putut avea? La nivelul meu de cunoștințe de simplu operator calculator de acum doi ani, saltul e uriaș. Nu sunt cele mai bune rezultate, însă perseverez, învăț aproape zilnic câte ceva, am voință, motivație, iar tehnologia de care dispun, chiar dacă nu este cea mai performantă, a făcut toate acestea posibile.

Poți să faci și tu toate acestea? Sigur că da! Un calculator care încă mai funcționează conectat la internet este suficient, dacă nu dispui de mai mulți bani ca să ai tehnologie performantă modernă acasă. Urmează o pasiune mai veche sau mai nouă și începe o activitate pe Internet, oricare te atrage și care e legală.

Nu ai un proiect? Nici o problemă! Îl vei afla și îl vei dezvolta pe parcurs, dar folosește tehnologia de care dispui pentru o activitate frumoasă, sau, de ce nu, înlocuiește-o cu alta nouă de ultimă generație.

Poate că îți place să te joci pe calculator? Este o activitate care te poate delecta până când îți găsești un proiect. Pentru jucătorul pasionat de la mine de acasă am găsit și produse de gaming Spacer pe care le vom putea folosi împreună.

Produse gaming Spacer care aduc tehnologia acasă

Văzând produsele din categoria gaming de la Spacer n-aș putea spune că am avut în principal o pornire ca să le fac cadou soțului meu care petrece timp la calculator, de asemenea. M-am gândit în mod deosebit cât de frumoase sunt și am citit printre caracteristicile lor ca să fiu sigură că și eu le voi putea folosi în activitatea mea. Pentru că mi-au plăcut foarte mult se întâmplă să povestesc aici despre ele.

Tastatură mecanică Spacer USB

Îmi place în mod deosebit modelul de tastatură mecanică Spacer USB, switch-uri mecanice albastre, 50 milioane de apăsări, 104 taste, anti-ghosting 26 taste, anti-spill, palm rest metalic, black, „SPKB-MK-01”. Sigur că eu nu joc nimic, nici măcar ”pasențe” nu îmi dau pe calculator, însă jucătorul meu din casă ar fi fericit să o aibă.

Deși nu am mai văzut acest tip de tastatură, pentru că are toate elementele tastaturii mele, eu mă și văd lucrând cu ajutorul ei. Am o problemă serioasă cu tot felul de modele de tastaturi pe care le-am încercat și mi se șterg cele mai utilizate litere, astfel încât eu bâjbâi pe tastatură până când mă supăr și iar mai cumpăr alta.

Aceasta însă promite că rezistă la 50 de milioane de apăsări, adică aș putea să o am mulți ani de acum încolo. De fapt, nici nu sunt sigură dacă nu cumva m-au atras culorile din fotografie inițial, precum și faptul că este iluminată. Modelul acesta e cu fir după care m-am uitat în mod special pentru că nu mai vreau să mă lase bateria tastaturii în timp ce lucrez. Detalii tehnice în care risc să mă pierd găsești pe site la Spacer.ro cu multe alte modele de tastaturi luminoase, sau chiar și pachet format din tastatură și mouse, garanție 24 luni.

Periferice PC Spacer. Sursa fotografiilor: spacer.ro, alăturare în Canva

Mouse Spacer – gaming

Văzându-l, nu cred că aș putea să spun nimic în plus despre modelul de mouse Spacer – gaming, gaming, cu fir, USB, optic, 12.000 dpi, butoane/scroll 7/1, iluminare RGB, negru, „SPGM-ALIEN-PRO”. Este prea luminos și cu prea mult roșu ca să îi spun jucătorului meu de acasă faptul că pentru el mi-l doresc?

Bineînțeles că am căutat un model cu fir pentru că avem prin casă și pisici năzdrăvane. Când se joacă și aruncă mouse-ul jos, împingându-l din raza mea vizuală pe sub birou, cel puțin am posibilitatea îl găsesc în timp util legat de fir. Nici nu este atât de scump încât să îmi pară rău dacă mi-l vor sparge și nici nu are baterii ca să mă lase când am cea mai mare nevoie de el.

Scaun gaming Spacer imitatie piele

Pentru că eu petrec cel mai mult timp la calculator din casă, nu fac eu alegeri unisex? Ba da: scaun gaming Spacer imitație piele, black & green, brațe ajustabile, greutate max. 120kg, dimensiuni 69.5*77.5*126~132cm „SPCH-TRINITY-GRN”/45505852.

Scaun gaming Spacer. Sursa fotografiilor: spacer.ro, alăturare în Canva

Are el suficiente funcții utile în gaming pentru soțul meu, dar nu le voi băga în seamă când mă voi cufunda confortabil în acest scaun gaming Spacer. Are un aspect fix pe gustul meu, iar prezența lui mă va face să uit repede scaunul de birou cu rotile, din piele ecologică neagră, cu spătar mai scund, pe care îl folosesc de niște ani.

Un astfel de scaun gaming susține toate părțile spatelui și gâtului în poziția corectă în fața calculatorului. M-am împrietenit cu durerile de spate și de gât pentru că stau ca o acoladă când mă grăbesc și am mult de scris, dar nu le voi regreta deloc. Am desfășurat activitate profesională stând pe multe scaune de birou de-a lungul anilor, însă niciodată nu am utilizat unul ca acesta. Uitându-mă bine la el, mi se pare foarte potrivit la noi acasă pentru utilizare în familie.

Covor pentru scaun gaming Spacer

Acasă nu am nici o protecție parchet pusă sub roțile scaunului de birou și nici nu mă gândisem la asta până acum când mi-a plăcut acest covor. Practic, scaunul de birou pe care îl folosesc stă și se mișcă odată cu mine direct pe parchetul din lemn lăcuit. Este o idee inteligentă achiziția unui covor pentru scaun gaming SPACER, protecție parchet, cauciuc și material textil, 1200 x 3mm, rotund, WOLF „SPFP-WOLF-120”.

Sursa fotografei: spacer.ro
Sursa fotografei: spacer.ro

Fiind confecționat din cauciuc anti-alunecare la bază, nu cred că există riscul să se miște în același timp cu scaunul, proprietăți pe care covoarele noastre obișnuite nu le au. Diametrul de 1200 mm este chiar potrivit, o pată de culoare în biroul amenajat la noi acasă. Dacă adaug și culorile, modelul imprimeului, nici nu mă mai miră de ce îl vreau pentru acasă.

Acum că am exemplificat ce produse Spacer aș cumpăra în mod prioritar, cred că ai putea să îți răspunzi sincer la întrebarea: Nu-i așa că și tu ți le dorești? Este mai simplu decât ai putea crede să le ai chiar la tine acasă.

Cum aduce Spacer tehnologia la tine acasă

Misiunea declarată a Spacer este de a crea un confort tehnologic prin echipamentele electronice și IT livrate în fiecare casă. Pentru că vreme de 10 ani a tot adunat clienți mulțumiți de produsele sale, Spacer poate aduce tehnologia și la tine acasă prin intermediul unuia dintre magazinele partenere. La o simplă vizită pe site-ul spacer.ro în secțiunea ”De unde cumpăr?” vei găsi magazinele online partenere care au în stoc produse Spacer, unul dintre acestea fiind eMAG.

Acum, când am aflat și de unde pot să le cumpăr online, în procent de 50% achiziția mea este rezolvată pentru toate produsele de mai sus, în sensul că eu le vreau. Mai rămâne de rezolvat cealaltă parte de 50%, în sensul că trebuie să fac rost de toți banii necesari, pentru că altfel nu mi le vor da cei de la magazinele partenere Spacer.

Fă o incursiune în lumea Spacer și convinge-te cum poate aduce tehnologia în fiecare casă. Nu vreau să îți răpesc plăcerea de a vedea toate produsele Spacer de pe site-ul lor ca să îți faci un necesar cu ceea ce îți lipsește și cu ceea ce îți mai dorești să ai în plus.

Este bine să te informezi despre caracteristicile și funcționalitățile produselor preferate, iar apoi poți să accesezi magazinul online preferat, dintre partenerii Spacer, ca să le cumperi online. Un motiv în plus ca să te hotărăști și tu să le faci o vizită online pe site-ul spacer.ro este faptul că acolo poți să completezi un formular online ca să devii partenerul lor.

Sursa articolului: Spacer.ro

Sursa fotografiilor: Spacer.ro, prelucrate în Canva

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 3 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Cum m-a ajutat tehnologia să devin creativ? Incursiune în lumea Spacer.” propusă de sponsorul Spacer.ro.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s