5 decorațiuni Home & Lifestyle care aduc un plus de confort

Ce proiecte ai avea dacă ai crede că frigul toamnei vestește perioada potrivită sporirii confortului cu decorațiuni Home & Lifestyle? Eu, când nu mai agreez vremea rece cu opțiunile ei limitate, de regulă, îmi spun câte un citat frumos ca acesta: „Viața începe din nou atunci când aerul redevine rece la începutul toamnei” (F. Scott Fitzgerald).

Folosind o astfel de afirmație nu vom permite vremii să ne strice buna dispoziție și stilul de viață. Cu câteva idei puse în practică despre noi începuturi, noi activități, noi obiecte frumoase în jur, ne putem menține moralul ridicat. În acest scop, iată ce am descoperit de curând, prin mediul online, pentru un plus de confort despre care vreau să îți povestesc:

 1. Aspecte care ne pot influența stilul de viață de acasă
 2. 5 decorațiuni Home & Lifestyle care aduc un plus de confort
  1. Pătura Essențial din Colecția Medicine
  2. Ramă foto din Colecția Umbra
  3. Cana termică Fuori din colectia Vialli Design
  4. Organizator de bijuterii din colecția Umbra
  5. Coș de fructe Living Lounge din colectia WMF
 3. S-a mărit concurența de pe piața de produse Home & Lifestyle

Aspecte care ne pot influența stilul de viață de acasă

Toamna și iarna sunt anotimpurile în care petrecem mai mult timp în locuințe, motiv pentru care ar fi potrivit să le acordăm un interes mai mare în această perioadă. Ți se pare incredibil faptul că percepția realității din mediul de viață ne poate influența în bine sau în rău stările interioare? Vestea bună este că pe unele dintre cele negative le-am putea evita folosind trucuri simple pe care te invit să le examinăm împreună.

Avem multe în comun în ceea ce privește modul și stilul de viață. Cel mai probabil și ție ți s-a întâmplat de multe ori să simți nevoia unei oaze de relaxare acasă după o zi istovitoare la locul activităților tale profesionale, al altor ocupații solicitante sau companii neplăcute din afara casei. Dacă adăugăm și vremea capricioasă din anotimpurile reci, este clar că în astfel de momente trebuie să facem ceva diferit care să ne revigoreze și care să înveselească atmosfera.

Ce-ai zice de un ceai fierbinte, o cacao cu lapte sau o ciocolată caldă savurate dintr-o cană termică viu colorată, de senzația caldă ca de îmbrățișare dată de niște pleduri pufoase în culori vibrante? Dar de chipuri dragi care ne zâmbesc încadrate de rame foto deosebite presărate pe mobilier, sau, de ce nu, de chipul tău surprins undeva în trecut? Pare atmosfera perfectă pentru storytelling, relaxare, visare, emoții pozitive și este mai simplu decât ai putea crede ca să o creăm.

Poate că uneori te-ar atrage mai mult gândul la produsele culinare delicioase care așteaptă degustarea în recipiente bucătărie cu design elegant, sau poate că te-ar încânta probarea podoabelor din organizatoare bijuterii pe care nu le-ai mai deschis demult, ori ordonarea acestora în unele noi.

Sursa fotografiei: answear.ro
Sursa fotografiei: answear.ro

Iată doar câteva exemple simple de activități și categorii de decorațiuni interioare din mediul ambiental care ne pot influența în bine starea de spirit. Cu ușurință putem reorganiza interiorul locuinței înlocuind câteva lucruri din decor, din când în când, pentru a aduce un plus de noutate și culoare, pentru a evita monotonia și plictiseala.

Sigur că, dacă le găsim cu prețuri reduse, satisfacția va fi mult mai mare văzând că am economisit cumpărându-le. Spre exemplu, ai văzut promoția online „Fall in LOVE cu până la -30%” reducere de prețuri pentru o selecție de produse din categoria Home & Lifestyle? Acestea m-au inspirat să îmi fac un prim set de 5 decorațiuni interioare care aduc un plus de confort pe care mi le doresc și despre care urmează să îți povestesc.

Acestea sunt aspecte care ne pot influența pozitiv stilul de viață de acasă și totodată reprezintă o preocupare utilă cu care păcălim psihicul când vrea să creeze tablouri negative. Percepția pozitivă despre confortul din mediul ambiental potențează starea de spirit potrivită pentru a ne bucura de anotimpul răcoros care s-a instalat, văzând totul dintr-o altă perspectivă. S-a spus frumos că fiecare persoană trebuie să își facă timp să privească toamna pe geam frunzele care cad.

Am putea să observăm cu o altă claritate ultimele zâmbete calde ale soarelui, bogăția de nuanțe ale frunzelor care trec, ale florilor de sezon, ale fructelor și legumelor coapte. Hai să aducem în case culorile toamnei în decorațiuni interioare care primenesc atmosfera și care ne influențează în mod benefic, dincolo de utilitatea practică!

5 decorațiuni Home & Lifestyle care aduc un plus de confort

O listă cu primele 5 produse pe care mi le-aș cumpăra în toamna aceasta este potrivită pentru persoane ca mine, ca tine, ca noi toți cei ce ne dorim să avem tot timpul o atmosferă confortabilă acasă. Important este să o reactualizăm periodic cu noi obiecte utile pentru casă în culori vesele, dar asortate cu ceea ce avem deja, și să o punem frecvent în aplicare. Inspiră-te din alegerile mele sau înlocuiește-le cu oricare altele de pe answear.ro:

Pătura Essențial din Colecția Medicine

Ție ți-ar plăcea să stai în locurile ideale din locuință pentru lectură, filme și seriale la căldura unei noi pături pufoase? Cu un pled moale și călduros te-ai putea muta dintr-o încăpere în alta poposind când pe fotoliu, când pe colțar sau canapea, când în patul mare din dormitor, apoi pe scaunul confortabil de la birou ca să nu amorțești sau să nu te plictisești. Dacă îți oferă în plus un efect cromatic vesel și dacă îți place ceea ce faci, atunci te poți bucura de relaxare și bună dispoziție.

Acesta este tabloul pe care mi l-am zugrăvit în minte imediat ce mi-au atras atenția frumoasele jocuri de culori din câteva pleduri colorate pe answear.ro. Dintre acestea preferata mea este pătura Essential din colecția Medicine. Îmi plac obiectele confecționate din tricot ornamentat moale la atingere care prin prezența lor înviorează aspectul unei încăperi.

Sursa fotografiei: answear.ro, prelucrare în Canva

Dimensiunea de 135×160 cm este mai mult decât suficientă pentru o persoană care o preferă în sezoanele reci și care o folosește prin toate locurile de relaxare din casă. Specificația despre compoziția materialului format din 100% poliester pare ca o promisiune pentru menținerea culorilor în timp.

Sunt multe pleduri pe answear.ro, însă pătura Essențial mi s-a părut că a adunat toate culorile toamnei la un loc. Sincer, chiar îmi plăcea fotografia acestui produs din magazinul online și înainte de a observa faptul că are o reducere de preț de -10% cu codul LOVE, însă acum mi se pare imperios necesară.

Ramă foto din Colecția Umbra

Câtă plăcere ți-ar produce dacă, în momentele relaxante în care simți pătura moale încălzindu-te, ți-ai arunca din când în când privirea în jur zâmbind spre chipuri familiare imortalizate în fotografii înrămate? Pe noptiere, pe rafturile mobilierului din living, pe birou, într-o mică galerie pe câte un perete pot sta fixate în rame foto deosebite multe momente de neuitat, cu persoane apropiate, în diferite perioade din viață.

Poate ți se pare inedit sau nepotrivit, însă eu chiar am o astfel de distribuție a fotografiilor frumos înrămate prin casă și o recomand. Problema constă în faptul că le-am cumpărat în perioade diferite când nu am mai găsit rame foto de același fel și de aceeași mărime cu cele de la începutul colecționării sau de culoarea mobilierului pe care l-am schimbat între timp.

Rama foto din colecția Umbra este preferata mea pentru că, fiind confecționată din metal și sticlă, poate fi amplasată pe orice tip de suport, fără să îmi fac probleme privind faptul că poate nu s-ar asorta culorilor celorlalte piese din decor. Sigur că m-a atras faptul că are o reducere de preț de -20% cu codul LOVE ca să îmi pot lua tot atâtea rame foto deosebite câte momente din cursul vieții vreau să rememorez și să mă înveselesc, însă elementul hotărâtor a fost altul.

Sursa fotografiei: answear.ro, prelucrare în Canva

În primul rând îmi doresc ceva care să se asorteze pe orice tip de mobilier sau perete ca să le pot muta și schimba între ele, din când în când, pentru a împrospăta atmosfera din încăperi. Apoi m-a atras acest gen de design, pe care nu l-am mai văzut, care conferă imaginii un cadru tridimensional.

Alegerea acesteia a fost dificilă pentru că în acest magazin online sunt multe modele de rame foto deosebite cu design elegant pe care le-am descoperit pe acest link https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/rame-foto.

Cana termică Fuori din colectia Vialli Design

Un ceai din plante medicinale sau fructe, o cacao neagră cu lapte, o ciocolată caldă, un capucino mare sau o cafea neagră proaspăt măcinată și preparată în casă sunt doar câteva idei care oferă momente de răsfăț. Important este ca, pe oricare dintre aceste băuturi pe care le-am alege să le savurăm, să ne fie servite în recipiente bucătărie frumoase, să fie calde sau fierbinți, să ne dea instantaneu o stare interioară de bine și să ne încălzească. De aceea mi-a stârnit interesul produsul Vialli Design Cana termica Fuori 400 ml.

Sursa fotografiei: answear.ro, prelucrare în Canva

Confecționată fiind din oțel inoxidabil, această cană termică poate menține temperatura mare a băuturilor până la 8 ore. E mai mult timp decât aș avea nevoie ca să mă bucur de căldura oferită de oricare dintre băuturile non-alcoolice exemplificate, pentru că mie toate acestea îmi plac. N-am părut prea interesată de faptul că are proprietatea de a menține băuturile reci până la 6 ore, pentru că tocmai asta e problema mea în anotimpurile reci: mi-e frig și vreau să mă încălzesc.

Specificația însă prezință importanță și acum pentru că, fiind un recipient 100% rezistent la scurgeri prevăzut cu un lacăt ușor de deschis cu degetul, l-aș putea căra după mine oriunde, inclusiv afară, în poșetă sau în mână, în orice anotimp. Dimensiunile de 7,8 x 18,5 cm permit transportarea cu ușurință în mână sau în multe modele de genți. Ce ne-am putea dori mai mult de la niște recipiente bucătărie cu atâtea funcționalități?

Organizator de bijuterii din colecția Umbra

Dacă nu adoptăm un stil de viață minimalist, atunci, la un moment dat, ne vor fi insuficiente spațiile de depozitare. Poate că și tu obișnuiești să păstrezi în locuință obiecte pe care nu le-ai mai folosit de mult timp, gândind că poate îți vor mai trebui vreodată. Uitându-te în jur, ce obiecte vezi din aceeași categorie care ar sta mai bine adunate într-un loc al lor, de preferat să fie la îndemână, dar nu la vedere?

Din astfel de motive am căutat în magazinul online un spațiu de depozitare pentru obiecte împrăștiate care mă încurcă deseori, deși îmi sunt utile uneori, și l-am găsit la organizatoare bijuterii. Orice ți-aș povesti despre acest produs e de prisos pentru că fotografiile îl prezintă ca având un design elegant, multifuncțional, în care plasticul și lemnul se îmbină armonios, rezultând un obiect sofisticat de utilitate practică.

Sursa fotografiei: answear.ro
Sursa fotografiei: answear.ro

Fie că îl folosim ca să înlocuim alte organizatoare bijuterii, pentru depozitarea produselor cosmetice, sau a celor de la biroul amenajat în locuință, așa ca în imagini, acesta își poate găsi locul potrivit pentru dimensiunile de 15 x 26 x 19 cm. Dacă este la fel de încăpător ca în fotografii, atunci mă bucur că l-am găsit acum când codul LOVE îi reduce -20% din preț.

Coș de fructe Living Lounge din colectia WMF

Hidratarea și vitaminizarea prin intermediul alimentației nu trebuie neglijate, mai ales în perioadele cu varietate redusă de fructe și legume bio. De aceea, niște recipiente bucătărie special concepute pentru fructe ar fi bine-venite la îndemână pentru gustările dintre mesele principale. Modelul WMF Cos de fructe Living Lounge care mi-ar plăcea să fie al meu are dimensiunile de 26 x 15,5 cm, este confecționat din oțel inoxidabil, cu design elegant, așa cum poți observa din imagini:

Sursa fotografiei: answear.ro
Sursa fotografiei: answear.ro

Aspectul modern, simplu și sofisticat totodată îl recomandă ca fiind potrivit pentru orice încăpere din locuință în care îi putem asigura un suport, inclusiv pe masa musafirilor. Poate că îți place să păstrezi diferitele recipiente bucătărie numai în bucătărie, însă acesta chiar merită să fie arătat.

S-a mărit concurența de pe piața de produse Home & Lifestyle

În ultimii ani, s-au înregistrat creșteri explozive în statisticile care măsoară indicatorii de performanță ai categoriilor de produse pentru casă și stil de viață, în timpul pandemiei, când oamenii au fost forțați de împrejurări să stea mai mult timp în locuințe. Trendul vizitelor și comenzilor online se menține în continuare ascendent pentru că noi, consumatorii, suntem receptivi la nou și vom avea mereu nevoie de decorațiuni interioare și alte produse pentru un plus de confort.

Pe fondul condițiilor prielnice de pe piața acestui tip de produse, a fost un motiv de bucurie să aflu faptul că nu de mult timp s-a adăugat o nouă categorie Home & Lifestyle pe answear.ro, unul dintre magazinele mele preferate, pe care, în urmă cu un an, l-am apreciat aici pe blog pentru produsele fashion. Îi voi urmări cu interes succesele noilor colecții de produse din portofoliu pentru că, dacă va avea aceleași rezultate ca cele din domeniul fashion care l-a consacrat, atunci concurența de pe piața de produse Home & Lifestyle are motive de îngrijorare.

Am vizitat magazinul online ca să văd noile produse adăugate și am aflat informații noi, iar altele am observat că se mențin în beneficiul clienților:

 • comenzile produselor se pot face oricând, în mod online, direct de pe site-ul answear.ro unde sunt expuse, în mod individual, cu un clic pe butonul ”Adaugă în coș”;
 • codul de reducere de preț, dacă există, se introduce când coșul de comandă are absolut tot ce am dorit să comandăm, urmând apoi cu ușurință pașii spre finalizarea comenzi;
 • livrează produsele comandate până la ora 16:00 într-un termen de 48 de ore;
 • livrarea și returul sunt gratuite pe teritoriul României pentru toate comenzile în valoare de peste 200 lei;
 • produsele nedorite care au fost comandate se pot returna cu ușurință în termen de 30 de zile de la data livrării;
 • rambursarea banilor se face într-un termen cuprins între 5 și 14 zile calendaristice de la confirmarea returului;
 • fiecare client, odată cu înscrierea gratuită în Answear Club, economisește prin acumularea de puncte AC pe care le poate utiliza pentru reducerea valorilor următoarelor comenzi cu până la -50%, corespunzător numărului de puncte acumulate.

Te las să vezi alte detalii pe site pentru că nu pot să nu remarc laudativ faptul că answear.ro dă dovadă de responsabilitate și implicare folosind ambalaje eco-pack reciclabile, fiind un alt aspect care îl recomandă. A fost o plăcere să vizitez din nou acest magazin online care m-a întâmpinat cu noutăți ale celor peste 500 de branduri pe care le-a adunat într-un singur loc în portofoliul său de produse și o promoție online tentantă. Aceasta poate că nu mai este activă acum când citești, dar cu siguranță vor urma și alte reduceri de prețuri, verifică.

Mi-am propus să mă întorc periodic pentru noi liste de produse menite să înveselească atmosfera din locuință în anotimpurile răcoroase. Cele cinci produse despre care ți-am povestit că mi le doresc pot să nu coincidă cu preferințele tale și viziunea ta despre atmosfera perfectă din locuința ta. De aceea, descoperă varietatea de produse pentru casă și stil de viață care au fost adăugate în magazinul online answear.ro și fă-ți propria listă de priorități cu 5 decorațiuni Home & Lifestyle care aduc un plus de confort.

Sursa articolului: answear.ro

Sursa fotografiilor: answear.ro

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 1 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Home & Lifestyle cu Answear – atmosfera perfectă pentru storytelling” propusă de sponsorul Answear.ro.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s