Fiecare toamnă este cu și despre SuperBlog, competiția bloggerilor

E toamnă iar, dar nu și în mintea sau în sufletul meu. Încerc să mă bucur de anotimpul instalat ascultând ploaia care cade cu zgomot ritmat pe streașini și în geam. Îmi fac planuri în toamna aceasta pentru noua competiție SuperBlog ”Storytelling la puterea SuperBlog”.

Ador să stau acasă pe o astfel de vreme care nu îmi inspiră melancolie, tristețe, înfrigurare, ci îmi dă o stare de liniște interioară, în timp ce îmi fac activitățile obișnuite pe blog, pe site-uri și în rețelele sociale, sau altceva frumos și relaxant:

Cuprins:

  1. Mă înscriu în concurs la SuperBlog, competiția bloggerilor
  2. Ce înseamnă SuperBlog și de ce trebuie să participi
  3. Fiecare toamnă este cu și despre SuperBlog, competiția bloggerilor

Mă înscriu în concurs la SuperBlog, competiția bloggerilor

Sunt entuziasmată, motivată, cu un sentiment de apartenență în această perioadă din cursul anilor pentru că fiecare toamnă este cu și despre SuperBlog, competiția bloggerilor. Mă înscriu în concurs cu convingerea că este bine pentru mine, pentru blogurile mele, în special pentru disciplinarea scrisului meu, pentru plăcerea de a face parte dintr-o echipă minunată, pentru bucuria de a face parte din ceva bun pentru starea mea generală de bine.

Sursa fotografiei: SuperBlog

Ce loc țintesc la această a treia participare? Cu cât mai sus în clasament mă voi situa, cu atât mai bine va fi, dar participarea în sine la toate probele și calitatea de finalist al competiției este primul meu obiectiv. Dacă voi obține punctaje bune, premii și un loc onorant în clasamentul final cu siguranță mă voi bucura. Prima condiție pentru a câștiga ceva în competiție este înscrierea, iar cea de a doua este participarea la editia de toamnă a SuperBlog.

Nu îmi propun să obțin un anumit loc, un anumit număr de premii sau trofeul pentru că nu doresc să îmi creez așteptări, speranțe, stres, adrenalină, dezamăgiri pe o perioadă de 2-3 luni de la înscriere până la ultima probă. Am scris articole pe blog în astfel de condiții fără să îmi fi rezultat capodopere, care nici nu mai pot fi modificate ulterior predării. Vreau să abordez această competiție cu calm și „ce va fi va fi”.

Se așteaptă „storytelling” prin articolele ce vor fi înscrise în competiție, care necesită inspirație, fler, măiestrie în advertoriale și nu numai. Sper să mă plesnească Muza peste frunte și peste ceafă suficient de zdravăn de circa douăzeci de ori, pentru fiecare probă din competiție în care va trebui să produc câte un articol original după un brief, un subiect, o temă.

Ce înseamnă SuperBlog și de ce trebuie să participi

SuperBlog este deja o competiție cu tradiție în rândul bloggerilor, fiind la cea de a 25-a ediție din cel de al 14-lea an de activitate. Cei mai mulți dintre noi revenim cu plăcere în concurs la mai multe ediții ca și când ne-am întoarce acasă. Este un grup frumos și cald această echipă care în cursul anului se menține unită și în permanentă legătură în grupul SuperBlog de pe Facebook.

Orice blogger este bine primit în grup și acceptat în acest concurs pentru bloggeri, deci te poți alătura și tu dacă îndeplinești condițiile de participare: un blog de minim 3 luni vechime având un număr de minim 20 de articole publicate. Cu cât mai mulți vom fi, cu atât mai mare va fi distracția la gala premianților și finaliștilor de la finalul competiției.

Precum vezi, deși eu mă înscriu în această competiție, te invit și pe tine să concurezi cu noi ca și când am fi colegi într-o mare echipă și exact așa te vei simți. Nimeni nu va fi supărat sau ranchiunos pentru succesele tale, nimeni nu te va trata cu egoism și excluziune, nimeni nu îți va depuncta articolele pentru motivul că ești candidat nou la premii și trofeu.

Aici e loc pentru toți bloggerii care doresc să participe, deci te poți înscrie și tu în competiție cu un articol de intenție similar cu acesta. Vezi condițiile de participare și termenele de înscriere în competiția SuperBlog ediția de toamnă 2022 și nu mai sta pe gânduri. Vino alături de bloggeri ca și tine ca să îți descoperi sau să îți perfecționezi stilul de scris și să îți depășești performanțele. Ai să vezi, va fi diferit de modul în care ai scris până acum, dar va fi frumos!

Ne așteaptă premii în bani, vouchere și produse pentru testare despre care trebuie să scriem review. Nu e minunat să concurăm pentru ele? Căci ce poți face altceva mai palpitant în blogging decât să participi la concursuri cu premii? Fiecare probă este propusă de către un advertiser pe o anumită temă după un brief, adică trebuie să producem pentru fiecare câte un articol original în care plasăm câteva cuvinte cheie, câteva fotografii și două-trei link-uri.

Până aici nu e greu deloc dacă respectăm tema, brief-ul și dacă scriem corect gramatical. Toate acestea se punctează cu un punctaj total de până la 100 puncte/ probă, se face un clasament la fiecare probă și se atribuie premiile/ probă, după care se face un clasament final. Există și clasamente intermediare pe care le poți consulta în platforma de concurs.

La finalul probelor de concurs se face top 3, top 5 și top 10 câștigători și se mai atribuie alte premii plus trofeul SuperBlog care se înmânează primului clasat în cadrul unei gale de premiere. Până acum și ca simplu finalist am primit câte un premiu de consolare în vouchere sau produse, fiind suficientă participarea cu câte un articol la toate probele din concurs.

Fiecare toamnă este cu și despre SuperBlog, competiția bloggerilor

Ediția de tomnă este mai lungă decât ediția de primăvară a competiției SuperBlog, având circa 20-25 de probe. Deși la fiecare ediție la care am participat mi-am spus că e ultima dată când fac un astfel de maraton de articole, cu cât se apropie 1 octombrie și deci ediția de toamnă, cu atât mai mult îmi crește nerăbdarea de a face parte și eu.

Te va prinde în mreje și pe tine adrenalina din competiție dacă vei participa. E ca o dependență: simți că pierzi mult timp scriind în cadrul probelor care te îndepărtează de proiectele la care lucrai și totuși nu poți sau nu vrei să te retragi până la finalul competiției.

”Vei trece de la extaz la agonie și invers, ca într-un carusel al emoțiilor. Vei simți adrenalină. Vei radia de fericire la o notă bună sau un premiu, apoi poate te vei enerva la următoarea rundă de jurizare. Că așa e în competiție.” (blog.super-blog.eu/)

Dacă blogul tău se încadrează în condițiile de participare, atunci înseamnă că deja ai experiență de scriere a unor articole originale pe teme variate. Deci nu trebuie să meditezi prea mult dacă e bine să te înscrii sau nu pentru că un lucru bun ți se va întâmpla prin simpla participare la toate probele până la finalul competiției.

De aceea, hai să includem în agende competiția bloggerilor care se va desfășura în perioada octombrie-decembrie 2022 și să facem ca toamna aceasta să fie cu și despre SuperBlog. Să fie ”Storytelling la puterea SuperBlog”!

Sursa articolului: SuperBlog

Sursa fotografiilor de copertă și din text: SuperBlog

Notă: Articolul a fost scris pentru a anunța intenția de participare la cea de a 25-a ediție a competiției SuperBlog din toamna anului 2022 ”Storytelling la puterea SuperBlog”.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s