Articole sportive pentru copii sub 100 lei de la Decathlon

1 Iunie, prima zi de vară în emisfera nordică, este totodată ziua în care la noi în țară vom sărbători, ca în fiecare an, Ziua Internațională a Copilului. Un mult așteptat prilej de bucurie în familii și în mediul instituțional pentru a le organiza petreceri, surprize și a le oferi cadouri celor mici. Este ocazia ideală să orientăm tinerele generații spre sport și activitate fizică dăruindu-le articole sportive pentru copii.

În această perioadă ar trebui ca fiecare să pregătim cadourile pentru copiii din familiile noastre sau cele pentru actele de caritate. Împrejurarea este potrivită să ne lăsăm inspirați de ceea ce copilul din noi și-ar fi dorit să primească în dar în propria copilărie când posibilitățile de cadouri erau limitate.

Mie mi-ar fi plăcut să primesc în copilăria mea câteva produse sub 100 lei pentru copii de la Decathlon astfel încât nici bugetul familiei să nu fie afectat, nici ziua să nu fie marcată cum se cuvine de cadouri frumoase, iar surpriza și bucuria să fie maxime. Mi-aș fi dorit în special un trening modern și ceva ca să practic un sport, poate o minge pentru volei, un set de rachete de badminton sau, de ce nu, toate acestea împreună.

decathlon.ro/p/set-rachete-badminton-br-discover-rosu-albastru-copii/_/R-p-106491?mc=8490829
decathlon.ro/p/trening-educatie-fizica-warmy-calduros-cu-fermoar-verde-fete/_/R-p-333522?mc=8646665&c=VERDE
decathlon.ro/p/minge-volei-pe-plaja-bv100-fun/_/R-p-308720?mc=8555843&c=ALBASTRU

Setul de rachete badminton BR Discover roșu-albastru copii costă 39,99 lei, treningul educație fizică Warmy călduros cu fermoar verde fete costă 49,99 lei și mingea pentru volei de plajă BV100 mov-roz costă 14,99 lei. Un cadou generos, o surpriză de proporții, o explozie de bucurie, fără daune în bugetul familiei. Copilului din mine i-ar plăcea să le primească în dar chiar și acum.

Dacă și tu vei face cadouri de Ziua copilului îți sugerez să îți îndrepți atenția spre produse sportive de bună calitate la prețuri accesibile pe de o parte pentru că oricum va trebui să îi cumperi astfel de articole în cursul anului, pe de altă parte pentru că nu ai cum să nu produci încântare copiilor oferindu-le cadouri sportive.

Nici nu va trebui să cheltui o sumă importantă pentru că bucuria vine și din lucruri simple, din faptul că putem petrece împreună ziua liberă legală cu plimbări, jocuri și distracții în natură, în parcuri, la iarbă verde și aer curat. Iată ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decahtlon:

decathlon.ro/p/minge-fotbal-sunny-300-marimea-1/_/R-p-146095?mc=8588869
decathlon.ro/p/trening-educatie-fizica-respirant-bleumarin-rosu-copii/_/R-p-303923?mc=8601149&c=ALBASTRU
decathlon.ro/p/incaltaminte-ts160-educatie-fizica-alb-albastru-copii/_/R-p-125985?mc=8351658&c=ALB

Mingea Fotbal Sunny 300 mărimea 1 turcoaz costă 9,99 lei. Această frumoasă minge este un produs conceput pentru fotbal nivel începător. Totodată este ideală pentru jocul de fotbal cu picioarele goale, deci ar putea fi folosită cu succes atât la iarbă verde când mergeți la un picnic cu familia, cât și pe plajă în binemeritata vacanță de vară.

Treningul educație fizică din material sintetic călduros albastru băieți costă 34,99 lei. Acest produs asigură confort și libertate de mișcare pentru că a fost conceput pentru educație fizică și sport. Bluza de trening cu guler ușor înalt, pantalonul are croială dreaptă, fără elastic la bază, confecționate din material ușor, flexibil și rezistent, cu interior ce asigură confort termic în timpul antrenamentelor.

Încălţămintea TS160 educație fizică alb/albastru copii costă 44,99 lei. La un preț accesibil poți oferi copilului tău un produs conceput pentru tenis şi sport la şcoală, pe orice tip de suprafaţă, practicare ocazională la nivel de începător. Este încălţămintea ideală pentru copii, potrivită pentru tenis polivalentă, cu benzi cu arici, ce se întreţine uşor, cu talpă din cauciuc rezistent, care nu lasă urme.

Toate aceste trei produse costă împreună aproape 90 lei. Nu doar că fiecare produs costă sub 100 lei fiecare, ci împreună se situează sub acest prag promis în titlul blogpostului. Pentru mai multe idei de cadouri pentru copii îți recomand să faci o vizită la magazinul online decathlon.ro unde vei găsi inspirație și multe produse cu prețuri mici din care poți face combinația ideală care să îți costumeze complet micuțul favorit și să îl orienteze spre educație fizică și sport.

Copiii oricum debordează de energie și ar face mișcare toată ziua, astfel încât ideal ar fi să poarte echipament sportiv de bună calitate pentru orice tip de sport pentru evitarea accidentărilor. De preferat este achiziționarea articolelor sportive de la magazine specializate cum este lanțul de magazine Decathlon unde produsele sunt sigure, fiind de bună calitate la prețuri accesibile. Combinația de produse sub 100 lei pentru copii poate fi oricare la libera alegere dintre mii de articole sportive existente în stoc.

Dacă alegi să cumperi online o poți face pentru toată familia pentru orice tip de sport pentru că pentru comenzi cu valoare de peste 250 lei livrarea se face gratuit oriunde în România. Poți de asemenea să selectezi ridicarea produselor comandate din magazinul fizic Decathlon cel mai apropiat de domiciliul tău, caz în care de asemenea vei beneficia de gratuitatea taxelor de livrare.

Vizitează magazinul online decathlon.ro și celebrează Ziua Internațională a Copilului oferind în dar articole sportive pentru copii sub 100 lei de la Decathlon și tot atâtea bucurii! Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primesti cadou la început de vară?

Sursa articolului: Decathlon.ro

Sursa fotografiilor: Decathlon.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s