Interviu despre povestea EvaNoir.ro, brand online în Fashion Retail. Despre succes și obiective în 2022

Pentru că mi-au plăcut foarte mult produsele EvaNoir, site-ul pe care funcționează magazinul online, modul ușor de comandă și livrare, am scris deja două articole despre ele pe acest blog, însă era nevoie de povestea brandului care să completeze percepțiile mele despre articolele lor vestimentare.

Am considerat că un Interviu despre povestea EvaNoir.ro, brand online în Fashion Retail. Despre succes și obiective în 2022 va acoperi acest vid de informații, iar reprezentanții EvaNoiar au fost foarte generoși să îmi clarifice pentru cititorii site-ului următoarele aspecte:

 1. Ce fel de produse comercializează EvaNoir?
 2. Care a fost momentul de debut al afacerii?
 3. Care au fost etapele importante care au condus la ceea ce reprezintă azi EvaNoir în domeniul său de activitate?
 4. O prezentare a antreprenorului care a conceput și demarat proiectul EvaNoir
 5. Misiunea EvaNoir.ro și modul în care a adus-o la îndeplinire
 6. Procente sau cifre de clienți mulțumiți sau de comenzi anuale și alte cifre importante
 7. Care sunt obiectivele de dezvoltare ale EvaNoir ?

Ce fel de produse comercializează EvaNoir?

”Lenjeria intimă și articolele vestimentare destinate confortului în timpul liber sunt necesare, dar pot fi și plăcute  în același timp. EvaNoir este un brand ce vrea să demonstreze doamnelor că lenjeria intimă și hainele de casă pot fi un răsfăț, pot crește stimă de sine și spori feminitatea. 

Vrei să te răsfeți cu produse croite special pentru tine? Vrei să te simți bine în pielea ta? Sau poate pur și simplu ai nevoie să găsești un cadou inedit, de cea mai bună calitate. Le găsești pe toate la EvaNoir.ro.”

Care a fost momentul de debut al afacerii?

”Când vine vorba de lenjerie intimă, pijamale de damă și haine de casă sau pentru timpul liber, opțiuni există pe piață. Dar, dacă e să ne uităm la calitate, aceasta lipsește în cele mai multe cazuri. De câte ori nu am cumpărat astfel de produse, doar să descoperim că nu sunt comode la purtare sau că își pierd din ținută după câteva spălări.

EvaNoir există ca brand din 2019 și are ca scop întâmpinarea clientelor cu produse de calitate superioară și modele moderne ce subliniază atuurile corpului, la prețuri accesibile. Furnizorii noștri de produse sunt producători cu experiență din Italia și Polonia.

Din acest motiv, produsele din magazinul nostru se vor comporta impecabil de-a lungul timpului, oferind confort chiar și în cazul purtării pe parcursul întregii zile. Dovada acestui lucru este numărul în creștere de cliente mulțumite. Odată ce încerci produsele EvaNoir, te vei întoarce la ele cu siguranță.

Încă de la bun început am vrut să ne diferențiem ca brand cu ajutorul calității, design-urilor inedite și gamei de produse, dedicată preponderent femeilor ce doresc să se simtă puternice, frumoase, sexi și încrezătoare, fie că sunt la muncă sau acasă.”

Care au fost etapele importante care au condus la ceea ce reprezintă azi EvaNoir în domeniul său de activitate?


”Specificul brand-ului subliniază clar faptul că produsele joacă un rol deosebit de important. Fără produse de calitate, care arată și se simt bine pe piele, EvaNoir nu ar fi ajuns unde este astăzi. Desigur, este la fel de important să oferi diversitate. Știm cu toții că femeilor le place să aibă de unde alege, atunci când fac cumpărături. 

„Așadar, pe lângă alegerea cu grijă a produselor pe care le comercializăm, am urmărit să extindem portofoliul de produse astfel încât să poți găsi tot ce ai nevoie într-un singur loc. Pe lângă lenjerie (inclusiv lenjerie modelatoare), oferim și halate, pijamale, compleuri de casă, costume de baie, chiar și parfumuri de casă, pentru crearea atmosferei perfecte”, a declarat Ioana, administratorul magazinului online EvaNoir.ro.

Doamnele pot, bineînțeles, să găsească în magazinul nostru și produse pentru partenerii sau soții lor, dar și pentru cei mici. Este un aspect important, din moment ce femeile sunt cele care dedică cel mai mult timp cumpărăturilor și sunt cele care se gândesc la bunăstarea și confortul celor dragi.

Dar, deși produsele au un impact semnificativ asupra unei afaceri, serviciile oferite și atenția față de nevoile clientului își aduc și ele aportul într-o foarte mare măsură. La EvaNoir, am depus și depune eforturi de a ne cunoaște clientela și oferi atenția de care au nevoie. Prin brand-ul nostru vrem să sărbătorim femeia în fiecare zi a anului și să îi oferim calitatea și confortul de care are nevoie.”

O prezentare a antreprenorului care a conceput și demarat proiectul EvaNoir

”Vorbim aici de o persoană cu spirit de observație, care a văzut nevoie pieței de a oferi produse de încredere, ce au în același timp estetică plăcută. Lenjeria intimă este oferită de multe brand-uri, dar prea puține din acestea au curajul de a vedea acest tip de produs ca unul ce poate schimba starea de spirit a celor care îl poartă. 

De aici a pornit ideea de afacere pentru EvaNoir. Ioana a dorit ca femeile să găsească acel magazin unde să se simtă plăcut și confortabil, magazinul care le oferă, totodată, produse doar pentru propria lor plăcere și comoditate.

Partea frumoasă legată de lenjeria intimă este că te poate face să te simți într-un anumite fel, chiar dacă numai tu știi asta. Iar femeile au acum ocazia, cu EvaNoir, să înțeleagă și să experimenteze acest lucru. Lenjeria intimă nu este doar funcțională.” 

Misiunea EvaNoir.ro și modul în care a adus-o la îndeplinire

”Misiunea EvaNoir.ro este să oferim experiențe de cumpărături relaxante și produse ce vor crea emoții pozitive purtătoarei. Credem cu tărie în puterea de transformare a lenjeriei intime. Cu ajutorul lenjeriei potrivite, o zi mohorâtă se poate transforma într-o zi extraordinară.

De asemenea, lenjeria intimă nu ar trebui cumpărată pentru alții sau doar pentru că trebuie. Lenjeria intimă ar trebui privită ca un răsfăț, ca o piesă de rezistență pentru încrederea femeii și tratată/purtată ca atare. Dacă te uiți la colecția noastră de produse, vei înțelege asta.

Pe lângă asta, noi credem că poți arăta superb și când îți petreci timpul acasă, cu familia sau prietenii. Poți fi acea femeie frumoasă și delicată cu ajutorul compleurilor noastre de lux, special create pentru a fi purtate în timpul liber. Cu ajutorul lor, musafirii nepoftiți nu te vor lua prin surprindere. Vei arăta impecabil în orice moment al zilei.”

Procente sau cifre de clienți mulțumiți sau de comenzi anuale și alte cifre importante

”De la lansarea brandului EvaNoir în online, compania a investit foarte mult în publicitate încercând să transmită emoții puternice. În special pe partea de business online – un client satisfăcut la o anumită tranzacție, poate masca un angajament viitor foarte scăzut. Când consumatorii sunt agasați în permanentă de zeci de mesaje publicitare, devine dificil să atragi atenția și să rămâi în mintea lor că o firma ce oferă un produs sau un serviciu bun.

Noi am reușit să obținem un procent foarte bun de clienți mulțumiți, de peste 98%, acest lucru datorându-se calității produselor oferite și a promptitudinii serviciului de livrare. Comenzile anulate sunt sub 2% , ca și procent din totalul de comenzii, iar rată de retur tot sub 2%, a declarat Ioana, administratorul magazinului online evanoir.ro.”


Care sunt obiectivele de dezvoltare ale EvaNoir ?


”Cel mai important obiectiv de dezvoltare al firmei este obținerea unei cote mai bune pe piață, dar și o mai bună notorietate, iar pentru acestea avem planificată o strategie de dezvoltare pe termen mediu și lung prin:

 • oferirea unor produse/servicii de calitate, care să includă cerințele și nevoile clienților;
 • implicarea tuturor angajaților, calitatea serviciilor/produselor realizându-se doar dacă aceștia sunt pregătiți și motivați corespunzător pentru a crea produse și servicii de calitate, deci, în acest sens, comunicarea și stimularea angajaților trebuie să funcționeze bine și să încurajeze inițiativa proprie a fiecărui angajat;
 • existența unei calități în toată activitatea companiei pentru ca serviciile să fie la cel mai bun nivel;
 • abordarea și colaborarea cu parteneri de cea mai bună calitate;
 • permanenta îmbunătățire a calității serviciilor oferite, comparativ cu ale competitorilor de frunte pentru a le putea face față, prin existența unor soluții noi, originale;
 • mărirea gamei de produse și oferirea unui raport bun calitate/preț;
 • fidelizarea clienților.”

Acesta a fost interviul despre povestea EvaNoir.ro, brand online în Fashion Retail. Despre succes și obiective în 2022. Mulțumesc reprezentanților EvaNoir care au făcut posibil acest interviu!

Succesul de care se bucură nu este o surpriză pentru că este un brand românesc cunoscut care pune pe piață produse frumoase, elegante, sexi, modelatoare, moderne, utile unui număr mare de clienți mulțumiți. Felicitări EvaNoir pentru ceea ce ați realizat deja și vă doresc drum ușor spre atingerea obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung!

Dacă încă nu cunoști produsele EvaNoir, ai putea vedea câteva despre care am scris în ultimul articol Cea mai frumoasă lenjerie intimă de damă cu plata în rate în care am expus percepția mea despre lenjeria intimă sexi și modelatoare, pentru că acestea sunt piesele vestimentare general valabile pe care zilnic și de mai multe ori pe zi le purtăm.

Tot aici pe blog în articolul Top produse: lenjerie personală frumoasă și elegantă de la Evanoir am expus câteva produse din unele categorii de pe site între: care compleuri de casă de lux, pijamale de primăvară/ vară, cămăși de noapte/ casă, halate de baie/ casă, lenjerie provocatoare, precum și outlet cu reduceri la lenjeria intimă de lux de damă.

O vizită în magazinul online EvaNoir.ro ți-ar putea dezvălui produse vestimentare pe care orice femeie și le dorește, fără a neglija însă și nevoile bărbaților care își pot găsi produse utile, frumoase, elegante, sexi pe site.

Apreciez unice în felul lor în industria fashion retail, de foarte bună calitate, extrem de frumoase și utile, care acoperă un spectru larg de nevoi atât gamele de produse pentru femei, cât și gamele de produse pentru bărbați din acest magazin online.

Sper că ți-a plăcut și că a clarificat cel puțin o curiozitate acest Interviu despre povestea EvaNoir.ro, brand online în Fashion Retail. Despre succes și obiective în 2022. După ce vei deveni client/ă mulțumit/ă te aștăptăm în comentarii cu o recenzie pentru produsul care ți-a plăcut cel mai mult dintre cele pe care le-ai cumpărat și folosit, sau de ce nu, pentru toate.

Sursa articolului: EvaNoir.ro

Sursa fotografiilor: EvaNoir.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s