Depozitul Virtual – beneficii reale în construcții

Mă bucură faptul că este primăvară iar, natura va renaște în vegetație, iar modul de viață va reveni la normal după nesfârșita pandemie. Simt că mă energizează și numai gândul că va fi cald afară și voi putea ieși mai mult la plimbări lungi și relaxante. Suntem liberi să facem orice ne face plăcere și oricând dorim pentru că tânărul meu soț a ieșit la pensie de curând.

Cuprins:

  1. Suntem tot mai aproape de construirea casei visurilor noastre
  2. Depozitul Virtual – beneficii reale în construcții
  3. Sprijinind afacerile românești sprijinim economia națională

Suntem tot mai aproape de construirea casei visurilor noastre

În sfârșit vom avea timp să ne construim casa visurilor noastre în proximitatea orașului cu maxim trei camere, terase și multe dependințe. În curtea din fața casei ne dorim un foișor unde să petrecem timp de calitate doar împreună sau cu musafiri în zilele călduroase. O fântână și un hidrofor ar fi binevenite pentru orice eventualitate când apa din sistemul public de distribuție nu are presiune vara sau nu ne mai place calitatea acesteia.

Toate neamurile noastre sunt de părere să construim toate acestea la țară ca să ne bucurăm de liniștea și simplitatea vieții, numai eu nu doresc să părăsesc agitația orașului. Cred că e doar obișnuința de a avea oricând totul la dispoziție în oraș comparativ cu izolarea într-un mediu sătesc de care nu mă leagă nimic. Aș simți că mi-am îngropat banii și am renunțat la a-mi trăi viața normal ca până în prezent, deși nici de oraș nu mă leagă mai mult decât obișnuința, dotările și facilitățile urbane.

Odată cu venirea primăverii a început și sezonul construcțiilor pe care nu vrem să îl ratăm. Nu îmi fac griji că voi fi tracasată și stresată de meseriași și achiziții de materiale pentru că am ales calea simplă. O firmă se ocupă de proiect și obținerea avizelor și autorizațiilor de construire, o altă societate comercială va răspunde de construcția la cheie de la început până la sfârșit și o firmă se ocupă de consultanță și furnizarea treptată a materialelor de construcții pe măsură ce proiectul se dezvoltă.

Misiunea noastră va fi să semnăm contractele, să plătim și să beneficiem de rezultatele muncii lor. Am avut noroc pentru că în iarnă am avut timp să căutăm, să ne documentăm și să găsim pe internet depozitul virtual de materiale de construcții Vinem-Ieftin.ro. M-a impresionat afacerea lor cu un concept unic pe piața construcțiilor de la noi din țară astfel încât am și scris aici pe blog articolul Consultanța ține neplăcerile în construcții la distanță pe care te invit să îl citești.

Vom apela la ei pentru că nu dorim să mai repetăm experiențele anterioare cu cheltuielile mari neplanificate, stresul și naveta între depozitele clasice de materiale de construcții din perioadele renovărilor apartamentului. Niciodată construcția sau renovarea unei locuințe nu a fost mai simplă, cu economie de timp și bani, fără stres.

Pentru ce am dori să alergăm cu listele de cumpărături dintr-un depozit de materiale de construcții în altul? De ce am vrea să prospectăm piața materialelor de construcții când pe site-ul vindem-ieftin.ro există absolut tot ceea ce ne-ar putea trebui? Nu vrem să știm din ce este construită casa noastră până la cele mai mici detalii, vrem doar să o avem de bună calitate și să locuim cu plăcere și confortabil în ea.

Depozitul Virtual – beneficii reale în construcții

Nu vedem motivul pentru care ne-am preocupa noi de noțiuni, cantități, prețuri, depozite, transport pentru materiale pentru structură și fundație, acoperișuri, izolații, tâmplărie PVC, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, tencuieli decorative, amenajări exterioare, amenajări interioare.

Nu vrem să pierdem timpul și să ne stresăm cu astfel de activități necesare achiziționării materialelor de construcții când consultanții de la Vindem-Ieftin.ro cu asta se ocupă, iar aceste atribuții ale noastre pot deveni preocupările și responsabilitatea lor.

Nu e nevoie să ne încărcăm memoria și să ne consumăm energia cu astfel de amănunte pentru că vindem-ieftin.ro știe cum trebuie să se proceseze orice comandă de materiale de construcții la prețul cel mai mic de pe piață. Știe totodată cum și când trebuie să se facă livrări direct pe șantier pe etape ca să nu ne transformăm curtea într-un depozit de materiale supuse riscului perisabilității datorită eventualelor intemperii sau poate chiar furtului.

Dacă tot există astfel de servicii atunci nu există nici un motiv pentru care să nu profităm de beneficiile reale în construcții pe care le oferă Depozitul Virtual. Nici nu trebuie să ne facem griji că nu vom găsi tot ceea ce ne trebuie la ei pentru că acesta nu e un simplu depozit clasic cu stoc limitat din proximitatea șantierului. Accesând site-ul vindem-ieftin.ro din câteva click-uri vom avea acces la toți colaboratorii săi, la toate materialele de construcții și la consultanții săi ca niște prieteni buni gata să ne ajute să facem alegerile potrivite.

Vom economisi astfel banii din lanțul clasic de distribuție și timpul alocat pentru examinarea și compararea ofertelor ca să identificăm cele mai avantajoase oferte și timpul necesar pentru cumpărăturile efective. Sigur că pe parcurs vom fi implicați și noi în achizițiile importante pentru că nu vor stabili consultanții de la vindem-ieftin.ro, spre exemplu, materialele și culorile pe care le preferăm noi pentru viitoarele amenajări interioare din proiectul de casă.

Pentru că este prezent în 50 de depozite virtuale din țară putem beneficia și de vizita unui consultant pe șantier ca să stabilim detaliile. Colaborarea noastră cu depozitul virtual vindem-ieftin.ro este și singura metodă de a ajunge să negociem prețurile materialelor de construcții necesare construcției proprietății noastre.

Ai negociat vreodată vreun preț când ți-ai făcut cumpărăturile din magazinele fizice sau online? Ai renovat sau ai construit ceva și ai primit consultanță gratuită și vizita specialistului furnizorului pe șantierul tău? Te-a ajutat vreun agent economic vânzător în acest mod sau te-ai simțit copleșit de cumpărături, bani risipiți, stres și alergătură între depozitele de materiale de construcții?

Consultantul de la vindem-ieftin.ro va fi cel care se va ocupa în locul nostru de toate detaliile de negociere și detaliile de livrare, noi fiind astfel scutiți de un astfel de stres. De asemenea consultantul va putea negocia prețuri mai bune cu furnizorii de materiale de construcții, la cantități mari, întrucât noi nu avem pârghii de negociere cu producătorul, pe de o parte pentru că ne-ar prezenta prețuri fixe, pe de altă parte ar trebui să comandăm treptat cantități mai mici.

Astfel încât de ce am dori să cumpărăm mai scump, mai complicat, mai stresant de la magazinele locale când putem să comandăm simplu și la preț bun de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual?

Sprijinind afacerile românești sprijinim economia națională

Așa cum spuneam mai sus, vindem-ieftin.ro are un concept unic pe piața materialelor de construcții în România, având ambiții și un plan de afaceri să se extindă la nivel european și mondial în viitor. În perspectivă are proiecte de dezvoltare ca să devină una dintre cele mai importante societăți comerciale din România și din Europa în domeniul său de activitate.

Putem contribui fiecare dintre noi la acest proiect de viitor cumpărându-ne materialele de construcții prin intermediul Depozitului Virtual și recomandându-i serviciile, pentru că sprijinind afacerile românești sprijinim economia națională.

Dacă ne aducem aportul astfel la dezvoltarea unui agent economic românesc ne ajutăm pe noi să avem un nivel de trai mai bun. Fiecare astfel de companie românească va plăti mai multe taxe, contribuții și impozite la bugetul de stat, bugetele locale și bugetele asigurărilor sociale și astfel va crește PIB-ul. Pe măsură ce se dezvoltă firmele vor absorbi tot mai mult din forța de muncă neocupată diminuând numărul șomerilor și asistaților sociali care în prezent pun presiune pe veniturile bugetare cu care s-ar putea face investiții pentru dezvoltarea durabilă.

Treptat au dispărut din mentalitățile societății faptul că afacerile private, antreprenorii și capitalismul reprezintă ceva de rău, în prezent acestea fiind asociate cu competența, succesul, bunăstarea, dezvoltarea, progresul. Din astfel de considerente recomand agenții economici de succes ca Vindem-Ieftin.ro a cărui activitate ne-a demonstrat că merită să îl alegem pentru obținerea materialelor de construcții de bună calitate necesare oricărui proiect de renovare sau construcții.

Când va fi nevoie să îți organizezi propriul șantier, indiferent de dimensiunile acestuia, amintește-ți de Depozitul Virtual și contactează-i încă din faza de proiect ca să beneficiezi de consultanță specializată și să îți preia toate grijile cu privire la aprovizionarea cu materiale de construcții. Depozit-virtual.vindem-ieftin.ro funcționează foarte simplu: clientul lasă o cerere completând necesarul de materiale de construcții – este contactat de un consultant – negociază prețul – primește o ofertă – achită proforma – primește marfa la adresa indicată direct de la producător. 

Dacă dai clic pe denumirea județului unde vei organiza șantierul tău și îți va apărea mesajul că momentan este indisponibil serviciul de depozit virtual pentru respectivul județ, nu îți face griji pentru că îți va indica în aceeași pagină și unde să dai un clic ca să îți apară formularul în care trebuie să completezi produsele, cantitatea și zona de livrare, numărul de telefon la care vei fi sunat de un consultant dedicat și opțional adresa de e-mail.

Dacă dorești consultanță imediată îi poți de asemenea contacta telefonic la numerele de telefon pe care le au afișate pe site-ul vindem-ieftin.ro în pagina Contact, unde de asemenea se preiau comenzi online non-stop prin formular. Această afacere a fost gândită ca să aducă beneficii reale în construcții și să fie cât mai aproape de clienți și de șantierele unde este necesară consultanță de specialitate și pe care trebuie livrate materialele de construcții.

Plănuiești și tu să construiești sau să renovezi, ori poate ai finalizat un astfel de proiect? Lasă-ne un comentariu dacă ai profitat deja de beneficiile în construcții oferite de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual pentru ca experiența ta privind achiziția materialelor de construcții să fie de folos și cititorilor acestui site. Mulțumim!

Sursa articolului: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual.

Sursa fotografiilor: Vindem-Ieftin.ro, Pixabay.

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 3 a concursului Spring SuperBlog 2022, a 24-a ediție a proiectului, care se desfășoară începând cu 1 martie 2022, titlul probei fiind Depozit Virtual – beneficii reale în construcții propus de Vindem-Ieftin.ro.

Notă: Dacă vrei să vezi un model de articol pentru înscrierea în concurs te poți inspira de aici.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s