Black Friday tot anul cu cele mai tari oferte și reduceri castana.ro

Ție îți plac promoțiile cu reduceri de prețuri? Eu le ador și le caut frecvent în mediul online. Mi-ar plăcea să fie Black Friday tot anul cu cele mai tari oferte și reduceri. De curând am găsit un astfel de site despre care vreau să îți povestesc mai jos:

 1. Ce este și cum funcționează castana.ro?
 2. Contul de utilizator poate aduce un voucher cadou
 3. Cum se adaugă ofertele pe castana.ro
 4. Și tu poți accesa Black Friday tot anul cu cele mai tari oferte și reduceri pe castana.ro

În ultimii ani am așteptat cu nerăbdare ofertele de Black Friday cu listele de dorințe pregătite ca să beneficiez de cele mai bune oferte din an și nu de puține ori am fost dezamăgită pentru că reducerile de prețuri nu păreau reale, parcă prețurile inițiale fuseseră umflate. Reducerile de prețuri erau mari, dar din prețuri exagerat de mari, astfel încât tot la preț ridicat trebuia să achiziționez ceea ce îmi doream, chiar dacă erau afișate și anunțate în reclame care mai de care mai agresive reduceri de prețuri de până la -90%.

Nici nu m-am mirat atunci când am auzit știrea că autoritățile au dat amenzi unor agenți economici de Black Friday tocmai din aceste considerente, pentru că, deși afișate și anunțate, reducerile de prețuri nu erau reale. A fost neplăcut să aflu că nu mi se păruse ci chiar percepusem corect ceea ce uneori se afla în spatele black friday-urilor organizate în stil românesc, astfel încât am căutat alternative care să îmi pună la dispoziție reduceri de prețuri oricând am buget pentru cumpărături și am nevoie să cumpăr ceva, nu numai în luna noiembrie.

Ce este și cum funcționează castana.ro?

Căutând oferte cu mari reduceri de prețuri pe internet am ajuns pe site-ul castana.ro al cărui rol asumat este să faciliteze evaluarea ofertelor, platforma dedicată ofertelor fiind disponibilă tot anul ca să îi ajute pe consumatori să descopere, să evalueze și chiar să anunțe o ofertă nouă. În acest sens, au pus la dispoziția utilizatorilor un sistem prin care să publice, să voteze oferte, să filtreze în funcție de preferințe pentru a identifica oferta potrivită, iar la finalul zilei, să economisească bani.

Vizitând site-ul  Castana.ro am găsit cele mai tari reduceri de prețuri la oferte descoperite, anunțate și evaluate de utilizatori din categoriile: activități recreative, auto, bebe & copii, cărți, casă & grădină, cultură, electronice, family, fashion & accesorii, financiare & asigurari, gaming, mobilă, restaurante & baruri, sănătate & beauty, servicii, sport, supermarket, travel, uncategorized. Toate acestea reprezintă totodată categoriile în care putem să ne publicăm propriile anunțuri ca oferte cu reduceri de prețuri pentru ca și ceilalți utilizatori ai platformei să se bucure de promoțiile de care am aflat noi și să nu le rateze.

Indiferent de categoria care ne interesează, pe site putem să găsim la tot pasul oferte la care nici nu ne gândeam și, în plus, castana.ro funcționează ca un Black Friday tot anul, nu doar în noiembrie, ajutându-i pe consumatori să descopere, să evalueze și chiar să anunțe o nouă ofertă. În loc să dăm refresh pe toate site-urile toată săptămâna, putem să scutim timpul irosit pentru a răscoli internetul în căutare de reduceri de prețuri și să intrăm direct pe castana.ro.

Nici nu am stat pe gânduri, imediat am accesat site-ul, mi-am creat cont de utilizator într-un mic formular în care a trebuit să completez numele de utilizator, adresa de e-mail și parola, iar după aceea a fost nevoie să îmi validez adresa de e-mail, adică să accesez mesajul din e-mail primit de la castana.ro și să dau clic pe link-ul trimis de ei, după care m-am autentificat pe acest site cu datele pe care le furnizasem la înregistrare și deja am putut să verific ofertele existente și să public propriile mele castane fierbinți, însemnând oferte de nerefuzat cu mari reduceri de prețuri pe care le-am identificat și le-am pus la dispoziția utilizatorilor site-ului.

Contul de utilizator poate aduce un voucher cadou

Prin crearea și validarea unui cont de utilizator pe site-ul castana.ro am îndeplinit prima condiție a campaniei ce se desfășoară pe site:  „10 Castane Pozitive” care se va desfășura pe teritoriul României în perioada 10 noiembrie 2021, ora 00:00:00 – 10 decembrie 2021, ora 23:59:59 (inclusiv). Mai am de îndeplinit încă două cerințe din mecanismul campaniei și anume să postez minim 10 oferte în perioada campaniei, iar ofertele postate să obțină minim 10 grade în sistemul de vot al platformei castana.ro.

Primii 50 de utilizatori care se înscriu și validează mecanismul de participare, adică contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate obținând minim 10 grade la cele 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive) postate în perioada de desfășurare 10 noiembrie – 10 decembrie 2021, vor obține, vor primi automat (prin trimitere pe adresa de e-mail cu care s-au înregistrat pe site-ul castana.ro) câte un voucher de cumpărături în valoare de 50 de ron ce va putea fi folosit pentru cumpărături platforma eMAG.ro.

Pentru că vreau să beneficiez de cele mai bune oferte săptămânale primite direct în adresa mea de e-mail m-am abonat imediat și la newsletter.

Ce le face să fie „oferte pe bune”?

 • Faptul că nu magazinele, ci oamenii sunt cei care găsesc și anunță oferteleDrept  urmare, pe castana.ro ajung doar oferte apreciate de membri.
 • Voturile comunității, care te ajută să-ți dai seama dacă o ofertă e cu adevărat  avantajoasă sau nu.
 • Sistemul bazat pe grade. Utilizatorii decid dacă castanele sunt „fierbinți” sau „reci”.  Ofertele cu voturi pozitive se vor evidenția după temperatură crescută, iar cele neinteresante, care primesc multe voturi negative, se răcesc de tot și dispar automat din listă.

Cum se adaugă ofertele pe castana.ro

Și tu poți să adaugi propriile oferte, fiind foarte simplu după ce te-ai înregistrat să completezi câteva câmpuri cu datele de identificare a ofertei, formularul de înregistrare a noii oferte ghidând utilizatorul pas cu pas, fiind necesar să fie completate minim link-ul ofertei, fotografia cu imaginea produsului, titlul sau denumirea produsului, prețul ofertei actual adică cel redus, prețul întreg cel vechi, descrierea produsului.

După ce completezi aceste date trebuie să selectezi din listă categoria din care face parte produsul, apoi să nu uiți bifarea câmpului cu un clic pe el presupunând acordul ca datele încărcate să fie folosite de către deținătorii site-ului pentru a promova platforma și că datele tale vor fi publicate alături de promoție pe platformă, urmând să fie vizibile de oricine accesează promoția, precum și un ultim clic pe ”Adaugă oferta”:

După ce formularul a fost completat postarea va trece într-o listă în așteptare pentru a fi verificată de un operator al site-ului ca să vadă dacă întrunește toate condițiile de a fi publică și abia ca urmare a acestei decizii promoția va putea să fie live și deci publică și la dispoziția celorlalți utilizatori ai site-ului. Odată publicată oferta va arăta de această formă:

Și tu poți accesa Black Friday tot anul cu cele mai tari oferte și reduceri pe castana.ro

Tu știai că există un loc unde găsești cele mai tari reduceri și oferte? Intră și tu în această comunitate a vânătorilor de oferte care își propune să le ofere membrilor săi instrumentele necesare evaluării obiective a ofertelor, unde oricine poate să anunțe o ofertă fierbinte găsită online sau chiar în magazinele fizice, iar ceilalți membri o vor vota drept „fierbinte” sau „rece” și fiecare ofertă postată poate deveni un subiect de discuție al cărui obiectiv unic este de a lămuri dacă “este sau nu o ofertă bună?”.

Pe lângă faptul că oricând ai la dispoziție și poți să publici cele mai tari reduceri existente în magazinele online sau fizice, statutul de membru îți va aduce și următoarele beneficii:

 1. Poți discuta asupra ofertelor alături de ceilalți membri din comunitate;
 2. Activitatea ta, postarea de oferte & implicarea în discuții te va ajuta să crești în rang;
 3. Poți seta categorii preferate și astfel să fi notificat de fiecare dată când o ofertă bună apare;
 4. Poți salva oferte ca favorite și le poți accesa oricând extrem de ușor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai tari oferte, nu trebuie să dai refresh de fiecare dată pe pagina Castana.ro, ci poți să te abonezi la newsletter-ul Best of 50’s și ofertele de neratat ajung direct în inboxul tău. Indiferent cum consideri că vrei să folosești platforma trebuie să ai în vedere că utilizarea site-ului se poate face doar în scopuri informative non-comerciale și că este interzisă utilizarea paginii cu scop comercial, la fel și orice fel de utilizare care are caracter obscen, indecent sau care este interzisă prin lege.

Sper că apreciezi utile informațiile prezentate mai sus și că vei beneficia și tu de Black Friday tot anul cu cele mai tari oferte și reduceri postate pe castana.ro. Povestește-ne într-un comentariu dacă citind acest articol te-ai decis să utilizezi platforma cu cele mai bune promoții zilnice postate de oameni ca tine, ca mine, ca noi toți, dacă ai contribuit cu minim 10 postări de oferte la Castana cu oferte fierbinți și dacă ai beneficiat de voucherul de 50 lei pentru cumpărături la eMAG.

Sursa articolului: castana.ro

Sursa fotografiilor: castana.ro

Notă: Articolul a fost scris pentru concursul BlogalInițiative desfășurat în perioada 8 – 22 noiembrie 2021, ora 23:59, titlul probei fiind: Tu știai că există un loc unde găsești cele mai tari reduceri și oferte?

Acest blog post a obținut unul dintre premiile oferite de sponsorul Castana.ro în cadrul acestui concurs la 09.12.2021. Articolul anterior participant la un concurs BlogalInițiative poate fi văzut aici.

Vezi toată activitatea blogului de participare cu unele blog post-uri la concursuri de blogging creativ.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s