Să ne echipăm pentru sporturile de sezon cu produse de la Decathlon

S-a instalat toamna cu temperaturile mici și frigul pătrunzător dar încă putem să petrecem timp de calitate afară la sport în aer liber sau în mult iubitele drumeții în natură. Vegetația încă se zbate să mai supraviețuiască puțin oferindu-ne toată paleta de culori de toamnă pe care nu trebuie să ratăm să le admirăm chiar și în cea mai mică sau mai apropiată pădure sau în parc la o plimbare cu foșnetul frunzelor care nu au rezistat așternute covor maro sub pași.

Zilele friguroase de toamnă sau de iarnă cu temperaturi scăzute sau negative nu trebuie să ne țină închiși în case, fiind suficient să purtăm din garderobă articole care ne asigură confort termic și #impermeabilitate ca să ne putem bucura de mediul înconjurător și de natură. Cu îmbrăcămintea și încălțămintea potrivite nici nu vom simți aerul rece care ne biciuiește corpul, ci valurile de energie pozitivă care ne cuprind când facem mișcare suficient de mult timp.

Geacă impermeabilă călduroasă Drumeție pe Zăpadă SH100 Warm Mov Damă
Cizme călduroase impermeabile Iarnă/ Drumeție pe zăpadă SH100 bărbaţi
Geacă 500 PARKA IMPERMEABILĂ călduroasă verde Bărbați

În zilele cu #vreme rece în care avem nevoie de o bluză termică sau pentru schi un real sprijin ne oferă Decathlon unde vom găsi îmbrăcăminte și încălțăminte călduroase de sezon la prim preț tehnic, adică produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță.

Bluză schi 100 Negru Copii
Bluză Schi 100 Negru Bărbați
Bluză Schi 100 Negru Damă

În #colecția de toamnă din acest an putem să găsim între produsele semnalate cu eticheta galben-albstru PRIMUL PREȚ TEHNIC jachete și geci impermeabile pentru drumeție, bocanci, cizme și ghete impermeabile pentru drumeție, genți sport și multe alte obiecte vestimentare sau nu, dar necesare practicării sporturilor în aer liber pretabile pentru vremea răcoroasă.

Băț Drumeție în natură A100 Albastru
Geantă sport Kipocket 20 L Albastru-Galben
Rucsac Drumeție în natură NH100 10L Negru

Nu au fost omise din promoția cu produse la prim preț tehnic nici obiectele de practicare a sporturilor de sală care de asemenea pot fi cumpărate la #prețuri mici

Minge Baschet R100 Mărimea 7 Portocaliu Copii/Adulți
Paletă Tenis de Masă PPR100
Mănuși de box 100 Roșu (Nivel Începător)
Kimono Judo 100 Copii
Kimono Karate 100 Alb Copii
Masă Tenis de Masă TTT100

La un #preț accesibil sunt multe obiecte pentru practicarea sporturilor în aer liber sau doar pentru a merge afară la joacă cu prietenii pentru distracție.

Skateboard Play 120 Copii 3-7 ani
Role Play3 Roz-Mov Copii
Trotinetă MF One Galben Copii 5-8 ani

Chiar dacă poate nu te pricepi să schiezi, este imposibil să nu îți placă cu gașca sau cu familia la săniuș în vacanță la munte sau pur și simplu pe derdeluș.

Chiar dacă nu obișnuiești să practici alergarea în aer liber adică așa-numitul jogging sau ciclism, cu siguranță te vei plimba în aer liber indiferent de vremea de afară fie de plăcere, fie cu treaburi ce nu suportă amânare ori la cumpărături, acestea fiind drumuri pe care trebuie să le parcurgem fiecare. În aceste împrejurări ne vom îmbrăca și ne vom încălța cu ceva ca să rezistăm temperaturilor reduse de afară, deci sunt foarte importante în garderobă articole călduroase, impermeabile și termice pe lângă restul ținutelor pe care le purtăm de obicei.

Vizitează și tu site-ul decathlon.ro ca să vezi ofertele de produse la primul preț tehnic și dacă încă nu ești un împătimit al sporturilor de sezon poate îți vei găsi produse care să te motiveze să practici un #sport în aer liber la îndemâna tuturor, fără a avea pretenția să devii campion, ci doar să îți menții condiția fizică, să te energizezi și să te distrezi pe cinste.

Lasă-ne un comentariu în care să ne precizezi ce te-a tentat atât de mult încât nu ai rezistat să nu îți cumperi din această promoție cu prețuri mici și ce ne-ai recomanda ca să ne echipăm pentru sporturile de sezon cu produse de la Decathlon.

Sursa articolului: decathlon.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s