SANATATE&NUTRITIE

Vitamine, minerale și alte produse pentru sănătate

Am găsit online vitaminele, mineralele și alte produse pentru sănătate preferate care provin de la mărci cunoscute și îndrăgite pentru calitatea de excepție și pentru un bun raport calitate/ cantitate/preț: DOPPEL HERZ, PROTEFIX, ALPECIN, PLANTUR, RENOFIX, VAGISAN.

Produsele prezentate în colajul fotografic se găsesc pe site-ul sanatatelatineacasa.ro care este un magazin online dedicat celor care au grijă de sănătatea lor și pun preț pe ideea de a apela la produse de calitate (suplimente alimentare, cosmetic sau dispozitive medicale), prin selecția foarte variată și diversificată de produse (peste 100 de produse de calitate germane).

De câțiva ani am devenit adepta suplimentelor alimentare pentru că am observat că numai din alimentație nu reușeam să îmi asigur necesarul zilnic de vitamine, minerale și tot ceea ce îi trebuie organismului meu pentru o bună funcționare. Deși producătorii specifică pe ambalaje că aportul de suplimente alimentare nu suplinește o alimentație variată eu am considerat că mi-e imposibil să mănânc zilnic toate felurile de mâncare și în cantitățile corecte ca să îmi iau necesarul zilnic de vitamine, minerale, fibre, proteine și tot ceea ce mai este necesar numai din alimentație.

Ori unele dintre aceste vitamine, minerale și suplimente alimentare ne-au ajutat, ori faptul că nu am ieșit din casă mai mult decât a trebuit, ori faptul că am purtat mască, am respectat acolo unde s-a putut distanțarea fizică și măsurile de igienă, ori faptul că poate nu am intrat în contact cu persoane infectate, ori toate acestea împreună au contribuit la faptul că în familia mea încă nu am luat virusul pandemic și sper să nici nu îl luăm.

Aleg să le consumăm în continuare dintre vitaminele, mineralele și alte produse pentru sănătate pe cele potrivite mie și familiei mele pentru că am convingerea că, în zilele noastre când până și despre fructe, legume, ouă și produse lactate nu mai avem certitudinea că sunt produse natural sau bio, când probabil orice produs cumpărat conține mai multe sau mai puține chimicale despre care nu știm în ce măsură ne afectează organismul, avem nevoie de suplimente alimentare care să își aducă aportul acolo unde alimentația poate că dăunează.

Am preferat întotdeauna produsele de la Doppel Herz pentru că încă de la început când mi s-au recomandat și vândut în farmacii mi-au inspirat încredere, iar ulterior pentru faptul că nu mi-au provocat efecte adverse ci dimpotrivă mi-au creat impresia că își fac treaba și că își aduc contribuția la starea mea de bine.

Ne putem ajuta organismul și cu suplimente alimentare bogate în vitamine și minerale precum comprimatele  Doppelherz® Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina care se recomandă atunci când:

 • Ritmul nostru de viață a devenit din ce în ce mai solicitant
 • Nivelul de stres este ridicat
 • Avem o alimentație neechilibrată
 • În perioadele în care organismul este supus unei cure de slăbire
 • În perioadele cu efort fizic intens
 • În cazul dezvoltării unor obiceiuri nesănătoase (o durată insuficientă a somnului, mese neregulate, consum regulat de alcool și tutun) 
 • Dacă am suferit o expunere intensivă la raze ultraviolete.

Este binecunoscut faptul că luteina este implicată în calitatea vederii, însă are alte multe beneficii pentru sănătate: are rol antioxidant și antiinflamator, oferă beneficii pentru piele, prevenind îmbătrânirea celulelor pielii și ajută în detoxifiere, previne îmbătrânirea celulelor nervoase, menținând sănătatea sistemului nervos.

Un alt supliment alimentar foarte util poate fi Doppelherz® aktiv Memovit cu o formulă complexă, cu nutrienți care sprijină organismul prin:

 • Funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos
 • Sustinerea funcției cognitive normale
 • Menținerea sănătății psihice 
 • Reducerea oboselii și extenuării
 • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Este, așadar, un supliment util în situații precum: stări de oboseală, stres, în perioade solicitante din punct de vedere psihic și intelectual, în timpul pregătirii examenelor, fiind indicat adolescenților și studenților în perioadele cu concursuri, examene, persoanelor active, solicitate din punct de vedere psihic și intelectual, persoanelor în vârstă cu deficiențe de memorie și concentrare.

Citind în acest magazin online despre cele două mărci de șampoane și balsamuri de păr Alpecin și Plantur mi-am amintit reclamele de la televizor despre acestea și despre faptul că în reclame se spunea că aceste produse previn căderea părului, problemă pe care o au foarte multe persoane.

Sănătatea părului este la fel de importantă ca și sănătatea corpului și de aceea trebuie să folosim produse naturale care dau rezistență și strălucire părului, cu rol de regenerare. Bineînțeles că sănătatea vine din interior și de aceea este binevenit și un supliment alimentar pentru piele, păr și unghii care uneori este la promoție în acest magazin online cu reducere de preț sau în pachet cu alt supliment alimentar la fel de util.

Comprimatele Doppelherz® aktiv Piele + Păr + Unghii sunt un ajutor esențial pentru îngrijirea părului, a pielii și a unghiilor dacă simțim că pielea a devenit uscată sau nu mai este la fel de fină, dacă părul este tern, iar unghiile moi și casante.

De asemenea Doppelherz® system Kollagen BEAUTY conține o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural de la interior.

Vizitează și tu acest magazin online pentru că produsele sunt de bună calitate, mărcile produselor sunt foarte cunoscute, vei găsi întotdeauna promoții și oferte speciale pe care nu trebuie să le ratezi, iar livrarea și consultanța cu siguranță îți vor plăcea.

Plasarea unei comenzi necesită o înregistrare prealabilă (sub forma unui cont de client), prin introducerea datelor solicitate pe website. Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui utilizator/vizitator al site-ului, iar prin plasarea unei comenzi declari că ai peste 18 ani și că îndeplinești cerințele legale pentru a fi cumpărător.

Nu pot fi comandate mai mult de 10 unități (bucăți) din același articol (produs). Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 200 de lei. Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 de lei este de 19 lei. Livrarea produselor comandate se face exclusiv pe teritoriul României prin servicii de curierat standard.

Lasă-ne un comentariu dacă ai cumpărat și utilizat vitamine, minerale și alte produse pentru sănătate prezentate în această postare, despre modul în care au contribuit la starea ta de bine și de ce le recomanzi.

Sursa articolului: sanatatelatineacasa.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: