Top 10 idei de decor interior (bucătărie, dormitor, baie, sufragerie) cu produse de pe Vivre

Conținut:

  1. I. Prima idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  2. II. A doua idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  3. III. A treia idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  4. IV. A patra idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  5. V. A cincea idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  6. VI. A șasea idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  7. VII. A șaptea idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  8. VIII. A opta idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  9. IX. A noua idee de decor interior cu produse de pe Vivre
  10. X. A zecea idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Vrei un decor interior nou pentru locuința ta? Mie mi-ar plăcea să îmi redecorez apartamentul cu mobilier nou, elegant și modern, astfel încât am început căutările prin magazinele online și vânătoarea după promoții cu prețuri cât mai mici.

Te întrebi: de ce să aleg Vivre? Pentru că face acest lucru din anul 2012 până în prezent dobândind astfel o experiență de 9 ani în domeniu, timp în care a devenit cel mai mare și mai îndrăgit magazin online furnizor de mobilier, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est unde deja a livrat în 9 țări peste 4 milioane de comenzi conținând produse din cele peste 150000 disponibile zilnic în portofoliul cu peste 1000 de branduri.

Pentru că sunt nenumărate produse cuprinse în ofertă, iar locuința mea la fel ca multe altele are un număr limitat de încăperi, m-am gândit că un top 10 idei de decor interior (bucătărie, dormitor, baie, sufragerie) cu produse de pe Vivre ar fi suficient de selectiv pentru gusturile mele și poate că îți va fi util și te va inspira dacă ești în căutare de produse de interior pentru locuință.

I. Prima idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Setul de mobilier living compus din șase piese Julia Alb Patinat este ideal pentru peretele oricărei sufragerii de apartament ca cel al meu având dimensiuni optime: lungime 330 cm/lățime 60 cm/înălțime 216 cm, fiind compus dintr-un dulap cu două uși cu bară pentru haine și două spații pentru depozitare, un dulap cu o ușă prevăzut cu șase spații pentru depozitare, un corp inferior pentru televizor și un corp superior cu multe detalii elegante și spații utile.

Asortat la culoare și potrivit ca aspect cu mobilierul de sufragerie mi se pare setul Irina compus din canapea cu 3 locuri, canapea cu 2 locuri și un fotoliu având structură din lemn masiv de fag.

Pentru a nu încărca spațiul rămas între piesele de mobilier aleg pentru acest decor măsuța Ceylin albă, ușoară și cu un design practic pe care se poate servi cafeaua, având și spații în care se pot depozita cărți, reviste, albume. Apreciez utile două astfel de măsuțe așezate între cele trei corpuri ale setului de canapele cu fotoliu Irina.

Dormitorul Julia pare cel mai potrivit pentru o locuință cu sufrageria Julia, fiind compus din dulap cu patru uși cu oglinzi cu dimensiunile ideale: lungime 217/adâncime 66/ înălțime 234 cm, un pat pentru două persoane cu dimensiuni generoase: lungime 203/ adâncime 209 pentru saltea de 180×200, două noptiere, o măsuță de toaletă și o oglindă, visul multor cupluri cred.

Pentru că nu avem o bucătărie foarte mare pentru acest model de decor am ales un set de mobilă de bucătărie cu dimensiunile potrivite: lungime 200 cm/lățime 82 cm/înălțime 180 cm, compus din trei corpuri inferioare și trei corpuri superioare. Fiind mobilierul de sufragerie alb am ales această mobilă de bucătărie de culoare închisă pentru a evita monotonia culorii alb pentru că prefer pereții albi în interior.

Fiind deja mult mobilier în celelalte încăperi, baia poate fi mobilată cât mai simplu cu acest set de mobilier pentru baie compus din trei piese: mască din lemn alb, lavoar și oglindă.

II. A doua idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Setul de mobilă pentru living Nicole Wenge Ciocolată compus din opt piese l-am ales atât pentru aspectul frumos și elegant, cât și pentru faptul că îmi place ca mobila să îmbrace o mare parte din perete, aceasta având dimensiunile: lungime 320 cm/lățime 50 cm/înălțime 208 cm. Este de asemenea foarte practică și încăpătoare, setul fiind compus dintr-un dulap cu un raft și suport pentru umerașe, un dulap cu patru rafturi, un corp inferior unde aș putea încadra televizorul și un corp superior cu elemente de detaliu foarte elegante.

Am selectat setul de canapea cu fotoliu din imitație de piele întoarsă pentru că are un aspect de piele întoarsă vintage, cu un design modern și elegant, de culoare maro asortat cu mobila de sufragerie.

Măsuța de cafea trebuie să fie de culoare în ton cu restul mobilierului și de aceea cred că această nuanță de maro rustic s-ar încadra foarte bine în dreptunghiul format în fața setului de canapea cu fotoliu având dimensiunile adecvate: lungime 106 cm/lățime 60 cm/înălțime 45 cm, plus un spațiu generos de depozitare sub ea.

Este superb acest mobilier pentru dormitor HELIOS confecționat din PAL alb, gri și decor lemn kalhut, format din: pat pentru saltea de 160 x 200 cm, un dulap 231x210x57 cm, două noptiere, somieră și comodă, cu tăblia patului prevazută cu lumini LED.

Din nou am ales o mobilă de bucătărie de dimensiuni reduse pentru balconul amenajat ca bucătărie în apartamentul nostru, aceasta având lungimea de 160 cm, pretabilă pentru terase și bucătării mici. Despre combinația de culori alb cu sonoma pentru un mobilier de bucătărie am numai cuvinte de laudă pentru designer.

Setul de mobilier pentru baie Luna Double White pe care l-am selectat este compus din șase piese: două măști pentru lavoar, un lavoar dublu, o oglindă și două lămpi cu LED, restul produselor din imagine nefiind incluse în set. Ca să mă hotărăsc pentru achiziția acestui set de baie care îmi place foarte mult va trebui să măsor înainte peretele băii ca să mă asigur că încape, dar las detaliile pentru mai târziu.

III. A treia idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Am găsit încă un set de mobilă living GRENADA confecționat din două culori cu decor lemn nisip San Remo și Cappuccino de dimensiuni perfecte pentru peretele unei sufragerii: 305x202x59. Pe lângă faptul că din imagine se observă cu ușurință utilitatea practică și aspectul sofisticat, îmi place modelul pentru că are vitrină și spațiu pentru televizor.

De data aceasta m-am orientat la culoare închisă pentru set de canapea cu fotoliu și am ales negrul ca să observăm cum s-ar încadra în ansamblul mobilierului locuinței. Fiind din piele ecologică este incontestabil aspectul estetic și, încadrate de căldura culorilor din mobilier și de restul elementelor de decor, apreciez că acestea ar putea deveni piesele de mobilier centrale și preferate din locuință având în vedere că prevăd suport pentru picioare si spătar reglabil pentru un plus de confort.

În completarea mobilierului sufrageriei am selectat o măsuță de cafea lucioasă neagră pe rotile, multifuncțională cu mai multe spații de depozitare și cu aspectul elegant care se poate observa în imagine, de dimensiuni 110 x 55 x 43 cm, suficiente cât să se încadreze perfect în fața setului de canapea cu fotoliu.

Mobila de dormitor ROMA relevă gustul meu pentru această combinație de culori alb cu negru pe care deja o avem în dormitorul nostru dar alt model mai simplu, însă trebuie să recunosc că nu este atât de frumoasă și de elegantă ca aceasta din fotografie care mi-a depășit așteptările. Da, o prefer pe aceasta pentru că nu mă plictisesc de combinația de culori pe albul pereților, pentru că se încadrează perfect în ansamblul dormitorului superb, elegant, odihnitor, îl recomand!

Ce poate fi mai modern și totodatăd elegant decât acest set de mobilier de bucătărie lucios fără mânere cu sistem de deschidere push to open? Cred că fotografia este foarte sugestivă pentru aspectul elegant și practic, iar dacă dorești detalii te invit să dai un clic pe imagine și le vei putea citi în magazinul online vivre.ro.

Spațiul destul de limitat al băii suportă mai degrabă un set de mobilier de baie de dimensiuni reduse ca acesta pe care l-am selectat și cu care cred că nu vom greși pentru că prefer pereții băii albi, deci ar fi totul asortat cu acest set compus din mască, lavoar și oglindă.

IV. A patra idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Mobila living TIENEN așa cum se observă are un decor aparte, rar, de lemn de pin norvegian și este compus din corpuri cu multe spații de depozitare astfe: un dulap vitrină cu o ușă și 2 sertare, comodă pentru televizor, un dulap cu o ușă și două sertare, o comodă și o masă de cafea.

Am selectat setul Chesterfield cu canapea cu trei locuri și două fotolii pentru că are un design clasic și elegant de culoare gri, cu structură din lemn masiv și saltea cu spumă poliuretanică pentru un confort sporit, considerând că este foarte asortat cu mobilierul de sufragerie Tien.

Am ales covorul Palazzo pentru a completa stilul cromatic al mobilierului selectat pentru această sufragerie, de dimensiune 200×290 cm, dar este și în variante de mărimi mai mici de 160×230 și 80×150. Îl recomand, mă gândesc serios la acest model și nu îl rata pentru că face parte din această promoție online cu reduceri importante de prețuri.

Mobila dormitor VENLO are nuanțe deschise de culori cu decor lemn gri Kalhut și PAL gri, fiind compusă din pat pentru saltea de 160 x 200 cm, un dulap și două noptiere. Îmi place în mod deosebit la acest model faptul că dulapul este foarte mare și are uși glisante, fiind pretabil și pentru dormitoare mai mici unde deschiderea ușilor ar fi incompletă sau ar deranja.

Pentru bucătărie de data aceasta am ales un set de bucătărie de culoare shimo cu dimensiuni: lungime 260 cm/lățime 60 cm/înălțime 210 cm. Este deschisă la culoare și ar trebui amplasată într-o bucătărie cu hotă așa ca în fotografie.

Încă de la început mi-a atras atenția în magazinul online Vivre acest set de mobilier de baie cu patru piese pentru că noi chiar nu avem un dulap de baie deși avem o mulțime de produse de baie distribuite prin baie pe răftulețe, pe cadă și pe oriunde nu ar trebui să stea, un astfel de corp de mobilier fiind nu doar foarte atrăgător și aspectuos, ci extrem de util. În principal de aceea acest set rămâne printre preferatele mele și îl recomand.

V. A cincea idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Am selectat setul de mobilă pentru living MODENA pentru că se încadrează bine pe peretele unei sufragerii având dimensiuni de 300x202x52 și ansamblu frumos de culori combinate: decor lemn stejar și decor lemn San Remo rustic. Nu e de neglijat partea practică în alegerea mobilierului și acesta întrunește și condițiile de spații multe de depozitare cu destinații multiple.

Asortat cu acest mobilier am ales un colțar dreapta de culoare maro cu lungime 274 cm/lățime 173 cm/înălțime 76 cm, dar am observat că sunt și pe stânga același model, atât din considerente estetice, cât și din considerente practice fiind și aspectuos și confortabil în același timp.

Cele trei piese de mobilier îndeplinesc mai multe funcționalități de măsuță pentru cafea sau de decor, corp pentru televizor și un raft suspendat, de culoare în ton cu mobila de sufragerie prezentată au un aspect aparte în culorile restului pieselor selectate pentru această idee de decor al sufrageriei și proporții pretabile pentru orice mărime de spațiu: lungime 150 cm/lățime 30 cm/înălțime 50 cm.

Nu știu dacă ți se întâmplă același lucru, însă mie mi se pare că nu am suficiente dulapuri pentru că avem exagerat de multe haine și lucruri și cumpărăm mereu câte ceva fără să le dăm pe cele nefolositoare în aceeași cantitate. De aceea am selectat acest dulap de haine cu două uși și două sertare de dimensiuni 180 X 90 X 51 cm, de culoare alb pentru că mobila noastră de dormitor este alb cu wenghe și poate i-aș putea găsi un loc. Dacă te afli în aceeași situație verifică oferta Vivre și sigur îți vei găsi un dulap ca acesta cu multe spații de depozitare.

Bucătărie Roma, Alb/Lemn Natural, L 160 cm având ușile din decor lemn natural, iar carcasa de culoare albă, este tot ce avem nevoie într-o bucătărie de mici dimensiuni, care este separată de încăperea de servit masa sau, de ce nu, în aceeași încăpere din lipsă de spațiu așa cum au fost gândite și construite apartamentele din blocurile vechi.

Setul de mobilier pentru baie Cool cu mască, lavoar și oglindă, de culoare wenge are lungime 85 cm/lățime 35 cm/înălțime 81 cm și este potrivit pentru orice tip de baie în opinia mea, deși mai sunt și alte culori și modele dintre care voi mai selecta câteva pentru a lua decizia de cumpărare.

VI. A șasea idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Ansamblul de corpuri de bibliotecă Elena este de culoare maro cu fețe de culoare deschisă, contrastantă, ceea ce îi dă o eleganță aparte în stil modern modular, fiind compusă din o comodă TV, două corpuri suspendabile și o poliță.

Cu o mobilă modulară mai simplă și o Sofa Klara Cream apreciez că rezultă un ansamblu de mobilier frumos, modern și în același timp sofisticat fără a da senzația că e o încăpere încărcată cu prea mult mobilier.

Pentru ca încăperea să fie completă ar trebui un lampadar sub care să citesc serile în timp ce mă relaxez pe sofa. Frumos, ție nu ți-ar plăcea să îți petreci serile într-un astfel de decor?

Recunosc că nu am o banchetă în dormitor deși mi-am dorit uneori una dar am neglijat. Observ și faptul că selectez preponderent piese de dormitor albe sau combinații cu alb dar se asortează cu ceea ce avem deja, iar următoarea achiziție de mobilier pentru dormitor îmi doresc să fie tot o combinație de culori cu alb pentru că e foarte liniștitoare, dă impresia de spațiu mare, cald, primitor.

Colțarul de bucătărie Mioara din pal melaminat tapițat cu piele ecologică, cu spații de depozitare suplimentare care se găsesc sub șezuturile banchetelor, cu masă fixă și două taburete tapițate de culoare cireș este suficient pentru o familie. Este frumos, foarte comod, foarte practic, ocupă puțin spațiu, este foarte ușor de întreținut și curățat și o spun din experiență pentru că noi chiar ceva asemănător avem în fosta bucătărie în care mâncăm, recomand.

Setul mobilier baie Cool cu mască, lavoar și oglindă este confecționat din lemn masiv de culoare alb cu dimensiuni: lungime 65 cm/lățime 46 cm/înălțime 59 cm. Nu s-ar încadra frumos și în baia ta? Întreb pentru că în baia apartamentului nostru cred că ar veni perfect și avem o baie obișnuită.

VII. A șaptea idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Ansamblul de corpuri de bibliotecă Fly White este foarte modern cu aspect estetic deosebit fiind format din o comodă TV, un corp suspendabil și un raft de perete, culoarea albă lucioasă dându-i o notă de eleganță aparte.

Biroul cu lungime 123 cm/lățime 55 cm/înălțime 120 cm poate fi amplasat într-o încăpere cu un mobilier modular întrucât nu ocupă mult spațiu și are aceeași culoare alb elegant.

Cu sau fără birou în aceeași încăpere, la acest mobilier mi se pare potrivit colțarul dreapta Confidential White. Probabil dificil de întreținut dacă ne vin serii de musafiri zilnic, dar cu un aspect impecabil de modern și sofisticat în egală măsură. Vestea și mai bună este că are structură din lemn masiv de fag și din panouri tratate termic și armate, picioare din plastic ranforsat, tapițerie din piele ecologică easy-care, umplutură ErgoVa din spumă poliuretanică, iar pielea ecologică se curăță cu ușurință.

La un preț foarte accesibil comparativ cu prețul unui dulap din pal melaminat dulapul textil este ideal pentru spațiile de depozitare și pentru volumul mare de haine pe care le-ar putea păstra organizate, având dimensiunile: lungime 150 cm/lățime 45 cm/înălțime 175 cm. O idee foarte bună demnă de reținut și de pus în practică.

De data aceasta am selectat pentru bucătărie un set de masă de bucătărie alb/stejar cu 4 scaune, finisaj vopsit, 125x75x75 cm, extensibilă la 170 cm. Nu e ceea ce trebuie în fiecare casă? Sigur că poate nu de această mărime, poate nu de aceste culori, poate nu de acest format, dar pentru aceasta există vivre.ro cu nenumărate produse de nenumărate modele, mărimi și culori, să profităm de ocazie deci!

Setul de patru piese de mobilier pentru baie Vanity Ago compus din mască pentru lavoar, lavoar, o oglindă și o lampă au o reducere de preț nesperat de mare și ar fi bine să vezi prețul dacă îți place produsul pentru că eu deja m-am îndrăgostit de acest set simplu și de bun gust și simt că îmi lipsește. Tu nu simți la fel?

VIII. A opta idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Dacă vrei mai mult spațiu liber sau dacă spațiul nu îți permite un mobilier mare și greoi, atunci Biblioteca Silky White este ceea ce îți trebuie pentru că are lungime 160 cm/lățime 35 cm/înălțime 180 cm și este construită din placă fibrolemnoasă de înaltă densitate.

În completarea unei camere de zi moderne am selectat un set birou și 5 rafturi modulare Devona White and Blue, iar dintre cele 5 rafturi modulare, 4 își pot ajusta poziția în interiorul biroului și sunt detașabile.

Dintr-o cameră de zi modernă cu mobilier de culoarea alb care conține un birou nu poate lipsi elegantul scaun directorial Mavissteel Chrome asortat având lungime 160 cm/latime 46 cm/inaltime 116 cm. Mărturisesc că s-ar aranja excelent la biroul meu un astfel de scaun nou, deși cel pe care îl am încă nu dă semne vizibile de uzură.

Nu te atrage albul și eleganța acestor moderne piese de mobilier, nu ți-ar plăcea să le ai în camera ta de zi? Mie deja îmi lipsește biblioteca aceasta la îndemână exact pe peretele din stânga ca în fotografie, biroul meu mi se pare prea masiv și prea wenghe, iar scaunul pe care stau parcă e prea negru și scund văzându-le acum pe acestea albe și frumoase. Cred că le vreau și pe acestea.

Dacă doar patul este piesa care trebuie adăugată la mobilierul din dormitor, atunci am putea alege din această promoție online un pat Miami White cu dimensiunile: lungime 208 cm/lățime 167 cm/înălțime 109 cm pentru saltea de 160×200 cm. Dormitorul nostru prevede un pat cu saltea de 160/190 cm dar ar fi bineveniți 10 cm în plus la lungimea patului pentru că pernele ocupă destul de mult spațiu. Bineînțeles că fiind selectat de mine are culoarea alb și este confecționat din oțel vopsit cu somiera din lemn. Nu e drăguț și elegant?

Cred că mi-am găsit setul de masă cu scaune ideale care nu ocupă mult spațiu: Set masă pliantă Util cu 6 Scaune pliante, de culoare wenge din lemn masiv cu dimensiunile: lungime 160 cm/lățime 96 cm/înălțime 80 cm. Îți recomand să vezi setul format din șapte piese pe site pentru că pe mine m-a cucerit, votez pentru.

Setul de șase piese de mobilier pentru baie Act este format din patru dulapuri, o oglindă și un lavoar, confecționate din lemn masiv de culoare alb lucios cu lungime 50 cm/lățime 50 cm/înălțime 100 cm. Este ideal pentru aspectul elegant și pentru faptul că are multe spații de depozitare și se încadrează perfect în băile mari.

IX. A noua idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Dacă dorim să evidențiem pe un perete cărțile, albumele și câteva obiecte de decor atunci foarte util, modern și elegant este un corp de bibliotecă Tars White Chrome de culoare alb, argintiu. Partea bună pe care noi deja am experimentat-o este că atunci când ai multe cărți și spațiu pe un perete îți poți cumpăra două, trei sau mai multe corpuri de bibliotecă, iar aspectul încăperii este foarte frumos și corpurile par un ansamblu de mobilă, o singură bibliotecă. Sigur că trebuie să recunosc că cele pe care le avem noi sunt wenghe simple, în nici un caz cu acest design sofisticat și regret, poate chiar facem o schimbare în viitorul apropiat.

Uitându-mă prin magazinul online Vivre la produsele cu mari reduceri de prețuri din ofertă mi-am reamintit un aspect foarte important: nu avem masă cu scaune în sufragerie și bine că nu a fost cazul să organizăm mese festive mari pentru că nu aveam pe ce. Tu ai o masă cu scaune în sufragerie? Dacă răspunsul este nu, iată ce am găsit: Set masă wenge cu 6 scaune, lemn masiv extensibilă, 160 cm restransă, 280 cm extinsă, 100 cm lățime, 75 cm. înălțime. Sunt foarte multe modele, însă nu le-am putut selecta pe toate pentru acest articol, astfel încât cel mai bine ar fi să vezi oferta.

Pentru momentele când citim, discutăm sau ne uităm la televizor ne putem așeza pe această sofa Relax Cream Brown, care este pretabilă și pentru momentele de relaxare pentru că este extensibilă. Pentru că este și foarte ieftină în această promoție, dar și pentru că ocupă puțin spațiu cred că nu ar strica achiziționate două la fel pentru că nu ocupă mai mult spațiu decât o canapea cu un fotoliu, sau decât un colțar și nu se știe niciodată când apar rudele de la distanță în vizită și nu vor să doarmă la hotel.

Pentru că mai sus am găsit patul pentru dormitor la un preț excelent cu aspect deosebit, acum i-am găsit și salteaua potrivită: Saltea superortopedică Luna, 160x200x20. Deși au o durată de viață și o garanție mare, apreciez că saltelele de pat ar trebui schimbate mai des pentru că nu cred că toate saltelele din comerț sunt tratate împotriva mucegaiului și acarienilor așa cum este aceasta.

Pentru bucătărie în acest decor de apartament am selectat colțarul de bucătărie Mioara din pal melaminat compus din masă fixă, două taburete tapițate de culoare wenge și sper să îți placă alegerea mea pentru că au un preț foarte bun acum la promoție.

Baia ar putea fi mobilată cu acest superb Set mobilier pentru baie 4 piese Luna Misy Gloss White compus din mască pentru lavoar, lavoar, oglindă și lampă cu led.

X. A zecea idee de decor interior cu produse de pe Vivre

Biroul Bugra Oak este alegerea potrivită pentru un spațiu de zi de dimensiuni reduse sau dacă mai avem și alte piese de mobilier în încăpere, ori dacă ne plac spațiile largi, aerisite, având lungime 119.7 cm/lățime 60 cm/înălțime 111.8 cm, în combinație de culori cu stejar.

Ansamblul de corpuri pentru bibliotecă Akira White ar putea fi asortate în camera de zi cu biroul Bugra Oak sau luate separat, având un aspect tineresc, modern, cu mult spațiu liber în încăpere prin suplețea mobilierului.

Scaunul operațional Comfy poate fi cumpărat odată cu biroul Bugra Oak sau un alt birou alb prezentat în selecție pentru că are un design care ocupă puțin spațiu când nu este folosit întrucât se poate împinge mult sub birou neavând brațe. Prețul din promoția aceasta de asemenea este imbatabil pentru modelele de același fel.

Patul modern din lemn alb cu sertare, saltea inclusă, Lider Furniture, are dimensiunile: lungime 200 cm/lățime 160 cm/înălțime 100 cm, este confecționat din lemn masiv de culoare alb și este potrivit pentru o saltea de 160×200 cm. Cred că nu greșesc când spun că este visul oricărei femei să aibă în dormitor un pat mare prevăzut cu spații de depozitare pentru lenjeriile de pat, hainele pentru noapte, perne și ce mai dorește să nu se vadă în cameră. Acum avem ocazia care nu ar trebui ratată: posibilitatea să îl achiziționăm cu o importantă reducere de preț pe care îl poți vedea în magazinul online.

Dacă bucătăria este completă acum sau achiziționarea mobilierului de bucătărie mai poate aștepta și trebuie înlocuită doar masa de bucătărie, atunci alegerea ideală este setul format din masă rotundă și masă ovală pentru bucătărie confecționate din lemn masiv de culoare alb unt.

Nu putea să rateze selecția mea tocmai acest minunat set de șase piese de mobilier pentru baie Vanity Perth de culoare gri deschis compus din mască pentru lavoar, un lavoar, un dulap de perete, un raft de perete, o oglindă și o lampă. Nu-i așa că e grozav?

Vizitând magazinul online văzându-i ofertele cu importante reduceri de prețuri din această promoție online vei realiza imediat că selecția mea nu cuprinde decât o mică parte dintre produsele pe care cu siguranță eu și majoritatea vizitatorilor ni le dorim, dar nu le putem cumpăra pe toate, ci numai suficiente cât să îmbrace frumos locuințele noastre.

Dacă nu ți se pare prea interesant subiectul decorurilor interioare pentru că nu ai o locuință proprie și încă oscilezi dacă să ți-o cumperi sau nu, într-un articol de blog poți să descoperi motivele care îndeamnă la: Ia-ți casa ta dacă nu vrei să îți trăiești viața după regulile altora.

Ți-au plăcut produsele selectate de mine și modul în care le-am încadrat în Top 10 idei de decor interior (bucătărie, dormitor, baie, sufragerie) cu produse de pe Vivre? Dacă la aceste decoruri interioare ai nevoie de inspirație pentru covoarele locuinței, am scris despre câteva exemple pe acest site aici în acest blogpost.

Sursa articolului: vivre.ro

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s