Vara asta ia sportul în vacanță cu tine!

În sfârșit a venit vara cu minunatele vacanțe și weekend-uri în natură și suntem aproape liberi de pandemie! Pentru că sunt din ce în ce mai puține restricții, pentru că unii suntem imunizați natural, iar alții suntem vaccinați sau urmează să se vaccineze acum putem să facem ce n-am mai făcut de mult timp: să ne bucurăm de soare, de natură, de binemeritata libertate să mergem aproape oriunde în vacanțe și în weekend-uri, de reunirea cu familia extinsă și cu prietenii, de sporturile de vară!

Îți reamintești cum arătau verile noastre când nu ne temeam pentru sănătate și viață să ieșim din case și să socializăm? La fel ar putea fi și vara aceasta sau poate chiar mai frumoasă, depinde doar de noi. Pistele de biciclete, parcurile, aleile ne așteaptă să ne plimbăm cu bicicletele, trotinetele, skateboard-urile, patinele cu rotile, rolele, hai să ieșim afară din casă la sport și distracție!

Nu ne pricepem să le folosim, nu avem sau nu le dorim pe acestea, ori le lăsăm pentru alții mai curajoși? Pierdem multă energie și veselie, dar din fericire mai sunt și alte sporturi pe care le putem practica în aer liber. Și pentru că vorbim despre o vară cu sport vorbim despre decathlon.ro unde vei găsi toate articolele necesare practicării oricărui sport îți face plăcere, dintre care am ales câteva imagini pentru acest articol.

Îți mai amintești bucuria pe care o simțeai când jucai sporturi de echipă sau sporturi în doi? Este atât de simplu și ieftin să procurăm o minge și/sau un set de rachete și să mergem într-un loc adecvat unde le vom folosi cu plăcere și ne vom dori să ne reîntoarcem iar și iar pentru încă un joc de fotbal, volei, tenis, badminton și nu numai. Nimeni nu are pretenția de la noi să devenim sportivi campioni, trebuie doar să ne refacem condiția fizică și să ne distrăm așa cum poate ne-am dorit dar nu am creat ocazia de mult timp. Iată doar câteva exemple de produse care nu ar trebui să ne lipsească pentru o distracție sigură:

Momente de liniște pe marginea apei la pescuit îți dorești să experimentezi? Nici nu e nevoie să devenim pescari împătimiți, ci doar să ne relaxăm încercând ceva nou care pentru o parte dintre noi însemnă pasiune, pescuit sportiv, un mod de viață. Hai să încercăm și noi acest sport care pe alții îi încântă și îi menține ocupați! În fond cât de greu poate fi să stăm cu o undiță în mână pe marginea unui râu dacă nu pescuim într-un concurs, nu pescuim de foame, ci doar pentru relaxare și plăcere? Tu obișnuiești să pescuiești, plănuiești o astfel de ieșire cu familia și prietenii? Eu nu am pescuit niciodată, însă mi-ar plăcea să încerc activități noi și deja m-am informat că așa ar putea arăta articolele pe care ar trebui să ne obișnuim să le folosim dacă alegem să pescuim:

Cât timp a trecut de la ultima ta drumeție cu familia și prietenii înconjurați de natură? Pentru noi a trecut prea mult de când nu am mai avut o astfel de ieșire și deja plănuim să facem drumeții în vara aceasta în vacanță și în wekend ori de câte ori putem. Îți sugerez să iei în calcul și acest mod de a petrece timpul liber cu farmecul lui aparte. Sunt frumoase stațiunile cu hoteluri și pensiuni turistice, dar aceste feluri de cazări nu suplinesc experiența de a dormi în cort sub cerul liber în sezonul cald. Câteva articole necesare pentru o astfel de ieșire în natură ar fi acestea:

Avem câteva luni de căldură naturală, să ne bucurăm deci și de o îmbrăcăminte sumară, iar o parte din îmbrăcămintea de sezon pe care o putem purta din nou ar putea fi aceasta:

Cu precauțiile cunoscute, acum putem din nou să practicăm sporturile de vară care ne plăceau, putem să ne bucurăm din nou de plimbări în aer liber, alergare, fitness, drumeții, ciclism, fotbal, tir, volei, înot, tenis de masă, tenis de câmp și tot ce ne mai dorim.

În vara asta ia sportul în vacanță cu tine și pentru a te asigura că nu îți lipsește echipamentul sportiv, accesoriile și toate articolele necesare pentru orice sport dorești să practici, înainte de a pleca în concediu sau în weekend fă-ți cumpărăturile online de la Decathlon.

Propun să ne distrăm cât mai mult și să ne simțim bine în orice împrejurare pentru că timpul trece oricum și e viață noastră cea care trece. Îți doresc vacanțe și weekend-uri frumoase și însorite!

Sursa articolului: decathlon.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s