Aici ai totul pentru drumeție și camping, hai afară la sport!

Ador drumețiile în natură, iar acum este o vreme frumoasă, un bun prilej să practicăm acest sport pentru întreținere și energizare! Ție îți plac drumețiile, iubești natura, dar nu știi de unde să începi ca să beneficiezi de această modalitate de relaxare și bucurie?

Din fericire cunosc locul ideal de unde putem să ne cumpărăm ceea ce am putea avea nevoie în mijlocul naturii: decathlon.ro care vine în întâmpinarea nevoilor noastre cu idei de cadouri sportive pentru noi sau pentru persoanele dragi nouă. După mai mult de un an de restricții merităm să ne facem cadou o ieșire în natură cu tot echipamentul necesar.

Îți voi împărtăși cum ne pregătim noi pentru următoarea vacanță și poate că te inspir: pentru că natura este mereu acolo gata să ne primească oricând și pentru că nu avem nevoie de bilete pentru cazare, masă și avion ca să o vedem la noi în țară, toți acești bani economisiți astfel îi vom investi în echipament pentru drumeție și camping pe care îl vom folosi în nenumărate împrejurări viitoare.

Încearcă să te familiarizezi cu dotările din prezentarea fotografică de mai sus, imaginează-ți că ești înconjurat de familie și de prieteni în mijlocul naturii și gândește-te la tot ce v-ar mai trebui astfel încât să nu vă lipsească nimic, dar nici să nu încărcați bagajele inutil pentru că va trebui să le cărați tot drumul până la locul de campare și înapoi și fă-le lor cadouri pentru că dăruind vei primi mult mai mult în schimb. Dacă nu ai idee despre ce ai mai putea avea nevoie în natură intră în magazinul online unde este imposibil să nu găsești orice îți trece prin minte și mult mai mult.

Nu trebuie neglijat echipamentul sportiv special pentru drumeție al fiecărui membru din expediția în mijlocul naturii pe care poate că o vei organiza și tu. Eu voi alege câteva articole sportive uzuale pentru comfort, lejeritate și libertate de mișcare pe care îmi doresc să le cumpărăm de la decathlon.ro și poți să procedezi la fel surprinzându-i cu cadouri frumoase și utile pe cei dragi ție.

Nu trebuie să omitem încălțămintea și îmbrăcămintea călduroasă și pentru instabilitate atmosferică pe care îmi doresc să o luăm cu noi chiar dacă nu o vom folosi în totalitate, întrucât prefer să avem câteva articole vestimentare în plus decât să suportăm frig și umezeală pentru că mergem în natură ca să ne distrăm, să ne simțim bine, să ne încărcăm cu energie pozitivă, în nici un caz nu dorim să ne îmbolnăvim din neglijență.

Mie mi s-au părut utile și frumoase aceste articole vestimentare dintre care voi alege câteva pentru mine și familia mea, dar în magazinul online vei găsi mult mai multe modele, mărimi și culori:

Crezi că acum ai avea tot ceea ce îți trebuie pentru drumeție și camping dacă alegi produsele exemplificate mai sus? Nu, echipamentul nu este complet doar cu acestea, mai avem nevoie cel puțin și de următoarele dotări: rucsacuri ultra compacte și accesorii, rucsacuri frigorifice, genți de călătorie, pentru fericiții părinți de copii mici este nevoie și de câte un port bebe. Despre echipament pentru drumeție am scris și în articolul de aici.

Nu trebuie să uităm nici ochelarii de soare, lanternele frontale, bețele de drumeție, binocluri și walkie-talkie, vom mai avea nevoie și de busole, hărți, gps, altimetre, probabil natura ne va da prilejul să folosim protecție solară, protecție anti insecte și trusa de prim-ajutor pe care ar trebui să le avem la noi pentru orice eventualitate, iar dacă alegem muntele pentru incursiunea noastră în natură, atunci în această perioadă e puțin probabil dar nu imposibil să folosim rachete de zăpadă și antiderapante.

Toate aceste produse și nu numai le găsim la decathlon.ro, iar dacă crezi că bagajele sunt complete acum te înșeli pentru că nu trebuie să ne lipsească șepci, bandane, pălării, șosete, apoi pantalonii scurți și fustele, nu în ultimul rând tricouri, bluze, maiouri, nelipsiții pantaloni și colanți și tot ceea ce mai purtăm în mod curent.

Alimentele și lichidele pe care le luăm în drumeție trebuie să le alegem cu grijă ca să reziste și să ne fie suficiente tuturor membrilor grupului și în plus pentru evenimente neprevăzute, iar pentru a ne ajuta și inspira Decathlon are și o ofertă de nutriție și hidratare.

Dacă ne uităm mai sus cred că am atins punctele cele mai importante din dotările pe care ar trebui să le avem pentru o minivacanță la drumeție și camping, însă pentru o energizare completă nu trebuie uitat sportul și jocul de echipă în special pentru că el creează bucuria și starea de bine.

Pentru practicarea în natură cred că sunt adecvate badminton, fotbal, volei, dar se potrivesc foarte bine și arcul, undița cu tot ce trebuie pentru pescuit, echipamentul pentru alergare și cel pentru ciclism, iar tot ce ne este necesar pentru practicarea unui sport putem cumpăra de la decathlon.ro.

Dacă ți se pare că vârsta, personalitatea și poziția socială nu îți permit să te joci, atunci cumpără-le cadouri pentru familie și prieteni, dar când jocurile vor începe participă și tu pentru că vei avea o imensă surpriză văzând veselia și buna dispoziție care te vor cuprinde și vei înțelege de ce trebuie să mergem frecvent afară la sport.

Dacă adăugăm produsele cosmetice și de îngrijire, actele și banii cred că putem să împachetăm, să facem bagajele și după aceea să mai facem o verificare ca să vedem ce lipsește, iar oferta decathlon.ro este completă și în acestă privință pentru că iată ce produse am ales la o primă selecție pentru a transporta toate produsele necesare familiei și grupului nostru în minivacanță:

Îți plac alegerile mele? Tu ce produse ai alege din tot ceea ce am prezentat mai sus? Poate că nu te mulțumesc pe deplin exemplele mele din această postare, dar te asigur că o vizită în magazinul online te va surprinde cu game de produse mult mai variate decât am putut surprinde eu aici pe blog și cu siguranță vei găsi cam tot ce e necesar grupului cu care ți-ai putea dori o astfel de călătorie și în orice împrejurare viitoare în care ai putea să îți dorești să cumperi și să dăruiești articole sportive.

Totul este să vrei să alegi modalitatea frumoasă de a petrece vacanțele hoinărind în drumeții prin țară, în detrimentul mirajului vacanțelor costisitoare din străinătate. Acceptă invitația mea de a te informa despre tot ceea ce ai nevoie pentru drumeție și camping și poate că e un bun început să redescoperi frumusețea naturii cu toate beneficiile pentru sănătate pe care ni le oferă.

Cum voi proceda ca să am o parte dintre aceste produse? Voi comanda online pentru că se pare că este mai sigură lipsa interacțiunii sociale în aceste vremuri de pandemie, pentru că pot hoinări virtual oricât timp doresc prin magazinul online, pentru că ne-am obișnuit de la o vreme să ne vină produsele cumpărate la domiciliu aduse de curieri, pentru că e mai comod pentru noi să comandăm tot ce dorim din confortul casei noastre sau de oriunde avem o conexiune la internet și un terminal conectat la internet.

Te sfătuiesc să procedezi la fel pentru că magazinul online decathlon.ro este mereu deschis, poți comanda oricând, chiar și în weekend, chiar și în zilele de sărbători legale și poți alege una dintre următoarele modalități de plată:

  • plata ramburs în momentul livrării produselor;
  • plata online cu cardul bancar Visa, Maestro sau MasterCard;
  • plata prin virament bancar;
  • plata prin E-Cec de fidelitate sau card cadou,

dar despre toate acestea vei găsi informații suplimentare pe site și o vei alege pe cea dorită la finalizarea comenzii online.

Surpriza plăcută este că putem evita taxa de transport dacă valoarea comenzii este mai mare de 200 lei, iar eu așa voi face și te sfătuiesc să procedezi la fel pentru a beneficia de transport gratuit, pentru că dacă valoarea comenzii este mai mică de 200 Ron și în lipsa domiciliului în București unde taxa de transport este de 14,90 Ron, atunci va trebui să plătim o taxă de transport de 19,99 Ron. Ar fi păcat să nu îmi comand de minim 200 Ron pentru că de 19,99 Ron scutiți de la taxa de transport ne mai putem cumpăra un alt produs.

Este bine de știut că dacă vom pune în comandă minim o bicicletă va trebui să plătim taxă de transport de 24,99 Ron, iar dacă în comandă va fi minim un produs voluminos, atunci taxa de transport va fi de 39,99 lei. Multe dintre produsele pe care le voi adăuga în coșul de cumpărături vor fi voluminoase și de abia aștept să deschid coletul pe care cred că îl voi primi la domiciliu de la curier deși mai sunt și alte modalități de livrare.

Sper că ți-am stârnit dorința de a face mai mult pentru condiție fizică, sănătate și bună dispoziție alegând să practici unele dintre sporturile pe care le-am propus în această postare cu echipamentele complete puse la dispoziție la Decathlon, pentru că aici ai totul pentru drumeție și camping, hai afară la sport!

Pentru mai multe modalități de a petrece timpul liber te poți inspira și din articolul Cum să ne petrecem timpul liber? pe care l-am scris pe site-ul timpul-liber.com.

Sursa articolului: decathlon.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s