SANATATE&NUTRITIE

Vitamine, minerale și alte produse pentru sănătate

Am găsit la sanatatelatineacasa.ro de unde să ne cumpărăm online vitaminele, mineralele și alte produse de sănătate preferate fără să mai fie nevoie să ne deplasăm lunar până la farmacie doar pentru acestea acum în plină pandemie când, ca măsură suplimentară de precauție, consider ar trebui să ieșim din casă numai dacă este imperios necesar. Produsele acestui magazin online dedicat sănătății provin de la mărci cunoscute și îndrăgite pentru calitatea de excepție și pentru un bun raport calitate/ cantitate/preț:

  • DOPPEL HERZ
  • PROTEFIX
  • ALPECIN
  • PLANTUR
  • RENOFIX
  • VAGISAN

Ori unele dintre aceste vitamine și suplimente alimentare ne-au ajutat, ori faptul că nu am ieșit din casă mai mult decât a trebuit, ori faptul că am purtat mască, am respectat acolo unde s-a putut distanțarea fizică și măsurile de igienă, ori faptul că poate nu am intrat în contact cu persoane infectate, ori toate acestea împreună au contribuit la faptul că în familia mea încă nu am luat virusul pandemic și sper să nici nu îl luăm.

De câțiva ani am devenit adepta suplimentelor alimentare pentru că am observat că numai din alimentație nu reușeam să îmi asigur necesarul zilnic de vitamine, minerale și tot ceea ce îi trebuie organismului meu pentru o bună funcționare. Deși producătorii specifică pe ambalaje că aportul de suplimente alimentare nu suplinește o alimentație variată eu am considerat că mi-e imposibil să mănânc zilnic toate felurile de mâncare și în cantitățile corecte ca să îmi iau necesarul zilnic de vitamine, minerale, fibre, proteine și tot ceea ce mai este necesar numai din alimentație.

Am preferat întotdeauna produsele de la Doppel Herz pentru că încă de la început când mi s-au recomandat și vândut în farmacii mi-au inspirat încredere, iar ulterior pentru faptul că nu mi-au provocat efecte adverse ci dimpotrivă mi-au creat impresia că își fac treaba și că își aduc contribuția la starea mea de bine. Aleg să le consumăm în continuare pe cele potrivite mie și familiei mele pentru că am convingerea că, în zilele noastre când până și despre fructe, legume, ouă și produse lactate nu mai avem certitudinea că sunt produse natural sau bio, când probabil orice produs cumpărat conține mai multe sau mai puține chimicale despre care nu știm în ce măsură ne afectează organismul, avem nevoie de suplimente alimentare care să își aducă aportul acolo unde alimentația poate că dăunează.

Citind pe site-ul sanatatelatineacasa.ro despre cele două mărci de șampoane și balsamuri de păr Alpecin și Plantur mi-am amintit reclamele de la televizor despre acestea și despre faptul că previn căderea părului, problemă pe care o am și eu la fel ca multe alte persoane. Sănătatea părului este foarte importantă, la fel de importantă ca și sănătatea corpului și de aceea trebuie să folosim produse naturale care dau rezistență și strălucire părului, cu rol de regenerare. Bineînțeles că sănătatea vine din interior și de aceea este binevenit și un supliment alimentar pentru piele, păr și unghii care chiar acum este la promoție în magazinul online sanatatelatineacasa.ro , în pachet cu alt supliment alimentar la fel de util.

Deși îmi doream ambele șampoane de păr și pe oricare l-aș fi cumpărat mi-ar fi părut rău că nu l-am cumpărat pe celălalt, am ales pentru început un șampon colorant brown Plantur pe care l-am și utilizat deocamdată o singură dată și îl voi folosi în continuare pentru că am observat efecte de colorare delicată de maro. Cred că totuși am greșit eu pentru că mi l-am aplicat pe părul umed și am masat până când s-a făcut spumă, însă data viitoare experimentez să îl aplic pe părul uscat exact așa cum se aplică o vopsea de păr obișnuită.

Înainte de a utiliza șamponul am citit din nou pe site și am observat că trebuia să îmi cumpăr și să folosesc și balsamul colorant brown pentru o colorare mai intensă dar nu am fost atentă când am cumpărat șamponul color brown. Am citit și pe prospect că la utilizări succesive colorarea se intensifică și sper să obțin efecte bune de colorare în timp ca să nu mai am nevoie de vopsea de păr. Pe prospect mai scria că șamponul colorant Plantur se utilizează între două vopsiri ale părului pentru a colora firele de păr albe crescute la rădăcină, însă eu mi-aș dori să nu îmi mai vopsesc părul niciodată cu produse chimice și să utilizez numai un astfel de șampon care trebuie ținut pe păr numai 2-5 minute funcție de cât de intensă dorim colorarea și care totodată contribuie la întârirea rădăcinilor firelor de păr.

Data viitoare voi cumpăra de pe site și un balsam de păr brown color pentru că îmi place nuanța frumoasă a șamponului de maro închis lucios și chiar cred că voi obține culoarea aceasta pe păr dacă utilizez concomitent cele două produse. Bineînțeles că nu voi face comandă numai de un singur produs, ci îmi voi cumpăra încă un șampon colorant brown și toate suplimentele alimentare de care avem nevoie pentru că toate comenzile pe site-ul sanatatelatineacasa.ro în valoare de peste 200 lei sunt scutite de taxa de transport, iar pentru comenzile în valoare mai mică de 200 lei se percepe o taxă de transport de 15 lei.

Vizitează și tu magazinul online sanatatelatineacasa.ro pentru că produsele sunt de bună calitate, mărcile produselor sunt foarte cunoscute, iar livrarea și consultanța cu siguranță te vor cuceri ca să devi client fidel. Fă-ți cumpărăturile online pentru că online este mereu deschis, din confortul casei tale pe internet la un calculator, laptop sau telefon mobil poți să stai oricât pe site-urile magazinelor, te poți documenta despre produse, poți adăuga tot ceea ce dorești în coșul de cumpărături, poți să ștergi produse din coș și să adaugi altele pânâ când te hotărăști cum va arăta comanda pe care vrei să o plasezi pe site, să o primești acasă și să o plătești la curier, evitând contactul social în procesul de cumpărare.

Lasă-ne un comentariu aici pe blogul site-ului promotieonline.com dacă ai cumpărat și utilizat produsele despre care am scris în această postare și despre modul în care au contribuit la starea ta de bine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s