Cămăși, pantaloni, pantofi și accesorii vestimentare pentru bărbați

Am ales în prezentarea fotografică de mai sus o parte dintre articolele vestimentare indispensabile pentru bărbatul modern și elegant căruia nu ar trebui să îi lipsească din garderobă cămășile, pantalonii, pantofii și accesoriile vestimentare pentru bărbați, cravatele, papioanele și șosetele înalte pentru participarea la evenimente, ocazii deosebite, prezența sau activitatea într-un birou, precum și pentru a fi purtate zilnic funcție de personalitatea și stilul fiecăruia.

Pentru a fi elegant într-o zi obișnuită la birou, la un eveniment sau la o ieșire în oraș cu prietenii trebuie pus accent în principal pe calitatea bună a produselor și mai puțin pe cantitatea lor, fără ca neapărat acestea să provină de la case de modă celebre și să coste o avere. Exact asta oferă magazinul online românesc Gama, produsele elegante și moderne de bună calitate din colajul foto și multe altele la prețuri rezonabile, deseori la promoție online:

 • cămăși albe;
 • cămăși uni;
 • cămăși cu imprimeuri;
 • cămăși cu carouri;
 • cămăși cu dungi;
 • cămăși cu mânecă scurtă;
 • cămăși mărimi mari;
 • cămăși bărbați înalți;
 • sacouri
 • pantaloni casual chino slim bumbac;
 • pantofi din piele eleganți;
 • cravate;
 • papioane;
 • butoni;
 • șosete înalte;
 • măști de protecție reutilizabile;
 • costume.

Dacă vei considera că această postare poate fi interesantă numai pentru domni, eu dimpotrivă, cred contrariul, consider că ne interesează și pe noi doamnele și domnișoarele în egală măsură pentru că și ei, bărbații, merită să fie răsfățați de noi exact așa cum nouă ne face plăcere ca ei să fie atenți cu noi. Cu siguranță că în viețile noastre există un soț, un tată, un bunic, un prieten, un iubit, un fiu, soțul celei mai bune prietene, un verișor, un bun amic cărora se poate ivi ocazia să le facem un cadou.

Întotdeauna cu o cămașă, o cravată, pantofi sau un alt accesoriu masculin de bună calitate vom ieși din impas într-o astfel de împrejurare, iar lor să le facem o bucurie și să le arătăm că sunt importanți pentru noi. Pentru ca darul tău să fie perfect trebuie să cunoști ceea ce îi place să poarte, ceea ce și-ar dori și i-ar face plăcere să primească, sau ceea ce știi că îi lipsește sau nu are suficient în garderobă, scopul fiind să îi faci o surpriză frumoasă.

Nu trebuie să aștepți ziua lui de naștere, Paștele, Crăciunul sau aniversarea voastră ca să îi faci un cadou, ci poți face din orice zi un motiv să îl încânți cu un dar frumos ca să îl faci să simtă că îți pasă și că te-ai gândit la el, că el ocupă un loc important în viața ta.

Fie că este îmbrăcată pentru un eveniment formal, un eveniment informal sau pentru o zi obișnuită la serviciu, o cămașă clasică din bumbac regular cu 3% elastan va fi în toate cazurile o alegere potrivită. Se poartă de asemenea cămășile slim în diferite culori uni sau în combinații de culori cu imprimeuri în material, cu motive geometrice, flori, carouri.

Îmbrăcat cu o cămașă din bumbac de bună calitate în combinație cu o cravată asortată, o pereche de pantaloni slim din bumbac bun de diferite culori asortată și cu o pereche de pantofi din piele naturală bine lucrați de la Gama cu siguranță orice bărbat nu va trece neobservat, va lăsa impresia de eleganță, bun gust, rafinament.

Există destul de multe persoane care nè privesc critic ținutele vestimentare și ne apreciază valoarea umană după felul în care ne îmbrăcăm în detrimentul calităților personale, iar dacă aceste persoane au un cuvânt de spus în poziția noastră socială și/ sau profesională este indicat să alocăm timp și bani pentru a adopta ținute vestimentare adecvate și de bună calitate în fiecare zi, în orice împrejurare.

În toate cazurile trebuie să ținem cont de modul în care ne simțim noi în hainele pe care le alegem și cu care ne îmbrăcăm și vei observa că o ținută vestimentară frumoasă, adecvată situației pentru care o purtăm, care ne face să ne placă ceea ce vedem în oglindă și în care ne simțim confortabil și totodată modern, dar elegant, vor contribui la creșterea stimei de sine și la părerea pe care ceilalți și-o formează despre noi.

Privește-te în oglindă îmbrăcat dezordonat și apoi îmbrăcat elegant și dacă vei înțelege diferența atunci trebuie să adopți ținutele vestimentare în care îți place ceea ce vezi pentru că și ceilalți ne văd la fel și își formează impresiile despre noi și raportat la îmbrăcămintea noastră. Sigur că suntem învățați să ne spunem că părerea celorlalți nu contează și că important este să ne simțim noi bine, însă din păcate lucrurile în societate nu stau chiar așa.

Imaginează-ți că te prezinți la un interviu, la o cină de afaceri sau o altă întâlnire la restaurant, la un dineu, la o cununie civilă, la o nuntă, într-o instituție publică, la un birou, la un alt eveniment îmbrăcat în trening cu tricou și adidași care te fac să te simți confortabil și vei înțelege imediat că nu ești îmbrăcat adecvat și că nu te vei simți bine într-o astfel de împrejurare văzându-i pe toți ceilalți îmbrăcați elegant.

Chiar dacă îți plac ținutele sport, există și ținute sport elegante, iar pentru evenimente sau pentru o zi obișnuită la un birou vei avea întotdeauna nevoie de îmbrăcăminte variată de calitate pe care să o schimbi și să o asortezi: cămăși, cravate, pantaloni, pantofi din piele naturală.

Oricâte astfel de articole vestimentare vei cumpăra, vei observa că niciodată nu sunt prea multe și nu vor rămâne neîmbrăcate prea mult timp, iar cu cât te vei îmbrăca diferit în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi, cu atât te vei simți mai bine, pentru că nu doar femeile trebuie să fie mereu aranjate, ci și bărbații.

Sper că invitația mea de a vizita magazinul online gama.ro dedicat produselor pentru bărbați răspunde unor nevoi de a reînnoi sau completa garderoba cu cămăși, pantaloni, pantofi și accesorii vestimentare pentru bărbați sau de a le face un cadou cuiva drag.

Sursa articolului: gama.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s