Bijuterii excepționale din aur, argint și materiale inoxidabile

Dintre cele mai frumoase bijuterii de pe internet le-am ales pe cele din fotografiile de mai sus – bijuterii excepționale din aur, argint și materiale inoxidabile: inele, brățări, coliere, pandantive, lănțișoare pentru femei și bărbați, dar și bijuterii pereche pentru cupluri -, iar diferența până la 25000 de produse te invit să le descoperi în bijuteria online bijuterii-eshop.ro pe care am găsit-o pe internet de curând.

Am studiat site-ul, mi-au plăcut multe produse, pentru unele pe care am decis că le voi cumpăra aștept o promoție online, însă nu a fost posibil să le selectez pentru colajul foto pe cele mai frumoase pentru că toate bijuteriile din acest magazin online sunt reușite și apte să satisfacă o multitudine de preferințe.

Bijuteriile din aur cel mai probabil nu se vor devaloriza în timp, achiziționarea acestora fiind o investiție și un mod de economisire, un mod frumos, modern și elegant în care ne putem accesoriza ținutele vestimentare, sau un prețios cadou memorabil.

Putem să alegem să purtăm bijuterii clasice care nu se demodează în timp, bijuterii de zi sau de seară, bijuterii de ocazie cu multe pietre și cercei lungi sau orice ne face plăcere pentru că avem dreptul să ne simțim bine cu bijuteriile pe care le purtăm fără să ținem cont de părerea critică a nimănui.

Pentru fiecare achiziţie realizată din acest magazin online vom primi în contul de pe site aşa numitele puncte de loialitate pe care le putem folosi pentru a obţine diverse reduceri conform sumei rezultate din punctele de loialitate.

La fiecare comandă, care conţine produse din aur pe care o plasăm în acest magazin online primim gratuit un certificat care să ateste puritatea aurului, care este verificat de Direcţia de Metale Preţioase a Republicii Slovacia.

Aici ne așteaptă săptămânal ofertele de weekend când putem alege 2 produse la preţ de 1, o bijuterie gratuit sau reduceri speciale la produsele selectate. Vom putea participa la diferite concursuri interesante pe pagina de Facebook a magazinului bijuterii-eshop.ro de unde putem obţine bijuterii valoroase sau cupoane de reducere.

La fiecare comandă mai mare ni se promite un mic cadou, la produsele din aur vom primi o punguţă de cadou, o cutiuţă de cadou şi un material special destinat curăţării aurului care va garanta o lustruire şi o strălucire continuă pentru bijuteria achiziţionată, iar la fiecare comandă cu bijuterii din argint vom primi și o punguţă de cadou.

Vom beneficia de asemenea de transport gratuit pentru orice comandă în valoare de minim 150 lei, iar livrarea produselor se va face de regulă în 2-3 zile lucrătoare. Avem posibilitatea să plătim produsele în trei modalități dintre care o putem alege pe cea convenabilă la momentul plasării comenzii: plata în ramburs la primirea coletului, plata prin transfer bancar sau prin Webpay.

Așteptăm un comentariu aici pe blog privind bijuteriile excepționale din aur, argint și materiale inoxidabile care îți plac de la Bijuterii-Eshop, dacă ți-ai cumpărat câteva și pe care anume.

Sursa articolului: bijuterii-eshop.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s