FRUMUSEȚE SANATATE&NUTRITIE

Nutriție, sănătate, cosmetice mai ieftine în luna martie

Vrem să mâncăm mai sănătos, vrem să consumăm produse naturiste, apreciem din ce în ce mai mult produsele naturale, vrem să ne îngrijim cu produse naturiste dar ce facem în privința aceasta?

Unii ne ducem până la capăt ideea și o punem în practică, alții cumpărăm produse cu conținut mare de chimicale pentru că asta ne oferă piața ambalat mai frumos, la un preț mai bun, cu o publicitate mai agresivă.

Am căutat prin magazinele online care comercializează produse naturiste și am găsit o promoție online foarte utilă pe care o recomand în această postare la vegis.ro care este un magazin online certificat ecologic (RO-ECO-008) de către un organism românesc pentru evaluarea conformităţii produselor agricole ecologice.

Vegis.ro are lunar cele mai bune reduceri la produse optime pentru o nutriție adecvată și o sănătate bună, în luna martie oferta fiind foarte generoasă la alimente, produse cosmetice și suplimente:

  • – 20% REDUCERE la toate suplimentele și remediile Dacia Plant. Oferta este valabilă până pe 31.03 (ora 23:59) https://bit.ly/3bVqo9m
  • – 20% REDUCERE la toate produsele Solaris. Oferta este valabilă până pe 15.03 (ora 23:59) https://bit.ly/3uPoGic
  • – Gama Detenso de la Alevia – 20% REDUCERE la suplimentele selectate. Oferta este valabilă până pe 31.03 (ora 23:59) https://bit.ly/3dYk2so
  • – 10% REDUCERE la toate cosmeticele ayurvedice Khadi. Oferta este valabilă până pe 15.03 (ora 23:59) https://bit.ly/2OgaRZC
  • – Până la 32% REDUCERE la toate cosmeticele și pachetele promo Rețetele Bunicii Agafia. Oferta este valabilă până pe 31.03 (ora 23:59) https://bit.ly/3bahpBK
  • – 15% REDUCERE la produsele Solaray pentru sănătatea femeii. Oferta este valabilă până pe 15.03 (ora 23:59) https://bit.ly/3rb0vJ4
  • – Până la 25% REDUCERE la toate cosmeticele naturale Apiterra. Oferta este valabilă până pe 31.03 (ora 23:59) https://bit.ly/3e5v5zZ

Mai multe oferte speciale și voucherele active luna aceasta sunt disponibile aici: https://bit.ly/3dw7KaD

Pe site-ul Vegis.ro vei găsi garanția calității astfel: ”Fiecare produs din cele peste 6000 existente în stoc este însoțit de factură în original și provine fie direct de la producător, fie de la distribuitori autorizați, asigurându-se astfel originalitatea acestora. Fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoțit de factură și declarație de conformitate a calității produselor în conformitate cu legislația sanitară, sanitar-veterinară, legislația pentru siguranța alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE) și Sistemul de Management al Calității și Siguranței Alimentare.

De asemenea, toate produsele sunt însotite de specificațiile producătorului în ceea ce privește indicațiile terapeutice (pentru ce afecțiuni sunt recomandate), modul de administrare, precauții, contraindicații și alte informații asemănătoare.”

Pe site-ul vegis.ro vei găsi garanția returului astfel: dacă apreciezi că produsele primite nu corespund cerințelor tale din comandă poți returna coletul în termen de 30 de zile de la data primirii. Toate coletele părăsesc depozitul vegis.ro în cele mai bune condiții din punct de vedere al ambalării, însă, în cazul în care, din diverse motive, coletul tău este deteriorat în momentul primirii, la cererea ta ți se vor înlocui produsele afectate sau ți se va înapoia în cont contravaloarea comenzii tale, fără nicio problemă!

Comenzile a căror valoare (fara transport) depășeste suma de 150 de lei (TVA inclus) beneficiază de livrare gratuită prin intermediul uneia dintre următoarele firme de curierat (la alegere): Fan Courier sau Urgent Cargus.

Nu există valoare minimă a comenzii, iar dacă vrei poți să comanzi chiar și numai un singur produs, însă poți beneficia de un program de fidelizare a clienților prin care 1% din valoarea comenzii se va transforma în puncte de fidelitate pe care dacă dorești le vei putea folosi la plata următoarelor comenzi.

Să beneficiem de aceste oferte cu importante reduceri de prețuri pentru o nutriție naturistă, pentru o îngrijire a pielii cu cosmetice naturiste, să beneficiem de darurile naturii comercializate de magazine online specializate ca să avem siguranța că vom cumpăra online produse naturiste de bună calitate din surse sigure.

Dacă ți-au plăcut promoțiile online prezentate și deja ai beneficiat de ele lasă-ne un comentariu cu experiența pe care ai avut-o făcând aceste cumpărături online și cu impresia ta despre produse.

Îți mulțumesc pentru timpul petrecut ca să citești bloģul meu!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: