Nutriție, sănătate, cosmetice cu produse naturiste de pe Vegis

Vrem să mâncăm mai sănătos, vrem să consumăm produse naturiste, apreciem din ce în ce mai mult produsele naturale, vrem să ne îngrijim cu produse naturiste dar ce facem în privința aceasta? Unii ne ducem până la capăt ideea și o punem în practică, alții cumpărăm produse cu conținut mare de chimicale pentru că asta ne oferă piața ambalat mai frumos, la un preț mai bun, cu o publicitate mai agresivă.

Am căutat prin magazinele online care comercializează produse naturiste și am găsit de fiecare dată câte o promoție online foarte utilă pe site la Vegis care este un magazin online certificat ecologic (RO-ECO-008) de către un organism românesc pentru evaluarea conformităţii produselor agricole ecologice.

Am putea lua decizia ca începând de acum să consumăm numai produse alimentare pentru un stil de viață sănătos – alimente bio, raw, vegane, alimente fără zahăr, gluten sau fără sare, 100% naturale! Alimentele sunt cele care ne dau energia necesară în fiecare zi, iar o dietă sănătoasă are efecte benefice atât asupra stării fizice, cât și asupra dispoziției psihice.

Spre exemplu mierea crudă este unul dintre cele mai pure alimente care poate fi consumat ca atare. Aceasta conține vitamine, enzime, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive benefice pentru sănătatea noastră. S-a scris mult despre faptul că mierea este indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Apreciez că toate produsele apicole naturale ne fac bine dacă le includem în alimentație.

Pe site-ul vegis.ro am găsit garanția calității astfel: ”Fiecare produs din cele peste 6000 existente în stoc este însoțit de factură în original și provine fie direct de la producător, fie de la distribuitori autorizați, asigurându-se astfel originalitatea acestora. Fiecare produs care intră în stocul acestui magazin este însoțit de factură și declarație de conformitate a calității produselor în conformitate cu legislația sanitară, sanitar-veterinară, legislația pentru siguranța alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE) și Sistemul de Management al Calității și Siguranței Alimentare.

De asemenea, toate produsele sunt însotite de specificațiile producătorului în ceea ce privește indicațiile terapeutice (pentru ce afecțiuni sunt recomandate), modul de administrare, precauții, contraindicații și alte informații asemănătoare.” Este foarte important să avem garanția calității când ne gândim la nutriție, sănătate, cosmetice cu produse naturiste, mai ales dacă nu am studiat chimie alimentară sau nutriție ca să înțelegem toate specificațiile de pe etichetele produselor pe care le cumpărăm.

Tot în acest magazin online sunt peste 2000 de produse cosmetice bio cu plante și ingrediente provenite din culturi organice, cosmetice ayurvedice, vegane, fără parabeni, fără SLS, handmade și bineînțeles, o selecție importantă de cosmetice românești de la cei mai renumiți producători.

Mă tentează toate produsele naturiste de la o vreme și am încercat să le includ în alimentație și în rutina de îngrijire zilnică, dar încă nu am devenit vegani și nici nu ne-am propus deocamdată, fiind adepții unei diete pe cât posibil echilibrată. Ție nu ți se pare benefic să includem în consum cât mai multe produse naturiste?

Cred că voi deveni clientă fidelă a magazinului online Vegis.ro pe care deja îl și recomand atât pentru promoțiile online pe care le are frecvent pe site, pentru produsele pe care le-am văzut dintre care și obișnuim să consumăm câteva, dar și pentru că toate comenzile a căror valoare depășeste suma de 150 de lei beneficiază de livrare gratuită prin intermediul uneia dintre următoarele firme de curierat (la alegere): Fan Courier sau Urgent Cargus.

Nu există valoare minimă a comenzii, iar dacă vrem putem să comandăm chiar și numai un singur produs și în plus beneficiem de un program de fidelizare a clienților prin care 1% din valoarea comenzii se va transforma în puncte de fidelitate pe care dacă doreim le vom putea folosi la plata următoarelor comenzi.

Îți propun să beneficiem de aceste oferte cu importante reduceri de prețuri pentru nutriție, sănătate, cosmetice cu produse naturiste de pe Vegis, să beneficiem de darurile naturii comercializate de magazine online specializate ca să avem siguranța că vom cumpăra online produse naturiste de bună calitate din surse sigure.

Tu ce produse naturiste folosești și recomanzi? Lasă-ne un comentariu ca să deprindem și noi obiceiurile sănătoase ale familiei tale.

Sursa articolului: vegis.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s