CĂRȚI&TIMP LIBER

Cărți cu cele mai frumoase povesti pentru copii

Am selectat in galeria foto de mai sus 20 dintre cele mai frumoase cărți de povești pentru copii, pe care dacă te grăbești le vei putea cumpăra online la prețul incredibil de mic de 10 lei fiecare. Îți vine să crezi, 10 lei o carte?

Tot ceea ce trebuie să faci este să dai un clic pe imaginea de mai jos care te va conduce în librăria online libris.ro unde poți alege dintre 4500 de titluri de cărți pentru adulți și pentru copii.

O surpriză frumoasă urmată de încă una: toate comenzile online cu plata la curier în valoare de minim 90 lei și toate comenzile cu plata la oficiul poștal în valoare de minim 150 lei beneficiază de transport gratuit.

Dar nu e obligatoriu să comanzi cărți de atâția bani, valoarea comenzii poate fi oricât de mică, poți să comanzi chiar și numai o singură carte în valoare de 10 lei, însă va trebui să plătești taxa de transport în valoare de 9,9 lei.

Dacă oferta librăriei online ți se pare tentantă și vrei să beneficiezi de ea, atunci va trebui să te grăbești să plasezi o comanda pentru că stocurile sunt limitate. Având în vedere prețul incredibil de mic de doar 10 lei pentru o carte, chiar nu mai avem nici o scuză să nu ne completăm bibliotecile și să nu citim.

Vei găsi în librăria online cărți pentru toate preferințele pentru adulți și pentru copii. Am ales să prezint doar cărțile pentru copii în fotografiile de mai sus pe care le poți vedea cu clicuri succesive pentru că trebuie să ne aducem fiecare contribuția cum putem la orientarea spre lectură a tinerelor generații, la formarea desprinderii de a citi, la aprecierea cărților și la pătrunderea în lumea descrisă în ele.

Cumpără-i cărți copilului tău acum când sunt la 10 lei, învață-l să le prețuiască, să le citească și să învețe din ele și va deveni persoana care te va umple de admirație și de mândrie.

Și noi adulții trebuie să ne permitem să evadăm zilnic din viața cotidiană citind în câte o carte, timp în care gândurile, grijile, temerile, nesiguranța se vor domoli până când vor fi abandonate și înlocuite cu stări pozitive, cu noi valori, iar creativitatea, imaginația, vocabularul vor fi îmbunătățite.

Și pentru că meriți vești cu adevărat bune iată încă una: în luna martie, toate titlurile Nemira sunt în campania 2+1 GRATUIT.

Poți să faci cele mai bune cumpărături online la promoție de la libris.ro, profită acum și completează biblioteca familiei tale cu cele mai îndrăgite cărți la prețuri foarte bune.

Aștept cu interes un comentariu în care să ne povestești ce cărți ai reușit să îți cumperi din promoția aceasta și bucuria pe care ai făcut-o celor dragi când ai primit coletul cu cărțile.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: