Construiești, renovezi? Tot ce ai nevoie găsești aici

Fie că ai de renovat, reparat, construit, șlefuit, vopsit, tăiat, tuns, înșurubat sau găurit, la MatHaus ai peste 30,000 articole la cele mai bune prețuri,  adică tot ce e necesar: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădină, găsești totul pregătit să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect.

Produsele pe care le poți comanda online de la MatHaus acoperă toate nevoile pe care le-ai putea avea pentru casa ta în domeniile menționate: construcții, acoperișuri și hidroizolații, finisaje și amenajări interioare, decorațiuni, electrice, scule și unelte, curte și grădină, instalații termice și sanitare, gresie și faianță, mobilă, bucătărie, baie.

Vei găsi de asemenea în magazinul online MatHaus și utilaje pentru grădină pe care le poți comanda online și le primești acasă: mașini de tuns iarba și accesorii, timmere electrice și motocoase, motosape, motocultoare și accesorii, drujbe și accesorii, atomizoare, suflante frunze și pulverizatoare, aparate de spălat cu presiune, mori zdrobitoare și curățătoare cereale, fructe, legume, freze pentru zăpadă, uleiuri, lubrifianți și vaselină.

Pentru o construcție rezistentă și sigură, alege materiale de zidărie care respectă standardele de calitate impuse în domeniul construcțiilor. MatHaus îți oferă o gamă variată de cărămizi, pavele sau borduri furnizate de cei mai apreciați producători. Asigură de asemenea transportul specializat, produsele fiind manipulate în deplină siguranță. Materialele de zidărie sunt trimise la locul construcției, indiferent de locul din țară în care construiești.

Ai nevoie de un ciment cu întărire rapidă pentru a pune în operă betoane într-un timp cât mai scurt, cu rezultate rezistente și de durată? Aici găsești produse care răspund nevoilor variate de construire sau renovare. Iți oferă transport specializat. Sacii de ciment ajung în cele mai bune condiții direct pe șantier.

Găsești cărămidă de calitate, de la branduri mari: Porotherm, Brikston Soceram, Cemacom. Poți alege orice tip de cărămidă în funcție de proiect. Iți oferă consiliere telefonică pentru siguranța alegerilor și livrare direct pe șantier cu transport specializat și descărcare mecanizată.

Vata minerală este recomandată în multe lucrări de izolație termică atât la exterior cât și la interior. La MatHaus găsești vată minerală la prețuri avantajoase. Într-o casă izolată corespunzator cu vată bazaltică sau vată de sticlă, iarna va fi mai calduroasă și vara mai răcoroasă, oferindu-ți confort termic sporit și facturi mai mici la utilități.

Iți oferă o gamă diversificată de modele de plasă sudată, precum și distanțieri pentru plasa sudată. Poți comanda online 24/7 aceste produse și beneficiezi de transport specializat, oriunde în țară, pentru ca plasa sudată să nu sufere deformări sau deteriorări, în timpul livrării.

Aici găsești cele mai bune tipuri de oțel utilizate pentru armarea betoanelor. Comanzi online cantitatea dorită și ai asigurat transport specializat oriunde în țară. Oferă servicii de fasonare și debitare a oțelului beton, în funcție de specificațiile proiectului. De asemenea, în gama de accesorii găsești și distanțieri pentru plasa sudată, la prețuri avantajoase.

Cu o rezistență foarte bună, ușor de manevrat și de pus în operă, OSB-ul din acest magazin online este semifabricatul ideal pentru numeroase aplicații: construcții noi, amenajări interioare sau renovări.

Dacă ai nevoie de plăci de gips carton pentru amenajări interioare sau exterioare, îți oferă o gamă variată de produse potrivite proiectului tău. Toate modelele de plăci de gips carton din magazinul online oferă o izolare fonică și termică eficientă, sunt ușor de montat, subțiri (nu ocupă mult din suprafața utilă) și simplu de zugrăvit. În plus, primești comanda rapid, oriunde în România, prin intermediul serviciului de livrare specializată.

La MatHaus cumperi online din același loc toate elementele pentru realizarea unui gard metalic: panouri de gard, plase de gard (sudate și împletite), șipcă de gard, stâlpi de gard și accesorii de prindere.

Foarte importantă pentru orice clădire este sursa de încălzire, centralele și cazanele termice fiind unele dintre ele pe care le vei găsi pe site dacă vei vizita magazinul online.

Atunci cand ai un sistem de încălzire care folosește lemn și peleți, înseamnă că ai grijă să faci din timp aprovizionarea cu materia primă necesară. La MatHaus în magazin găsești peleți din rumeguș sau brichete din lemn. Primești sacii/ pachetele direct la tine acasă, oriunde în țară, tu doar plasezi comanda online. E simplu, rapid și confortabil!

Nu contează cât de complicat este proiectul clientului, dacă vorbim de reamenajarea unui apartament sau construcția de la zero a unei case, în acest magazin online găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc pentru că MatHaus este specializat în furnizarea materialelor de construcții și în livrarea lor oriunde în țară, direct pe șantier. Consultă și categoria de utilaje pentru grădină și alege produsele care-ți fac munca mai ușoară.

Sper că ți-a fost utilă această postare pentru că în cazul în care construiesti, renovezi, tot ce ai nevoie gasesti aici dacă vei vizita magazinul online mathaus.ro.

Sursa articolului: mathaus.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s