HOME&DECO

Construiesti, renovezi? Tot ce ai nevoie gasesti aici

Fie că ai de renovat, reparat, construit, șlefuit, vopsit, tăiat, tuns, înșurubat sau găurit, la MatHaus ai peste 30,000 articole la cele mai bune prețuri,  adică tot ce e necesar: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădină, găsești totul pregătit să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect.

Produsele pe care le poți comanda online de la MatHaus acoperă toate nevoile pe care le-ai putea avea pentru casa ta în domeniile menționate:

 experience.

Vei găsi de asemenea în magazinul online MatHaus și utilaje pentru grădină pe care le poți comanda online și le primești acasă:

MatHaus are avantajul unic că livrează oriunde produsele comandate fie prin impresionanta flotă internă formată din 1000 de camioane de diferite dimensiuni, fie prin rețelele tradiționale de servicii de curierat.

Pentru o construcție rezistentă și sigură, alege materiale de zidărie care respectă standardele de calitate impuse. MatHaus îți oferă o gamă variată de cărămizi, pavele sau borduri furnizate de cei mai apreciați producători. Asigură de asemenea transportul specializat, produsele fiind manipulate în deplină siguranță. Materialele de zidărie sunt trimise la locul construcției, indiferent de locul din țară în care construiești.

Ai nevoie de un ciment cu întărire rapidă pentru a pune în operă betoane într-un timp cât mai scurt, cu rezultate rezistente și de durată? Aici găsești produse care răspund nevoilor variate de construire sau renovare. Iți oferă transport specializat. Sacii de ciment ajung în cele mai bune condiții direct pe șantier.

Găsești cărămidă de calitate, de la branduri mari: Porotherm, Brikston Soceram, Cemacom. Poți alege orice tip de cărămidă în funcție de proiect. Iți oferă consiliere telefonică pentru siguranța alegerilor și livrare direct pe șantier cu transport specializat și descărcare mecanizată.

Vata minerală este recomandată în multe lucrări de izolație termică atât la exterior cât și la interior. La MatHaus găsești vată minerală la prețuri avantajoase. Într-o casă izolată corespunzator cu vată bazaltică sau vată de sticlă, iarna va fi mai calduroasă și vara mai răcoroasă, oferindu-ți confort termic sporit și facturi mai mici la utilități.

Iți oferă o gamă diversificată de modele de plasă sudată, precum și distanțieri pentru plasa sudată. Poți comanda online 24/7 aceste produse și beneficiezi de transport specializat, oriunde în țară, pentru ca plasa sudată să nu sufere deformări sau deteriorări, în timpul livrării. Prețuri avantajoase, pentru fiecare buget în parte!

Aici găsești cele mai bune tipuri de oțel utilizate pentru armarea betoanelor. Comanzi online cantitatea dorită și ai asigurat transport specializat oriunde în țară. Oferă servicii de fasonare și debitare a oțelului beton, în funcție de specificațiile proiectului. De asemenea, în gama de accesorii găsești și distanțieri pentru plasa sudată, la prețuri avantajoase.

Cu o rezistență foarte bună, ușor de manevrat și de pus în operă, OSB-ul este semifabricatul ideal pentru numeroase aplicații: construcții noi, amenajări interioare sau renovări. Câștigă timp și comandă online OSB la dimensiunile necesare proiectului tău!

Dacă ai nevoie de plăci de gips carton pentru amenajări interioare sau exterioare, îți oferă o gamă variată de produse potrivite proiectului tău. Toate modelele de plăci de gips carton din magazinul online oferă o izolare fonică și termică eficientă, sunt ușor de montat, subțiri (nu ocupă mult din suprafața utilă) și simplu de zugrăvit. În plus, primești comanda rapid, oriunde în România, prin intermediul serviciului de livrare specializată.

La MatHaus cumperi online din același loc toate elementele pentru realizarea unui gard metalic: panouri de gard, plase de gard (sudate și împletite), șipcă de gard, stâlpi de gard și accesorii de prindere. Poți plasa comanda oricțnd și iți oferă transport specializat, oriunde în țară. La MatHaus găsești mereu prețuri avantajoase și asistență tehnică prin telefon!

Atunci cand ai un sistem de încălzire care folosește lemn și peleți, înseamnă că ai grijă să faci din timp aprovizionarea cu materia primă necesară. La MatHaus în magazin găsești peleți din rumeguș sau brichete din lemn. Primești sacii/ pachetele direct la tine acasă, oriunde în țară, tu doar plasezi comanda online. E simplu, rapid și confortabil!

Nu contează cât de complicat este proiectul clientului, dacă vorbim de reamenajarea unui apartament sau construcția de la zero a unei case, pe mathaus.ro găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc pentru că MatHaus este specializat în furnizarea materialelor de construcții și în livrarea lor oriunde, chiar și în vârf de munte.

Consultă categoria de utilaje pentru grădină și alege produsele care-ți fac munca mai ușoară. Îți oferă utilaje de calitate, la prețuri avantajoase, potrivite atât pentru grădinari profesioniști, cât și amatori. Dacă ai întrebări despre produse sau nu știi care sunt utilajele potrivite pentru tine, apelează la serviciul de consiliere telefonică specializată pe care MatHaus îl are la dispoziția ta.

Dacă acest articol ți-a fost de folos poți să îl salvezi și să îl recitești mai târziu când vei avea nevoie să îți cumperi ceva pentru casă la un preț bun și să consulți oferta cu clic pe fiecare imagine sau text de culoare albastră care te interesează la un moment dat.

Dacă apreciezi că și alte persoane ar putea fi interesate de ofertele avantajoase prezentate distribuie articolul prin rețelele sociale, iar dacă dorești să ne împărtășești experiența ta în domeniul prezentat poți să ne lași un comentariu la acest articol.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: