CREDITE INFORMATII UTILE

De unde pot să iau un credit online?

Dacă am încercat să iau un credit de la instituții financiare dar nu am îndeplinit condițiile și am fost respins sau am făcut prea multe drumuri și m-au amânat, ori dacă am istoric negativ de plată, de unde mai pot să iau un credit când am nevoie de bani împrumut? Din fericire orice problemă din viață are o soluție dacă punem întrebările potrivite și căutăm răspunsurile adecvate.

Dacă până acum ai căutat fizic răspunsuri la această întrebare, îți recomand să cauți soluția și în mediul online, iar acest articol îți va prezenta cele mai bune răspunsuri pe care le-am găsit la întrebarea: de unde pot să iau un credit online?

Vei găsi mai jos în acestă pagină șapte instituții financiare de la care poți obține un credit online cu posibilitatea să alegi la care și la câte dintre acestea aplici online pentru a obține un împrumut în funcție de condițiile pe care le îndeplinești și de suma de bani pe care o dorești.

Este comod să aplici pentru un credit online pentru că nu este nevoie să te deplasezi la ghișeu, fiind necesar doar să completezi formularul pus la dispoziție online. Poți trimite cererea de credit rapid oricând, chiar și noaptea, chiar și în weekend, chiar și în zilele de sărbători legale! Pe internet poți să faci cumpărături online și să găsești bani online foarte ușor oricând dorești.

Ai imediat posibilitatea să accesezi un credit rapid pentru că decizia de acordare se ia repede. Banii sunt foarte ușor de rambursat pentru că poți rambursa creditul imediat prin transfer bancar.

1. Împrumut până la salariu cu dobândă corectă puteți obține de la o insituție financiară nebancară (IFN) denumită OceanCredit care se adresează persoanelor fizice și care activează în piața creditelor de peste 5 ani, timp în care a construit o platformă automatizată care poate acorda credite 100% online, non stop chiar și în weekend, chiar și noaptea.

Dobânda oferită de OceanCredit este de 3 – 6 ori mai mică decât norma în domeniu deoarece se adresează unui segment de clienți responsabili, filtrați pe baza scorului FICO de la Biroul de Credit.

Credit până la salariu CRAB
Până la 1500 lei (15 zile)
Exemplu:
1000 lei pentru 15 zile
Dobândă totală – 46.1 lei
De rambursat – 1046.1 lei

Credit pe termen scurt PINGUIN
Până la 4500 lei (90 de zile) Exemplu:
1000 lei pentru 90 de zile
Dobândă totală – 119.4 lei
De rambursat – 1119.4 lei

Procedura de aplicare pentru un potențial client: 1. Vizitatorul ajunge pe pagina IFN, 2. Aplică pentru un împrumut 3. Își află scorul în 3 pași simpli 4. Pe baza scorului obținut i se prezintă o ofertă personalizată de împrumut.

Aplicare și aprobare 100% automată, transfer de bani instant 24/7, în aproximativ 15 minute de la completarea formularului și aplicarea pentru un împrumut se poate face transferul banilor pe cardul tău bancar.

2. Creditele rapide reprezintă cea mai bună soluție pentru nevoile financiare mici și urgente. Poți alege între un credit pe terment scurt sau un credit în rate până la 10.000 Ron oricând de la Ferratumbank.ro.

Dacă îndeplinești condițiile următoare poți să aplici online chiar acum pentru un împrumut și în curând vei avea suma de bani de care ai nevoie! Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să completezi cu date reale formularul de cerere de împrumut.

Condiții: Vârsta minimă de 21 de ani * Nu ai un credit activ la Ferratum * Istoric pozitiv în biroul de credit * Date de contact valide: număr de telefon și email * Să fi angajat și/ sau să poți face dovada unui venit stabil.

Venituri lunare, indiferent de sursă, nu este necesar să aveți cont sau card bancar, pentru a solicita un credit rapid la Ferratum bank aveți nevoie de un număr de telefon mobil și adresa de email personală, poză buletin și dovada veniturilor (extras cont, adev. salariu, talon de pensie, etc.) se încarcă direct pe site la finalul completării solicitării de credit, pe whatsapp sau pe email la datele de contact pe care le veți găsi în pagina principală unde imediat ce dați clic pe link veți vedea o pagină nouă cu cursorul pe care trebuie să îl mutați până la suma pe care o doriți și să dați clic (sau apăsați) pe Cere acum (urmat de suma dorită în cifre formată din culisarea cursorului), apoi completați formularul cu datele personale solicitate și schimbând paginile completate cu clic pe Continuare.

3. Împrumut rapid, ieftin, ușor, discret, nimeni nu va afla faptul că pentru un moment aveți o dificultate financiară, de la o altă instituție financiară nebancară IFN care oferă credite rapide pe termen scurt CreditFix. Pentru a putea solicita un credit rapid solicitantul trebuie doar să selecteze suma și perioada dorită în pagina care se deschide pe site și să completeze cererea de credit cu toate datele solicitate de formular.

Documentele necesare sunt: copia C.I. și extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima lună încheiată, în cazul creditului cu card de venit, sau un extras care conține codul IBAN al unui cont personal. Se oferă credite de până la 3000 de lei pentru o perioadă de maximum 62 de zile.

Pentru primul împrumut, de până la 2000 de lei, dobânda este zero, pentru creditul cu card de venit! După finalizarea aplicației clientul poate primi banii pe cardul de salariu sau într-un contul personal, în aceeași zi.

Împrumutul oferit de CreditFix este foarte ușor de obținut întrucât condițiile de creditare și eligibilitate sunt: ● vârsta cuprinsă între 18 ani și 70 de ani ● încasarea venitului pe card sau deținerea unui cont bancar personal ● venit lunar net de minimum 500 de lei ● completarea cererii de credit pe site-ul CreditFix.ro ● trimiterea /încărcarea documentelor necesare aprobării (copie CI și extras de cont) ● date de contact valide (număr de telefon și adresă de e-mail).

Sunt acceptate și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit. Obține acum împrumutul de care ai nevoie!

4. Îți trebuie rapid o sumă de bani dar nu ai de unde să o iei? Apelând la o instituție financiară nebancară (IFN) specializată vei avea un împrumut rapid fără să te rogi de nimeni sau să îți fie jenă de situație! Aplică acum cu un clic la CreditPrime.

Ce se oferă: – O formă de aplicare comodă – 100% online – Dobândă 0% primele 30 de zile pentru clienții noi. – Suport telefonic pas cu pas – clienții care doresc vor fi sunați – Aprobare cerere în maxim 2 minute – Toate modalitățile de plată posibile – cash, card, cont bancar. – Suma împrumutului: 200-4000 lei – Termen valabilitate împrumut: 24 luni.

Potențialul client care aplică pentru un împrumut rapid trebuie să îndeplinească următoarele condiții: – Să fie cetățean român – Vârsta minimă 22 de ani – Să fie solicitant nou (neînregistrat anterior în baza noastră de date) – Solicitantul trebuie să se înregistreze cu date reale și să răspundă la telefon – Să ataşeze copia CI – Să aibă venit lunar constant.

Alte avantaje: – Produsul este super competitiv extrem de rapid pentru că decizia de creditare se ia în maxim 2 minute. – Nu se cer clienților garanții, cont în bancă sau istoric de creditare impecabil. – Accesibilitate non stop 24 ore/7 zile și foarte receptivi. – Eliberarea împrumutului se face prin transfer pe card, cont bancar sau direct numerar.

5. Păstrează prietenii și rudele aproape fără să le ceri bani împrumut, la nevoie solicită un credit online de la prima companie din România specializată în Credite Până la Salariu – împrumuturi rapide, oferite online, având ca misiune să ofere o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor urgențe ale fiecărui client: VivaCredit.

Clienții beneficiează de 0% dobândă în primele 30 de zile. Atat timp cât nu vă folosiți de banii din linia de credit nu vă costă nimic, Zero!

Creditul Viva este o linie de credit, iar acest aspect le oferă clienților următoarele avantaje: – cererea se completează online în câteva minute și este aprobată pe loc. – clienților li se aprobă o sumă de bani, între 100 și 2000 lei, pe care o au la dispoziție tot timpul. – aceștia pot retrage bani oricând au nevoie, fără a mai trece printr-un nou proces de analiză și fără a semna un nou contract.

De asemenea clienții care au deschis această linie de credit pot retrage bani de mai multe ori în aceeași lună. – pentru a retrage bani, trebuie să între în contul lor de client sau să sune la numărul de telefon de pe site și banii vor fi transferați în maximum 2 ore.

La salariu, când este stabilită scadența, clientul plătește suma pe care a retras-o + dobânda acumulată până în acel moment. – dacă la scadență nu are toți banii, poate rambursa doar 10% din cât a utilizat + dobânda aferentă. Banii rambursați vor fi iar disponibili în contul clientului și îi va putea retrage când are nevoie.

Alte avantaje: – Transparenţă – veți ști de la început exact cât aveți de plată. Dobânda este fixă, costul nu se modifică pe durata creditului. – Rambursare anticipată fără comisioane sau alte penalităţi. – Acceptă și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

6. Hora Credit oferă primul împrumut fără dobândă în valoare de până la 3000 lei și cu o dobândă de 0,08% pentru împrumuturi între 3000 și 10000 lei.

Condițiile pentru a obține un împrumut online sunt: vârsta minimă de 19 ani, copie carte de identitate scanată și un cont bancar sau card bancar, fiind necesar să îți faci și un cont online pe site ca să poți să aplici pentru un credit online.

Poți rambursa împrumutul online prin card bancar direct din contul personal de pe site, la banca unde ai cardul bancar sau prin internet banking la banca unde ai contul cu card atașat sau la terminalul SelfPay cel mai apropiat, detaliile posibilităților de plată fiind pe site.

Poți obține împrumutul online Hora Credit în trei pași:

  • 1.Alege suma și perioada dorită, apoi apasă “APLICĂ ACUM”. Vârsta minimă pentru solicitarea împrumutului este de 19 ani.
  • 2. Completează formularul de înregistrare şi încarcă o copie a cărţii tale de identitate.
  • 3. Încarcă online în contul tău personal creat pe site o copie scanată (fotografie) a cărții de identitate și o copie a extrasului de cont bancar pe ultima lună (sau dovada venitului pe luna anterioară).

Ai posibilitatea să îți configurezi singur creditul online și să alegi între cele trei variante:

  • 1. Împrumutul cu maturitate până la 30 zile pe care îl rambursezi integral la scadență sau beneficiezi de extinderea automată a perioadei;
  • 2. Împrumut cu maturitate la 70 de zile se rambursează în cinci rate egale la interval de două săptămâni sau beneficiezi de extinderea automată a perioadei;
  • 3. Împrumut cu maturitate la 6 luni care se rambursează în șase rate lunare egale.

7. Ai nevoie de un împrumut și nu știi la cine să apelezi? Ai apelat deja la cunoștințe sau instituții financiare și ai fost respins sau amânat iar problema ta este urgentă? Obținerea unui credit 100% online este posibilă, este disponibilă oricând și este mai rapidă decât crezi! Dacă te afli în situația neplăcută de a nu avea bani poți să apelezi chiar acum la Credius.

Poți obține împrumutul direct în contul tău bancar fără să cunoască nimeni situația de moment în care te afli și poți să folosești banii pentru orice dorești, nimeni nu te va întreba pe ce i-ai cheltuit. Condiția este doar să îi rambursezi în termenul stabilit.

Pot obține un împrumut de la Credius și pensionarii indiferent de vârstă, fiind necesare un buletin sau o carte de identitate și ultimul talon de pensie.

Fără nici o discriminare Credius vă oferă până la 4000 lei indiferent de vârstă cu doar câteva clicuri și câteva date completate în formularul online din confortul casei, de la locul de muncă sau de oriunde ai o conexiune la internet și un terminal conectat la internet.

Timpul general de răspuns la comanda de credit online este de 60 de secunde, dar poate varia de la caz la caz.

Oferta de credite online pentru persoane juridice este optimizată pentru nevoile specifice ale mediului concurențial economic. Limitele generoase de creditare, procedurile rapide și flexibilitatea în analiza fiecărei solicitări de finanțare fac din produsele Credius o alegere fireasca pentru orice firmă care are nevoie de bani.

Dacă apreciezi util acest articol de pe blog te invit să lași un comentariu cu experiența pe care ai avut-o verificând ofertele de credite online și cu eventualele completări cu alte soluții la această întrebare ca să putem ajuta persoanele interesate.

Sursa articolului: instituțiile financiare nebancare menționate în text.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: