CĂRȚI

Cele mai bune cărți de cumpărat online

Ce cărți să mai citim? În primul rând să citim cărțile care ne sunt necesare pentru exercitarea profesiei, cei care suntem încă la studii să citim cărțile specifice și cursurile de specialitate, după aceea să citim cărți de dezvoltare personală, apoi să citim cărțile care ne relaxează și ne încântă și să nu uităm să le citim celor mici sau să îi îndemnăm să citească literatură specifică vârstei lor.

Să citim în fiecare zi câte ceva, orice carte ne face plăcere, pentru că citind facem conexiuni neuronale pe care nu le putem face navigând pe rețelele de socializare sau uitându-ne la televizor, pentru că această practică se pare că ne îndepărtează de momentul în care vârsta își va pune amprenta pe memorie și pe capacitatea de înțelegere, pentru că citind ne vom imagina peisaje, personaje, situații, obiecte, acțiuni și altele descrise în cărți și aceasta ne va juta să ne menținem creierul în bune condiții pentru cât mai mult timp.

Făcând o incursiune prin magazinele online care comercializează cărți am realizat că este imposibil să nu găsim ceva care să ne intereseze, să cumpărăm, să citim, să ne placă, să ne captiveze, să ne încânte, să ne modeleze, să ne formeze, să ne relaxeze, să ne stimuleze creativitatea, imaginația. Cele mai bune cărți pentru noi cel mai probabil nu vor coincide niciodată cu cele mai bune cărți care s-au scris.

Azi m-am oprit la magazinul online Elefant unde cu siguranță dintre cele mai bune cărți de cumpărat online le voi descoperi pe cele mai bune ca să vă simplific căutarea. În mod special îmi place magazinul online pentru că are pagini speciale pentru Top cărți citite în 2020 împărțit astfel: Top bestseller 2020, Top cărți pentru copii în 2020, Top ficțiune, Top young adult, Topul cărților de transformare personala și psihologie, Top biografii, Topul cărților de istorie, Top business, Top filosofie, Top știință și mediu, Top spiritualitate, Top carte practică.

La elefant.ro am găsit ​​Cărți în limba românăCarte stăină și multe promoții online și oferte speciale pe care vă invit să le vedeți. Încă de pe prima pagină mi-a atras atenția un titlu sugestiv: Unfu*k yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața de Gary John Bishop și nu m-am putut abține să nu mă gândesc că probabil a fost scrisă pentru oameni ca mine cu tendință de autosabotare cufundați în zona de confort.

”Trezește-te, ești o ființă miraculoasă! Ce te impiedică să trăiești cea mai bună dintre vieți? Majoritatea răspunsurilor la această întrebare s-ar referi la lucruri ca relațiile cu alți oameni, bani, slujbă sau circumstanțe nefavorabile. Niciuna dintre aceste explicații nu are vreo importanță. ”

Mi-am reamintit celebrul citat din Mahatma Gandhi: ”Când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniştit.”

S-ar putea să fie adevărat și să descoperim că tot ceea ce ni se întâmplă în viață depinde în principal de noi, că nu au influență asupra noastră decât oamenii, lucrurile și situațiile cărora noi le dăm voie să ne influențeze viețile pentru că le dăm prea multă importanță, în multe cazuri nemeritată.

Autorul deja mi-a stârnit curiozitatea astfel încât, uitându-mă să descopăr ce alte cărți a mai scris Gary John Bishop, am descoperit un titlu și mai adecvat gândului meu Gata cu tâmpeniile. Nu te mai sabota, ia-ți viața în mâini.

”Lasă scuzele și recuperează-ți viața. Știi că n-ar trebui să faci anumite lucruri și totuși le faci. Știi că ar trebui să faci anumite lucruri și totuși nu le faci. Și simți că nu poți să ieși din acest ciclu nesfârșit.”

Citind descrierea am observat că Gary John Bishop, coach de dezvoltare personală cu zeci de ani de experiență, ”a descoperit că singura barieră care-ți stă în cale ești chiar tu”. Chiar așa, cine și ce ne împiedică să trăim cea mai bună viață dacă tot este singura despre care ne amintim că o avem?

Propun să cumpărăm și să citim aceste două cărți de dezvoltare personală: cartea Unfu*k yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața și cartea Gata cu tâmpeniile. Nu te mai sabota, ia-ți viața în mâini de Gary John Bishop, lecturi care, dacă nu ne vor schimba, cu siguranță ne vor îmbogăți cunoștințele și deprinderile, ne vor inspira și ne vor arăta noi direcții de dezvoltare.

Fiind la secțiunea Self Help de la cărțile în limba română mi-a atras atenția și cartea Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale. Pune-le în practică pentru a-ți atinge potențialul maxim scrisă de John C. Maxwell pe care deja o am și pot să o recomand.

Am comandat-o online și am cumpărat-o în urmă cu puțin timp într-un pachet promoțional de patru cărți ale aceluiași autor John C. Maxwell care are spre vânzare tot aici 101 cărți, dintre care aș mai prezenta una singură, iar restul propun să fie descoperite în magazinul online.

La aceeași secțiune de Self help este prezent și autorul Joe Dispenza cu 15 produse între care mi-a atras atenția Distruge-ți obiceiurile nocive care cu siguranță este educativă, plină de informații și îndemnuri utile și foarte valoroasă așa cum ne-a obișnuit și aș vrea să o cumpăr la următoarea comandă online pentru că vreau să aflu dacă se referă la vicii obișnuite sau poate este mai profundă cu subiecte de dezvoltare personală.

Dacă o vei cumpăra și o vei citi înainte de a reuși să o citesc eu te rog să îmi lași un comentariu pentru că mi-a stârnit curiozitatea.

Prețurile cărților nu cred că pot fi o mare problemă pentru că sunt rezonabile pentru un buget obișnuit, deseori sunt la promoție online cu reduceri de prețuri și sunt foarte mici comparativ cu valoarea pe care ne-o transmit și cu volumul de cunoștințe pe care ni le transferă.

Taxa de transport poate fi evitată la cumpărături online de o anumită valoare pentru o comandă și dacă nu cumpărăm numai cărți avem posibilitatea să alegem în completarea sumei dintre celelalte oferte de pe site care te-ar putea interesa:  ​​Cărți în limba românăCarte străinăCeasuriFashionParfumuriCosmeticeJucării, Copii & BebeElectrocasnice mici și electronice mici, Home & DecoNutrițieVin & Gourmet.

Am găsit de asemenea la elefant.ro zile de promoții online cu mari reduceri de prețuri pe care trebuie să le vezi. Vizitează și tu acest magazin online și apoi lasă un comentariu în care să ne împărtășești care crezi că sunt cele mai bune cărți de cumpărat online din acest magazin.

Sursa articolului: elefant.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: